• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Yıldırım: Gerekirse Rusya'ya Tazminat Veririz

3'ün 5'in hesabını mı yapcaklar artık Allah ne verdiyse
O değilde böyle bol keseden dağıtırken bizim kendileri gibi "kolay"para kazandığımızı sanıyorlar herhal
Bunun için bir de darboğaza girmeyi istemiyorum ya. Olmaz öyle şey diyecek en az 5 kişi çıkar buna, ama olur arkadaşım olur.
Sembolik bir rakam olsa da bari, ekonomik olarak sarsılmasak. Hiç istemeseler daha iyi tabi, bu millet 100 yıl önce savaş tazminatı ödemekten zaten telef oldu. Modernini yaşamanın lüzumu yok.
Ben işin özür, bilmem ne kısmını geçtim, manevi boyutu aldı başını gitti zaten. Bari maddi boyutunu en az hasarla atlatsak. Onun derdindeyim.

domuzdan post syonisten dost olmaz demişti erbakan israil için ve tarihin en büyük anlaşması israille erbakan deneminde imzalanmıştı
erdoğanın israil politikalarını akla getirir

Turizm Araplarla gitmiyorsa demek:KK53: gerçi otel fiyatları düşecek diye bencil bencil seviniyordum:KK45:
Zengin Arap'lar Avrupa'da tatil yapıyorlar orta gelirlide ülkesinde yapamadığı işleri yapmaya geliyor malesef alışveriş yok sadece eğlence amaçlı

islami oteli isteyen bizimkiler.Araplar yıllardır gelir tatil yapar hiç öyle talepleri olmaz.Buraya tatile gelenler iranlılar ve suudiler zaten baskıdan bıkmış parası olan üst kademe.Ne diye istesinler haremlik selamlık.
Evet aynen kendi ülkesinde baskıdan kaçıyorlar sahilde diskoları genelde Arap'lar doldurur

K.ci kirik trt spor spikeri Ersin Duzen'e 278 bin veriyoruz ayda. Bu tazminati da itelerler bize her türlü

ya var ya bir ona bir de bitkilerden sorumlu danışmana verilen para çok fena ya.. yani önce söyleniyorsun, sonra diyorsun ki bunun bir de toprağı var.. en miniğinden en büyüğüne ellerimiz yakalarında olacak.. ama ben ilaveten rabbim bu dünyada, dünya gözüyle görmek istiyorum da diyorum be karanfil.. istiyorum yani rabbim biliyor ya.. biz eve bir dolap alacağız 8425425424284 kere düşünürken trişkadan cebe indirilen paraları sorsun rabbim.. en miniklerinden en büyüklerine kadar, dirhem dirhem, kuruş kuruş çıkartsın..

Back