İnsanları tahrik etmekte üstüne yok bu adamın. Köşeye sıkıştırmayı çok iyi biliyor. Başbakanın taktiği işte bu. Şimdi Devlet Bahçeli ne söylese farklı tarafa çekilecek en iyisi cidden susması ama zannetmiyorum.
"Halkın sağduyusuna güvenin... Halkımız seviyeyi de, seviyesizliği de takdir edecek olgunluktadır." sözüne de katılmıyorum.
Halk öyle hipnotize olmuş ki başbakanımız doğrudur söylemişse haklıdır der.
Sınırı aşmanın da ötesi artık bu.
Yazık.
Haklısın sonuçta bu konuşmayı yaptığı mitingte alkış kıyamet kopuyordu bu sözlerin ardından ... Siyasetin içinde tüm mitingler böyle , hangi parti genel başkanı olursa olsun o konuşurken dünyanın en saçma sözlerini de sarfetse oradaki kalabalıktan alkış alıyor .
Ben kendi adıma bir seçmen olarak utandığımı belirttim . Utananlar mı çoğunlukta alkışlayanlar mı acaba ?
Haklısın sonuçta bu konuşmayı yaptığı mitingte alkış kıyamet kopuyordu bu sözlerin ardından ... Siyasetin içinde tüm mitingler böyle , hangi parti genel başkanı olursa olsun o konuşurken dünyanın en saçma sözlerini de sarfetse oradaki kalabalıktan alkış alıyor .
Ben kendi adıma bir seçmen olarak utandığımı belirttim . Utananlar mı çoğunlukta alkışlayanlar mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?