Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Bahçeli'yi 'susmaya' davet etti!

Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinden Devlet Bahçeli'ye seslendi.

Başbakan, Sivas'ta MHP lideri Bahçeli'yi ''Kabataş'ta türbanlı kadına saldırı yok, özür dile'' sözleri nedeniyle eleştirmiş ve ''Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez o." demişti.

Bu sözler üzerine Bahçeli'yi susmaya davet eden ahmet Hakan gerekçelerini de sıraladı.

İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı...

ADEME MAHKUM EDİN BU AÇIKLAMAYI

DEVLET Bey...
Başbakan Erdoğan sizin için “Ailesi yok, çocuğu yok, ne anlar çocuktan, ne anlar aileden” falan dedi ya...
Lütfencevap vermeyin bu açıklamaya.
Ademe mahkûm edin bu açıklamayı.
Yok sayın.
Söylenmemiş farz edin.
3 NEDEN
Devlet Bey...
Cevap vermeyin o açıklamaya.
Şu üç nedenden dolayı:
BU SEVİYENİN ALTINA İNMENİZ GEREKECEK
- BİR: Böylesi bir açıklamaya esaslı bircevap verebilmeniz için bu seviyenin de altına inmeniz gerekecek ki bu seviyenin altı felakettir.
- İKİ: Halkın sağduyusuna güvenin... Halkımız seviyeyi de, seviyesizliği de takdir edecek olgunluktadır.
- ÜÇ: O açıklamayı cevapsız bırakın ki hep birlikte görelim cevapsız bırakılmış olmanın dayanılmaz huzursuzluğuyla seviye daha nerelere kadar gidecek.

http://www.internethaber.com/ahmet-hakan-bahceliyi-susmaya-davet-etti-644576h.htm

bu bahçeliye edilen laf kadar bel altı,bu kadar saygısızca bir laf olabilirmi. bu sözler beni delirtti resmen. ne kadar ayıp yahu. insanın evlenmemiş olması yada çocuğunun olmamasını böyle kelimelerle hakaretvari şekilde eleştirmkl. herkes evlenmek çocuk sahibi olmak zorundamı.
senin gibi olmayanlar tükakamı. bu nasıl bir düşüncedir Allahaşkına.
bunu diyene denecek şu ,
senin çocukların varda ne oldu . bu vatana ne yaptı.
tam tersi yiyie yiye bitiremediler bu ülkeyi. halkın hakkına göz diktiler. bumu övündüğün çocuklar.

Son düzenleme:
Her şeyi iyi bildikleri gibi , bel altından vurmayı da çok iyi bilir bunlar.
Çok yaşlı sayılmam ama liseden beri tarih okur, günceli takip ederim ben böyle seviyesiz bir siyaseti hiç bir dönem görmedim diyebilirim.

İnsanları tahrik etmekte üstüne yok bu adamın. Köşeye sıkıştırmayı çok iyi biliyor. Başbakanın taktiği işte bu. Şimdi Devlet Bahçeli ne söylese farklı tarafa çekilecek en iyisi cidden susması ama zannetmiyorum.

"Halkın sağduyusuna güvenin... Halkımız seviyeyi de, seviyesizliği de takdir edecek olgunluktadır." sözüne de katılmıyorum.

aynen, ikinci maddenin gerçek olmasını dilerdim ama nerdeee

Halk öyle hipnotize olmuş ki başbakanımız doğrudur söylemişse haklıdır der.

Sınırı aşmanın da ötesi artık bu.
Yazık.

Başbakan, Sivas'ta MHP lideri Bahçeli'yi ''Kabataş'ta türbanlı kadına saldırı yok, özür dile'' sözleri nedeniyle eleştirmiş ve ''Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez o." demişti.

o kadar etkilendim ki bu cümleden evlat sahibi olamayan o kadar aile var ki bende dahil demekki bizler çocuğumuz olmadığı için ailenin ve çocuğun ne demek olduğunu bilemeyiz.Susup oturalım...Çok yaralayıcı bir ifade çok

Halk öyle hipnotize olmuş ki başbakanımız doğrudur söylemişse haklıdır der.

Sınırı aşmanın da ötesi artık bu.
Yazık.

Haklısın sonuçta bu konuşmayı yaptığı mitingte alkış kıyamet kopuyordu bu sözlerin ardından ... Siyasetin içinde tüm mitingler böyle , hangi parti genel başkanı olursa olsun o konuşurken dünyanın en saçma sözlerini de sarfetse oradaki kalabalıktan alkış alıyor .

Ben kendi adıma bir seçmen olarak utandığımı belirttim . Utananlar mı çoğunlukta alkışlayanlar mı acaba ?

Zannetmem.
Geçen gün bir konuşmada yeni hidroelektrik santralimizi açacağız dendiğinde bir alkış tufanı koptu ki...
Ne diyebiliriz ki ?

Alkışlanmak, pohpohlanmak için daha ne kadar kırıcı cümleler kurulacak acaba? Şahsen, siyasi fikir olarak falan Mhp ile uzaktan yakından alakam yok. Ama karşıdaki ne kadar desteklediğim ya da desteklemediğim bir kişi de olsa özel hayatı ile yargılanmamalı. Şahsına yönelik küçük düşüren cümleler kurulmamalı. Ki bu hukuken de doğru değil zaten, direk hakarete girer ve para cezası.. Gerçi hoş hukukun fayda etmediği kişiler, bir sistem var karşımızda.

aynı kalabalık değilmiydi, sloganı karıştırıp, tayyip şaşırma sabrımızı taşırma diyen

dinlemiyorlar ki mitingi, dümdüz alkışlıyorlar sadece, kendi ağızlarından çıkandan bile bi haberler

Son düzenleme:
Başbakan artık öfkeden,elindekileri kaybedecek olmasının verdiği endişeden ne dediğini bilmez oldu.Artık bel artından vurmaya başladı.Durumunu hiç iyi görmüyorum.Bence psikoloğa ihtiyacı var.Bahçeli bugün cevap vermiş.Başbakan inançlı bir şahsiyettir.Nikahla ölümün de günü belli olmaz diyerek.Daha ne desin.

Sanki ülkede yaşayan herkes evli ve '3 çocuklu'.Bu ülkede yaşayan bekar insanlar, çocuk istemeyen veya olmayan bir sürü insan yaşıyor.Başbakan tamamen tahrik edici bir şekilde konuşuyor.Bahçeliyi takdir ettim açıkcası o da fevri davranmak yerine sükunetini koruyor daha üsluplu cevaplar veriyor.Bir başbakana 'Bir Dünya Lideri'ne yakışmayacak davranışlar sergileniyor ki bunlar daha başı seçimler yanaştıkça daha da despot ve tahrik edici olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Devlet Bahçeli'nin belgeselini izlemiştim.Kendisi evini kurduktan sonra arkadaşına 'Bu evde bir hanım eksik artık' demiş :) Ama siyasi yaşamının yoğunluğundan bu mümkün olmamış.Her ne kadar 30 yıldır el öptürmekten ileri gidememişse de ben Bahçeli'yi sempatik buluyorum.Verilecek cevap olmayınca belaltı vuruluyor böyle.Herkes çocuk sahibi olacak diye bir şey yok.Bu çok ayrıştırıcı bir cümle.Utandım ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…