• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: "Twitter'ın kökünü kazıyacağız"

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.278
1.437
248
Bursa'da mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, "Bir başbakanı, bir cumhurbaşkanını, bir bakanı dinleyemzsiniz. Mahkeme kararı falan alamazsınız böyle bir şey yok. Bunların yaptıkları gibi devletin kurumlarını güvenli hat diye bizlere verilen telefonları bile dinleyecek kadar adiler alçaklar.

Mahkeme kararı çıktı. Twitter mivitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Uluslararası camia şöyle der böyle der hiç ilgilendirmiyor. Türkiye Devleti'nin gücünü görecekler. Bunun özgürlükle alakası yok. Özgürlük birinin mahremine girmek değil. Buna fırsat vermeyeceğiz. Süratle bu adımı atıyoruz. Ülkemin güvenliği söz konusu." dedi.

Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü:

4 bakanla ilgili fezleke dediler. Daha seçim var seçimden sonra yapsak olmaz mıydı? Ruh ikizleri bir araya geldiler. Meclis'in kapısını bilmeyenler dün oradaydı. Zannettiler ki AK Perti gelmeyecek. Nesıl gelmeyiz. Geldiler yeter sayısı sağladılar bizim arkadaşlar dışarıda bekledi sonra bizimkiler de girdi. Ne oldu? Takip ettim. Bunlar Ak Parti'nin sayısını az zannettiler ortalığı karıştırdılar sonucu da şu oldu baktılar iş gitmiyor oylamaya gelice 151 kişi bunlardan kaldı. Ak Parti 259'la derslerini verdi. Bunlar akıllanmaz uslanmaz haddini bilmez.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/931498-twitterin-kokunu-kaziyacagiz

Son düzenleme:
Geçen de facebook ve youtube kapatacağız demişti. Yine buram buram ileri demokrasi, özgürlük kokan bir konuşma olmuş:27::27:

Son düzenleme:
En büyük muhalefet Twitter da yapılıyor zaten. Özellikle ses kayıtları sonrası Twitter yıkılıyor. Zaten Türkiye bu seçimde 3.dünya ülkesi olup olmamayı oylayacak.

Angela Merkel dinlendi, wikileaks çikti ve hiçbir ülke twitteri banlamadi.
Her konuda Avrupayi örnek alan basbakan, niye bu konuda örnek almiyor?
Ki çikan konular mahremiyet ile alakasi bile yok. Yani herkez kendini müslüman olarak gösterip, kameralar yokken
Din'e atip dalga geçmek, yolsuzluk yapmak mübahmi yani? Iyimis... :ssz:

Ayrica twitter yasaklanacaksa, melih gökçek adina üzülürüm, adam simdi ne yapsin? :1:

Güçlü ülke olduğunu göstermenin yolu sosyal medyayı yasaklamaktan geçiyormuş çok ilginç:27::27:
$jhýjksl.png

Son düzenleme:
Böyle olmaya devam ettikçe bu millete her şey hak.Kadınlara sokağa çıkma yasağı gelsin,resmi nikah da kalksın ona bile ''sen bilirsin usta.''denir ve geçilir.Twit mwit iyi günler daha,peh...:ssz:

Bazzen düsünüyorum, gercekten insanlar bilincli mi bu olan olaylar konusunda diye..

Adamlar yillardir devletin kriptolu telefonlari dahil dinlemisler.

AKP yi bir kenara birakalim ve söyle düsünelim.

Önünüzde bir yapi var, devletin üst düzeyini yillardir dinliyor.

Ülkenin önemli devlet sirlari dahil herseyi dinlemisler.

Dis ülkelerle yapilacak anlasmalar, ittifaklar, cikar iliskileri falan filan hepsini hepsini dinlemisler..

Aci olan tarafi bu dinleme kayitlari nerede bulunamiyor.

Kimlerin elinde, ülkenin sirlari kimlere peskeh cekildi.

Evet insanlarin özel hayatlarini, iliskilerini her saniye dinleyip yetmez gibi birde insanlarin kaldiklari otel odalarina falan kamera yerlestirerek en mahrem hallerini kayit altina almak ve bunlari santaj malzemesi olarak kullanmak basli basina bir skandal ama ya devletin sirlari.

Burada milli güvenlik sözkonusu, burada milli istikrar sözkonusu, burada milletin cikarlari sözkonusu.

Olayi bir partinin kayybetmesine baglamak, ona odaklanip bütün bu olanlari görememek nasil bir noktaya kitlenmektir ben anlayamiyorum.

Diyelim AKP gitti, ne olacak ?

Artik ülkede hükümet kurmak yikmak, faizler, enflasyonlar, iktisadi konular hepsi bir ses kayidi yada video ile yön verilebilecek kadar ucuz hale gelecek.

Ben eger oy verebilseydim, isterse en nefret ettigim parti iktidardaki parti olsun, yinede iktidardaki partiye verirdim oyumu.

Neden mi?

Bu insanlar artik insanlari dinleyip kayit altina alarak ülke gelecegine yön veremeyeceklerini anlasinlar diye.

Artik bu tür rezillikler son bulsun diye.

Bu insanlara bir ders verdikten sonra yine iktidardakileri istemiyorsam istemezdim, birdahaki secimdede geregini yapardim!

Bu twitter olaylarina falan gelecek olursak, devletin, miletin sirlarini diledigince dinleyip ifsa eden, baska devletlere peskeh ceken bu yapi, net aleminde bunu rahatlikla yapabiliyor.
Devlet ne gerekiyorsa yapmali.

Artik Türkiye üzerinde oynanan oyunlar yetti!

Son düzenleme:
bu parti olmazsa bu ülke batarmış mahalle efsanesi:27: boşuna demiyo millet artık bu seçimler seçim değil ıQ testi diye:19:

eşek olduktan sonra semer vuran çok olur ama olan başkalarına oluyo:41:

12 yıldır dinleniyordu,2-3 aydan beri haberi var.:27: İstihbarat ne halde işte...Dünkü programda ''Karı koca aynı puan almışlar kpss'de diyor.''Başbakan,4 yıl önceki olay için gereken yapılacak deniyor.:27: Binlerce insanın hakkı yenirken niye tek söz etmedi ? Çok komik yani,koskoca devlet dinleniyor.Devletin acizliğidir bu...Dinleyenler iyi yapmış demiyorum ama sanki tek suç dinleyende.

Her istediklerini vermeselermiş zamanında kendileri başımıza bela etti bunları ve şu an kendi başlarına bela oldukları için temizlemeye çalışıyorlar, çıkarlar çatışmasaydı al gülüm ver gülüm devam edecekti...

Bazzen düsünüyorum, gercekten insanlar bilincli mi bu olan olaylar konusunda diye..

Adamlar yillardir devletin kriptolu telefonlari dahil dinlemisler.

AKP yi bir kenara birakalim ve söyle düsünelim.

Önünüzde bir yapi var, devletin üst düzeyini yillardir dinliyor.

Ülkenin önemli devlet sirlari dahil herseyi dinlemisler.

Dis ülkelerle yapilacak anlasmalar, ittifaklar, cikar iliskileri falan filan hepsini hepsini dinlemisler..

Aci olan tarafi bu dinleme kayitlari nerede bulunamiyor.

Kimlerin elinde, ülkenin sirlari kimlere peskeh cekildi.

Artik Türkiye üzerinde oynanan oyunlar yetti!

ben de en çok buna üzülüyorum
devletin tüm sırları dinlendi ve kimlere hizmet ediliyo belli değil

Anlamakta zorlanıyorsunuz , aslında diyor ki twitter da neler yazılıyor Başbakana küfürler örgütlenip ortalığa dökülmeler
Grupları alacaklar içeri (!)

kriptolu teli dinleyen yapıyı kim getirdi bu ülkeye ya!hesap versinler :27:

Hem dinlemişler deyip,hem montaj demek ayrı komedi...

Devletin üst düzey yetkilileri ülke çıkarlarını zarara uğratacak,dış güçlere koz verecek davranış ve işlere giremez!giriyorsa bunu duyurmamak suçtur. Kimse vazgeçilmez değildir ve suç varsa ki gün gibi ortada..yargı önünde hesap verilmelidir..

Twitter için de, kapatsa da illa girilir..youtube da yasaktı ama giriyorduk :ssz:

Bu kadar kücük mü zannediyorsunuz gerekten bu meselayi yahu:))

3-5 kisiyi bile senelerce dinleyip kayit altina almak ne demek biliyor musunuz? Maliyeti ne kadar?

Kaldi ki bunlar 6-7 bin kisiyi dinlemis ( su ana kadar kesinlesen rakam bu, kimbilir baska ne kadar vardir)

Bu kadar kisinin yillarca dinlenip kayit altina alinmasinin maliyeti nedir hic düsündünüz mü?

Eger destek veren güclü bir istihbarat örgütü olmasa yapabilirlermiydi saniyorsunuz:))))

Acaba bunlara hangi ülkenin istihbarat örgütü, ne karsiliginda yardim etti?:)

kökünü kazımak derken tümden kapatma mı kastediliyo
yoksa bunları yayanlara karşı bi operasyon mu yapılacak
veya küfür vs edenlere cezai işlem mi uygulanacak

tam olarak anlamadım
bekleyip görücez

Son düzenleme:
Yok gercekten bilinmiyor:))

Kücücük bir pencereden bakiliyor bence bütün olanlara.

Devletin sirlari vardir!

Devlet "A" ülkeyle bir anlasma yapmak icin görüsmeler yapiyordur mesela.

Ama yapilacak bu anlasma " B " ülkenin zararinadir ve anlasmaya engel olmamasi icin gizli tutulur.

Bu sadece kücücük bir örnek.

Kriptolu telefonlari dinleyenlerde bu bilgileri kaydedip, kaydediyorsa ve kayitlar ortada yoksa bu cok önemli bir durumdur.

Hele birde dinleyenler " B " ülkenin destegi ile bütün konusmalari " B " ülke icin dinlemislese bu tam bir felakettir.

Kisilerin dinlenmesi demek bugün bu ortaya sürülen ses kayitlarinin gercek oldugunu göstermez:))

Gizli yapi kisileri dinler ve yaptigi seyin ne kadar büyük ve duyulmasi halinde olacaklari bildigi icin o konusalari montajlar ortaliga sürer.

Neyse yani anlamak icin büyük bir pencereden bakmak gerekir.

Yoksa ne gösteriyorlarsa ona inanir insan!

Hayir toptan kapatmakla ilgisi yok.

Devlete, milli istikrar ve güvene karsi darbe girisiminin sanal ayagina yapilacak operasyondan bahsediliyor.

Yok gercekten bilinmiyor:))

Kücücük bir pencereden bakiliyor bence bütün olanlara.

Devletin sirlari vardir!

Devlet "A" ülkeyle bir anlasma yapmak icin görüsmeler yapiyordur mesela.

Ama yapilacak bu anlasma " B " ülkenin zararinadir ve anlasmaya engel olmamasi icin gizli tutulur.

Bu sadece kücücük bir örnek.

Kriptolu telefonlari dinleyenlerde bu bilgileri kaydedip, kaydediyorsa ve kayitlar ortada yoksa bu cok önemli bir durumdur.

Hele birde dinleyenler " B " ülkenin destegi ile bütün konusmalari " B " ülke icin dinlemislese bu tam bir felakettir.

Kisilerin dinlenmesi demek bugün bu ortaya sürülen ses kayitlarinin gercek oldugunu göstermez:))

Gizli yapi kisileri dinler ve yaptigi seyin ne kadar büyük ve duyulmasi halinde olacaklari bildigi icin o konusalari montajlar ortaliga sürer.

Neyse yani anlamak icin büyük bir pencereden bakmak gerekir.

Yoksa ne gösteriyorlarsa ona inanir insan!

Aynen bende öyle düşünüyorum. Ya bir kere Devlet Bahçelinin bir montajını koydular dudak oynatmasından harflere ses tonuna kadar aynı yapmışlar. harf harf seçip birleştiriyorlar teknoloji neşter gibi doktor kullanırsa hayat verir art niyet kullanırsa can alır .......(!)

Sürü pskolojisi var bizde biri bir şey söyler iki kişi evet haklısın derse herkes eveet der . Biri ayaklanırsa arkasındakiler de konuyu bilmeden neyin ne olduğunu anlamadan taaruza geçerler ..

Türkiye'nin gücünü göreceklermişmiş öylemi? Türkiye'nin değil bir dikdatörün dikbaşlılığını,baskısını,özgürlüğü kısıtlamasını görecekler.Kendi yanında Türkiyemin de adını karalıyor karanlığa sürüklüyor..Ne denir böyle bir insana.Özgürlük kavramından haberi olmayan,kendisine yöneltilen eleştirileri kati süratle reddeden ve hatta hapse attıran,yolsuzluğa adı bulaşmış meydanlarda 'hırsız vaaar,hırsız tayyip erdoğan' diye seslenilen buna rağmen hala egosundan taviz vermeyen bir adama ne denir ki? Sinirlerim tavan yapıyor yaa hala nasıl böyle konuşuyor herkesten bu kadar eleştiri alıp hala nasıl bu kadar pervasız konuşabiliyor ama devam etsin böyle konuşmaya artık o inişte inişte..Allah'ımın izniyle tepe taklak inecek o tahtından.

Twitter, facebook ya da youtube kapatılırsa gerçekten sosyal medya adına büyük yara alırız. Medyanın durumu ortada; hem akp yandaşları hem de akp karşıtları bir diğerinin haber kanalı için "yandaş" tabirini kullanıyor ve güvenmiyor. Tek çare sosyal medya. Orada da elbet dezenformasyon var, ama hiç olmazsa doğruyu eğriden ayırıp birtakım gerçeklere ulaşılabiliyor.

Tapelere gelince; montajdır ya da değildir, ki yurt dışı kaynaklı firmalar ve bu işin uzmanları olmadığını savunuyorlar bilgileri çerçevesinde, ben bu konuda bir otorite olmadığım için bir şey söyleyemem. Ancak birebir yalanlanmayan tapeler de var. Bu durumda insanların aklında şu soru oluşuyor: "Madem inkar edilmeyen tapeler var, o zaman diğerleri de pekala doğru olabilir" Kişisel düşünceme göre bütün tapeler toptan yalanlansaydı inandırıcı olma ihtimali vardı; ancak şu içinde bulunduğumuz durumda bir sürü acaba ile karşı karşıyayım açıkçası.

Bu arada bahsedilen Devlet Bahçeli montajı başbakanın konuk olduğu bir programda yapılan montajsa eğer; zaten çıplak kulakla bile kesildiği anlaşılıyordu arada ettiği kelimelerin. Kalan kısım tabii ki aynı dudak hareketi, kelimelerden ve kendi sesinden oluşuyordu, çünkü kendisinin birebir konuştuğu cümlelerdi. Sadece arada birkaç kelimesi kesilmiş, kalanı diğer cümlenin ardına alınmıştı, stüdyoda iki dakikada yapılabilen cut montajı ile. Bu montajda saniye saniye ilerlemeniz ve geri gitmeniz mümkün, aradaki kelimeleri çıkartıp diğerinin arkasına ekliyorsunuz ama mutlaka bir duraksama olur, aynı duraksamayı dizilerde ve programlarda yapılan montajlarda da hissedersiniz. Ya da ben mezun olduğum bölüm dolayısıyla bu konuda daha dikkatliyim, bilemiyorum. Karşılıklı telefon konuşmasında iki kişinin konuşmaları üst üste bindiği için bunun daha da bariz bir şekilde kulağa geleceğine eminim, o yüzden acabalarım çok çünkü ses teknolojisine basit bir cut montajı gibi hakim değilim.

Back