Yok direk size söyledim gerçekler bunlar.
Haa bir de körü körüne birine tapmadığım için mutluyum
Keşke benim gibi olsanız.
LG-P710 Tapatalk
allah korusun evlerden ırak polemiğe çevirmeyiniz litfenn kk yı konuşuyoruz şurda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok direk size söyledim gerçekler bunlar.
Haa bir de körü körüne birine tapmadığım için mutluyum
Keşke benim gibi olsanız.
LG-P710 Tapatalk
doğru stv çürüttü değil mi haklısınız ay pardon
Ben sayamıyorum artık Ortaya bir şeyler atıyorlar millet de inanıyor sonra söylediklerinin yalan ortaya çıkıyor ama yandaş medya yalanlama haberlerini vermiyor
Hayır ayrıca stv de izlemem özellikle de haber konusunda
allah korusun evlerden ırak polemiğe çevirmeyiniz litfenn kk yı konuşuyoruz şurda
Ya ben sırf iyi şeyler duymak için yandaş medyadan başka medyayı takip etmeyenleri tanıyorum ne diyorsunuz..
LG-P710 Tapatalk
şüphem yok ondan hangi yayın organlarını takip ettiğinizi biliyoruz
Aa evet bünyeye ağır gelebilir gerçekler.
Tapmaya devam,buyrunn yorumlar sizin iyi akşamlar.
LG-P710 Tapatalk
Hangisiymiş?
sen biliyorsun ya bana sorman anlamsız kişi kendini karşısındaki kişiye sorarmı hiç
Biliyoruz dedin de benle yaşamıyorsun sonuçta ne biliyorsunuz merak ettim
Ben sayamıyorum artık Ortaya bir şeyler atıyorlar millet de inanıyor sonra söylediklerinin yalan ortaya çıkıyor ama yandaş medya yalanlama haberlerini vermiyor
ağzından ak çıkınca tapıyor oluyorsun değil mi güzelmiş :))
Değil sevdiğim bir siyasetçi babama kefil olmam ama o'na olurum diyeceğim şahıs bu yalanların içine batmış olsa görmezden gelemem ama elalem geliyor.
Hayırsever rezayı da seviyor savunuyorlar düşünsenize. Ötesi var mı ?
seçme seçilme derken gerçek şu:açıklara seçilme seçme hakkı verdi irticai!!!!! zihniyet.Valla şu yorumları gördükçe diyorum ki...Benzin 10 tl olsun,kadınların seçme ve seçilme hakkı elinden alınsın,çalışma hayatında yer verilmesin.
Bunlara bile kılıf uyduracak bir zihniyetiniz var.Yeter ki Erdoğan başınızda olsun.
seçme seçilme derken gerçek şu:açıklara seçilme seçme hakkı verdi irticai!!!!! zihniyet.
seçme seçilme hakkı bize akp ile verildi.türbanımızdan dolayı ne zamandan beridir seçip seçiliyoruz!!!!!
Adam daha otuzunda ama yalısı var ötesi var mı? Yok vallahi,RTE adaleti yerini buldu.
LG-P710 Tapatalk