- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
Suyu geçmişler ablam, Mars toprağı tarıma elverişliymiş
Ya evet, çocuk gelinlerin önünü açacaktır ama zaten bu suçu işleyenler, resmi nikaha falan bakmadan verdim gitti deyip, imam nikahıyla evlendiriyorlar kızı. Resmi nikah üzerine tüy diker mi, evet diker de... Bunun çözümü ne olmalı?
Valla abla, Mars'ın toprağına benzer bir toprakta ürün yetiştirmişler. Ürünler sağlıklı çıkmış, zararlı metallere falan rastlanmamış. Astronotlar artık, Mars'ta konaklarken, meyve sebze sıkıntısı çekmezler, orada yetiştirirler. :) İleride koloniler şeklinde yerleşirler bir de oraya... Hıh dünya bizim olur sonraTamam suyuda geçtim bari organik tarım müsaitmi ona neyim baksalar bariiii
Kendileri etmedimi dini nikahı resmi nikah öncesine çektiler..
Çözümü direk hapis cezası olacak kim hoca nikahını kıyıyorsa önceden tıkacan mapısa..
Eskisi gibi olsun önce resmi yani...
Ama bunuda imam yada muhtaryapmayacak..
Gercekden cok aci insallah cozulur cozulmeli hdpnin milletvekilleri pkk ile isbirligi yapacagina halkina sifa bulsa keske.bunlari tek biz mi dert ediyruz anlamadim.hicbir partinin vekillerinin bu cocuk gelinler umurunda degil anca birbirlerine laf atsalar.çocuk anneler çok üzücü ama bizdeki durumun farkı şu aile onayı ile bu çocuklar tecavüze uğruyor adına da evlilik diyorlar.Dayağı şiddeti her tür kötü muameleyi görüyor yazık ki.
Saraylım mavi marmara yan topiktedir, burası nikah topiğiYardim gemileri Israil'in Ashod limanina gidecekmis.. Buyuk basari..Mavi Marmarayi da Ashod limanina yonlendirmislerdi, kabul etmediniz, ille de Gazze ambargosunu delecem dediniz, 9 kisi oldu. 9 kisi tazminat icin mi olmustu? Ne degisti?
Yardim gemileri Israil'in Ashod limanina gidecekmis.. Buyuk basari..Mavi Marmarayi da Ashod limanina yonlendirmislerdi, kabul etmediniz, ille de Gazze ambargosunu delecem dediniz, 9 kisi oldu. 9 kisi tazminat icin mi olmustu? Ne degisti?
Ayyy kusura bakma gulecegim,Saraylım mavi marmara yan topiktedir, burası nikah topiği
O zaman bu haberi buraya bu topik altinda getirene diyeceksin ki:Saraylım mavi marmara yan topiktedir, burası nikah topiği
İsrail ile Mavi Marmara olayından bu yana kesilmiş olan diplomatik ilişkiler iki ülke arasında varılan mutabakatla normalleşme sürecine girmiş oluyor. Mavi Marmara’da hayatını kaybeden şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Bu mutabakat kolay olmadı. Bugün imzalar atıldı.Türkiye öncülüğünde artık Filistinli kardeşlerimiz nefes alacak, Gazze’deki çile sona erecek. Mutabakatın ilk semeresi de bu Cuma göndereceğimiz insanı yardım gemisidir.
10 BİN TON İNSANİ YARDIM GİDECEK
10 bin ton insani yardım malzemesi Mersin’den yola çıkacak ve İsrail’in Aşdod limanına gidecek. Kanayan bir yara durmuş, çözüm bekleyen bir sorun çözüme kavuşturulmuştur.
O zaman bu haberi buraya bu topik altinda getirene diyeceksin ki:
Bu konu basligi altindaki yazidan su paragrafi cikart, yoksa Saraylim gelip sadece bu paragrafi muhatap alabilir, Saraylim'in bu paragrafa cevap hakki dogabilir:
Sen kendini cok akilli saniyorsun di mi? Sen once kendi yasina bak, 5 midir,10 mudur ben daha cozemedim..o kadar bozmussunki kafayı şu konuda şu yazını görünce aldı beni bir gülme kaç yaşındaydın sen..hey Allahım hatun senin yüzünden ban yiyorum yaa ne diyeyim kendime
Şimdi seninle yazisamiyacagim İstanbul da patlama oldu konuları incele bulursun hadi geç kalma yumurtla Akp şürekası,erdoganin hırsları,diye ama dikkat tabi .yemek konusuna gidip başlama ah Erdoğan ah diye .Sen kendini cok akilli saniyorsun di mi? Sen once kendi yasina bak, 5 midir,10 mudur ben daha cozemedim..Tey Allaam, bir gun yazinin sirf basligini okumaktan oteye gecebilirsen o zaman beeeelki muhatap alirim seni.
İşte,iste az şey istiyoruz zati bu erkek milletinden.donlarina kadar soyalim.bu erkekleri.30.yılımızda bizim muhtara gidecem tazalemek için kıy nikahımızı bakalım diyecem..
Mihirde isteyimmi kızlar ne dersiniz
Valla.helal sana ne güzel anlamış ve aciklamissinhaber detayı çok uzun da, başlıktaki kısmına yorum yaparsak;
bence mantıklı, belediyede kıyılan nikahın durumu farklı mı oluyor ki, evraklarını veriyorsun, nikah kıyılıyor.
muhtar da kıyabilir bence müftü de imam da.
asıl kayıtsız dini nikahın önüne geçilmez mi bu şekilde, bazı imamlar evet resmi nikah yokken dini nikah kıymıyorlar ama bazıları bunu sorgulamıyorlar. bu da çok eşliliğe ve küçük yaşta evliliğe davetiye oluyor.
(eğer düşündüğüm şekilde ise) imamların kıydığı nikah resmi nikah statüsünde olacaksa, kayıtlı belgeli bence daha güzel. hem çok eşlilik olmaz, hem de illa ki belge vs istenecektir, en azından belgesel olarak evliliğe mani bir durum olmadığı ispatlanır. arada katakulli olursa da, o belediye nikahında da oluyordur zaten, belgelerle oynanmışsa belediye de anlamaz ki, sanki gibidp tüm belgeler veren kuruluşlardan sorgulanıyormuş gibi düşünmeyin.
türkülerimizde bile var.15 yaşında bir kızcağız evlenmiş seneler geçmiş "hanım" olmuş.
birde doyum olur mu diyor ve biz bunu gülerek oynarak karşılıyoruz
bağa girdim bağ budanmış,
bağa bülbül dadanmış.
on beş yasında da nazife de hanım,
kimlere aldanmış.
çıktım sarkköy'ün yoluna,
sıra sıra zeytinler.
on beş yaşında da nazife de hanıma,
doyum olur mu.
o tepeden bu tepeye, oyun olur mu.
on beş yaşında da nazife de hanıma,
doyum olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?