- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
-
- Konu Sahibi elifff_____
Kas şöyle istemiyorum hani böyle kaslı kaslı bayanlar olurya erkek vucudu gibi çok kötü bir görüntü ondan korkuyorum yoksa tabi sıkılaşmak istiyorum iyiceNiye kas istemiyosun ?
Basen dediğin bi nevi yağ bu eriyince neolacak ? Kas olsun ki sıkı dur
Evt en iyisi bu zaten gideceğim vakit bulabilirsem inşspora gidin
Bende dikkat etmeye çalışıyorum mesela gün içinde sadece sabah ekmek yerim 7dem sonra hiçbirşey yemem tatlıyı çok sevdiğim halde yemiyorum ama bir işe yaramıyorayni bela bende de var. diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum bol yuruyorum leslie 5 mil sporunu yapiyorm. her zaman 5 mil olmasa da 2 3 mil yapiyorum.
Tşkler hemen bakıyorumsquat
ve butt lift egzersizleri youtube yazarsan cikar kombin olarak öneririm haftada 3er güne yayarak
Bende dikkat etmeye çalışıyorum mesela gün içinde sadece sabah ekmek yerim 7dem sonra hiçbirşey yemem tatlıyı çok sevdiğim halde yemiyorum ama bir işe yaramıyor
Yok hayır yani sadece sabah kahvaltısında 2-3 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam asla yemiyorum demek istedim bazı diyetlerde de bi kaç dilim ekmek var çünkü,ben kas yapmak istemiyorum o zaman sguat yapmycam tşklrekmek mi yiyorsun? aksime yememen lazim. mesela bem kahvaltida 1 haslanmis yumurta peynir domates salata ve zeytin yiyorum. yaninda da cay. olabildigince az bir seker. sadece ekmek yiyor olman diyet anlamina gelmiyor bence. aksine sulu seyler yemen lazim ekmek direkt kati. yanlis bu.
diger yorumlari okudum squat kas yapar poponu diklestirir eritmeden kas yapmis olursn kI bu durum simdiden daha kotu olur. egzersiz yerine gunde yarim saat hizli yuruyus yap ve leslie 3 4 veya 5 mil yap. egzersiz kaslari hareketr geciriyor o yuzden bize hos olmiyor egzersiz
Ben bunu anlatmaktan yoruldum ama hala kadınlar spor yapınca erkeksi bir görüntüye kavuşacaklarını sanmaktan yorulmadılar.Yok hayır yani sadece sabah kahvaltısında 2-3 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam asla yemiyorum demek istedim bazı diyetlerde de bi kaç dilim ekmek var çünkü,ben kas yapmak istemiyorum o zaman sguat yapmycam tşklr