Basen belası

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
hanımlar mrb
Genel olarak fazka kilom yok ama basenlerim var biraz dökümlü pantolon filan giyinince çık kötü oluyobildiğiniz egzersizler varsa paylaşırmusınız çünkü 1ayda sonuç almam lazım belki çok egzersiz var ama yapıp nemnun kaldığınız etkili olanları istiyorum ben,
Bir de bi sorum var ben şimdi evde bi hareket yapıyorum yerimde sabit durarak adım atar gibi bacaklarımı kaldırıp indiriyorum yani hızlıca bunun faydası olur mu sizce erimek istiyorum asla yanlış bi hareket yapıp kas yapmak istemiyorum

ayni bela bende de var. diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum bol yuruyorum leslie 5 mil sporunu yapiyorm. her zaman 5 mil olmasa da 2 3 mil yapiyorum.
Bende dikkat etmeye çalışıyorum mesela gün içinde sadece sabah ekmek yerim 7dem sonra hiçbirşey yemem tatlıyı çok sevdiğim halde yemiyorum ama bir işe yaramıyor

squat
ve butt lift egzersizleri youtube yazarsan cikar kombin olarak öneririm haftada 3er güne yayarak

Eklentiler

• squat-challenge.png
    196,1 KB · Görüntüleme: 243
Bende dikkat etmeye çalışıyorum mesela gün içinde sadece sabah ekmek yerim 7dem sonra hiçbirşey yemem tatlıyı çok sevdiğim halde yemiyorum ama bir işe yaramıyor

ekmek mi yiyorsun? aksime yememen lazim. mesela bem kahvaltida 1 haslanmis yumurta peynir domates salata ve zeytin yiyorum. yaninda da cay. olabildigince az bir seker. sadece ekmek yiyor olman diyet anlamina gelmiyor bence. aksine sulu seyler yemen lazim ekmek direkt kati. yanlis bu.
diger yorumlari okudum squat kas yapar poponu diklestirir eritmeden kas yapmis olursn kI bu durum simdiden daha kotu olur. egzersiz yerine gunde yarim saat hizli yuruyus yap ve leslie 3 4 veya 5 mil yap. egzersiz kaslari hareketr geciriyor o yuzden bize hos olmiyor egzersiz

Yok hayır yani sadece sabah kahvaltısında 2-3 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam asla yemiyorum demek istedim bazı diyetlerde de bi kaç dilim ekmek var çünkü,ben kas yapmak istemiyorum o zaman sguat yapmycam tşklr

Istesenizde kaslanmaniz cok zor. Erkekler kdr hormon yapimiz olmadigindan kaslanma cok yavas bizde. Zaten once toparlanir sonra kaslanir.
Bacagi arkaya kaldirmalar var onlar ise yarar bir de ip atlama kosma

Günlük ihtiyacın olan proteinden fazlasını muhtemelen almadığın için korktuğun gibi kaslanman şuan imkansız. Bölgesel eritemezsin, kilo vermen gerek. Aç kalıp sarkmandan ziyade bol bol enerji yakmanı kardiyo yapmanı öneririm.

Yok hayır yani sadece sabah kahvaltısında 2-3 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam asla yemiyorum demek istedim bazı diyetlerde de bi kaç dilim ekmek var çünkü,ben kas yapmak istemiyorum o zaman sguat yapmycam tşklr
Ben bunu anlatmaktan yoruldum ama hala kadınlar spor yapınca erkeksi bir görüntüye kavuşacaklarını sanmaktan yorulmadılar.

Bir kadının erkeklerinki gibi kaslanması çok zordur, çünkü erkeklerde kolay kaslanma yapan hormon testosteron kadınlarda çok azdır. Kadınların erkeksi kaslanma görüntüsü için ek katkı maddesi alması ve günde (ortalama) 4500 - 5000 kalorilik beslenmeleri gerekmekte. Bu da ciddi miktarda kilo kilo et protein demek. Yani ben erkek gibi kaslı görünmek istiyorum diye uğraşıp çabalasanız bile bu görüntüye kolayca ulaşamazsınız.

Spor yapan, ağırlık kaldıran ve yeterli kalori kalan kadında yağlar erir ve yerini sıkı bir vücut alır. Kaslı vücut dediğimiz olay aşağıdaki sağdaki gibidir. Spor yapmaktan korkmayın.

http://meltfathealth.kadinlarkulubu.com.tr/
bu blogu inceleyin derim. bir süredir instagram'dan takip ediyorum bu blogun sahibini. İnstagramdaki adı meltfat.
Yapıp sonuç aldığı bir şeyi herkesle paylaşmış.28 günlük bir maraton. aralarda dinlenme günleri de var. instagramda bu maratonu deneyip önce/sonra yapan kişilere rastladım. 2 günde bile gözle görülebilecek değişim oluyor. blogun sahibi de kendisiyle ilgili bir yazı yazıp önce/sonra fotoğrafı koymuş zaten bloga. resimden anlarsınız. basenleri falan geniş.ama bu egzersizlerle toparlanmış ve toplamda sadece yaklaşık 2 kilo vermiş. ben de yapmaya başlamıştım ama günde 3 kez yapmak sıkıntılı geldi bana.devam ettiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…