Başbakan: Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe Meali Basıldı

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
53
Sakarya

Köşk adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van mitinginden sonra Mardin'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Burada gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapan Başbakan, "İstanbul'da Ensar Vakfı, bir STK hayırlı bir işe imza attı. Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe meali çevrildi. 12 yıl önce böyle birşey mümkün değildi. Ama artık oluyor. Biz yasakları kaldırdık." dedi.

"BİZ SİYASİ KÜRTÇÜLÜĞE KARŞIYIZ"

Biz siyasi Kürtçülüğe de karşıyız, biz siyasi Türkçülüğe de karşıyız. Biz tüm etnik yapı müdafasına karşıyız. Biz 77 milyonun partisiyiz ama bunlar maalesef bir grup etnik anlayışın partisi. Onun için de belli yerlerde varlar ama Türkiye'nin genelinde yoklar. Biz ise 81 vilayetin tamamında varız.

O tuzluk milletvekillerinin günlerdir Çağlayan'da yaptıkları şovları görüyorsunuz değil mi? Biz bunu söyledik size değil mi inlerine gireceğiz demiştik. Giriyoruz."

Kaynak :

http://www.haberler.com/basbakan-kur-an-i-kerim-in-kurtce-meali-basildi-6327250-haberi/

Türkçe ezana zulum diyen herif Kuranı kürtçe çıkarıyor. Bu milletin daha dogrusu vatanını sevenlerin sirkelenip bir an once bırseyler yapması lazım. Kafasına gore at kosturmaya basladı hain.

Türkçe ezana zulum diyen herif Kuranı kürtçe çıkarıyor. Bu milletin daha dogrusu vatanını sevenlerin sirkelenip bir an once bırseyler yapması lazım. Kafasına gore at kosturmaya basladı hain.

20 milyon kürt vatandaş için kürtçe Kuran bastırmak hainlik değildirde.. Kendi milletinden başkasına yaşam hakkı tanımamak ırkçılıkdır.

20 milyon kürt vatandaş için kürtçe Kuran bastırmak hainlik değildirde.. Kendi milletinden başkasına yaşam hakkı tanımamak ırkçılıkdır.

Canım kürtlerin sayısı 12 mılyon bu bir. 2.si bu ülkede yasıyorsan bu ülkenın dilinde yaşamak zorundasın. Süryaniler de hristiyan ama incili türkçe okuyorlar. Asla da öyle bir talepleri olmadı. Benımkı ırkcılıksa ırkcılık haddinizi astınız artık. Dünyanın hiçbir yerinde bu yok. İster 10 mılyon ol ister 100 mılyon.

Son düzenleme:

ben de onu anlamıyorum. biz çerkesiz ama Türkçeyi de biliriz. Çerkesçe resmi dil olamaz mesela, olmamalı da. Böyle bir talebimiz de asla yok çünkü bu vatana diliyle, toprağıyla canımız feda

Dünyanın çoğu demokratik ülkesinde çoğunluk halkın yaşadığı dil ön plandadır. 2. Bu ülkede en az 20 milyona yakın kürt halkı yasamaktadır. Ve haddi aşmak ne demek ya. Bu ülke tapulu malınız mı? Bu ülkede türklerin olduğu kadar kürtlerinde hakkı vardır. Er yada geç ırkçılık kaybedecektir. Ayrıca ben kürt değilim.

He canım he. Almanyada sadece Türk nüfusu 9 mılyon diğerını sen düşün artık. Orada nıye egıtımı ek olarak Türkçe vermıyorlar ? Fransada toplasan fransız sayısı %20yı gecmez adamlar ıngılızce bıle konusturtmuyolar değil azınlık dili olsun. İncillerin hepsi fransızca. Daha cok ülke sayarım. Dunyanın hıcbır yerıde boyle bısey yok. O 20 mılyon değil 11 mılyondur. İki farklı sırket taafından ayrı ayrı yapıldı bu arastırma. Bolgedeki zazaları türkmenleri de katarak nufus cogunlugu olusturacaklar akılları sıra. Evet bu ülke tapulu malımız. Kusura bakma 50 kupona alınmadı. Kurtulus savasında canakkale savasında onca kürtten cepheye gelenlerın sayısı %5i gecmedi. Ac arastır oku. Bu ülkenın bir sistemı var. Ortalık malı değil herkese peşkeş çekilsin. Bugun ibadet dili ister yarın egıtım ister. Kaldı ki istıyorlarda. Senın kürt olup olmaman beni ilgilendırmıyor. Onemli olan milli bir ruha sahıp olman ve o suriyedekia ıraktakı vatansızların halini görüp ibret alman. Yarın birgün elinden yaşadıgın toprak alınmaya kalkınca görürüm ben senın ırkçılık naralarını. Irkcılıkmuş sen önce ırkcılıgın anlamını öğren.

Başımız göğe erebilir artık sanırım.

Bu bir ihtiyaç değildi.Çünkü çok şükür mealli birçok Kur'an-ı Kerim var.Hoş,meali bile anlamayız biz.Tefsir okumak en doğrusudur.Mealin de meali yani.Neyse konumuz bu değil.

İşsizlik,hırsızlık,tecavüz gırla...Ama ne önemi var ya ne olacak.

Irkçılıkla alakası yok.Milletleri,devletleri ayakta tutan değerler vardır.Cidden sıktı artık Kürtlerin eziliyormuş gibi gösterilmesi.

Kur'an falan neyse de şu oy toplamak için yaptıkları, yapacakları şeylerden insan korkuyor.

77 milyonun partisiyiz demiş ya.Odtülü öğrencilere "Bunlar solcu,bunlar,ateist bunlar,terörist " demişti :44:
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama

Hayir o bölgelerde halen töre cinayetleri denilen birsey var. Daha halen 10 yasindaki kizlar, 50 yasindaki adamlar ile evlenmek zorunda. Daha halen kadinlar birak 2sinif insan, resmen insan muamelisini bile göremiyorlar,..

Ama bunlarin hepsi pek önemli degil, kuranin kürtçe meali daha önemli...

Ben dindar degilim fakat asla din'e karsi gelmedim, gelmem de fakat bu adamin yaptigi dindarlik degil. Buna din'i kendi ihtiyaçlarin için kullanmak derler ve çook pis birsey.

77 milyonun partisiyiz demiş ya.Odtülü öğrencilere "Bunlar solcu,bunlar,ateist bunlar,terörist " demişti :44:
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama

duy da inanma daha düne kadar benim yüzde bilmem kaçım derken ne ara 77 milyonun partisi olmuşlar

Su resme bakin yav.. Bunca basbakan geldi gecti bu ulkenin basindan, ilk defa bir basbakan elinde Kuran'la icraatlerini dile getiriyor. Tamamen oncelik din olmus... Memleket meselelerinin onune gecmis.. Liyakata birsey oldugu yok diyenlere duyurulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…