Basen belasından kurtulmak isteyenler buyrun

Çok teşekkür ederim ilgilenip mesaj yazdığın için :) en kisa zamanda alicam ürünleri inşaallah sonuçlar hepimizde iyi olur :)

Çok teşekkür ederim ilgilenip mesaj yazdığın için :) en kisa zamanda alicam ürünleri inşaallah sonuçlar hepimizde iyi olur :)
Emin ol iyi olcak. Tecrübeyle sabit.biraz sabır gerektiriyor. Sonuç beklentinden daha mükemmel olacak...

yaaa ben spora başlayalı 1 ay oldu biraz sertleştim sıkılaştım ama basenler hâlâ gitmedi deliriyorum yaaaa kesip atacağım en sonunda... sabırsız bi ınsanım da... bi an önce kurtulmak istiyorum... offfff :.( ağlayabilirim

Mrhb canım. Önceden bende senin gibi düşünyrdm. Ama öyle değil. Spora başlayalı 1 ay oldu demişsin spordan kastın ne...neler yapıyorsun mesela?

Mrhb canım. Önceden bende senin gibi düşünyrdm. Ama öyle değil. Spora başlayalı 1 ay oldu demişsin spordan kastın ne...neler yapıyorsun mesela?

gym'e gidiyorum fitness cardio yapıyorum ve tüm vücut çalışıyorum ok sporla da değişiklik var ama ben daha hızlı bir çözüm istiyorum. güzellik salonuna da gideceğim galiba ya sporun yanında. bir de bu aralar çenemi tutamıyorum yiyorum isteyince iradeli bi insanım ama çok güzel zayıfladım daha önce ama bu ara demorolize oldum. önünü alacağım kesinlikle 2-3 ayda hallederim spor-güzellik salonu-diyet kombini ile... yapacağım !

Spor herzaman güzel fakat ben basenlerden şikayetçi olduğum için sadece bölgesel çalıştım. 1 ayda düşündüğümden daha iyi sonuç aldım. Kilomda verdi evet. 62 63 düm senelerdir 160 boy. Ama göze çarpan kilom değil basenimdi. Şunu özellikle belirteyim kalça değil basenimdi. Ekmeği tatlıyı kestim sağlıklı beslenmeye odaklandım hep. Sabah akşam toplamda yarım saat anca basen egzersizi yaptım çok şükür mutluyum. Aynı sorunu olanlara şiddetle tavsiye ediyorum bu arada 1 kilo daha vermişim 56 yım.

ben tüm vücut çalışıyorum ben de basene odaklansam acaba?

Bendw dünden beri boş kalmıyım diye youtube da evde hangi hareketleri kolayca yapabilirim diye araştırırken oklara ile tüm vücut antremanı diye bi video gördüm ve dün sabah yaptım . Bu gün her yerim ağrıdı ama sanki bacaklarımı ve kalcalarimi daha sıkı hissediyorum bu günde yaptım ve gayet iyi . Tabi o his kesinlikle psikolojik ve ağrılardan olduğunu düşünüyorum ama hareketler gerçekten her yeri çalıştırdığı için çok ii gelicek diye tahmin ediyorum . İlerleyen dönemlerde yine bildirim yaparım arkadaşlar . Bence siz de bir göz atın :)

oklara dedin di mi? ben de bakayım.. ama pek vaktim olmuyor ki ( en sonunda kesip atacağaım basenleri keseceğimmmmm :/ güzellik salonu yolu göründü bana yaaaa ((

oklara dedin di mi? ben de bakayım.. ama pek vaktim olmuyor ki ( en sonunda kesip atacağaım basenleri keseceğimmmmm :/ güzellik salonu yolu göründü bana yaaaa ((

Evet oklava dedim hareketler faydali olcak gibi güzellik salonunda ne yapıcaklar ki sanki ? Diyet ve bu spor iyi gelicek bence çünkü baya ağrıdı ertesi gün kalçam bacakları falan yani baya çalıştırdı vücudumu . Vaktim yok deme hafta da 3-4 de olsa yaparsın zaten yarım saat bişey her sabah ve ya akşam yapabilirsin . Yeterki gerçekten iste :)

ya istiyorum da bu ara çenemi de tutamıyorum pek, yiyorum (( iradeliyim normalde ama, sıkı bi disipline gireceğim en kısa zamanda

Canim çok geciktirme ama . Ne kadar erken başlasan o kadar iyi

evet haklısın bir an önce gireceğim disipline ( hele o selülitleri aynada gördükçe deliriyorum... sonuçta eskiden de fit ve selülitsiz bi vücudum vardı yine neden olmasın di mi ( alkol de en büyük sorun sağlıksız beslenme offf offf herşeyi bırakmam lazım hamur işi kızartma fast fooddd allahım ben napıyorum :/ en geç 2 yıla kadar evleneceğim ve ben hâlâ hiç bişiy yapamıyorum disipline olamıyorum allah beni naapmasın kız

Adres söyleyebilir misiniz acaba

bende iki gundur basen için egzersiz yapmaya başladım.baktim basenler almış başını gidiyor.bir yerden başlamak lazım.insallah düzenli yapmayı basarabilirim ve güzel bir sonuç alirim.

Konunun başında bahsettiğim videodaki hareketleri yaparsınız kesinlikle faydasını görürsünüz tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…