• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: "Youtube ve Facebook'u Kapatabiliriz"

Hırsızlık yapmayacağım demiyor da...bunlarla gündemi değiştirmeye çalışıyor hep aynı taktik hem hırsız hem yüzsüz :41:

Adam hırsızlığını örtecek başka bir şey bulamadı ki ? O kadar çalmış o kadar yemiş ki her gün yeni bir foyası çıkıyor kapatmakta çareyi buldu. Ama bunlar da kalmaz o şerefsi... nin yanına Allah büyük bir gün yerle bir olacak inşallah. Ne hallere geleceğimizi bilmiyorum.

galiba gelecek yılki genel seçimleri kimse takmıyo her şey bu seçime göre ayarlanmış olmalı.neden 30 marttan önce kapatmıyor da 30 marttan sonra kapatıyo?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme BakanıLütfi Elvana konu sorulduğunda ;

Başbakan
Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün katıldığı bir televizyon programında youtube ve facebooku kapatabiliriz şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine Bakan Elvan, dünyanın hiçbir yerinde başbakan ve bakanları alçakça saldırıların olmadığını ifade etti. Elvan, şunları söyledi:

"Sayın Başbakanımızın ifade ettiği husus şu: dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen alçakça saldırılar var. Dünyanın hangi ülkesine gitseniz, bu ülkenin başbakanına, bakanlarına, ailesine, küfürler hakaretler, ağza alınmayacak ifadeler olmaz. Maalesef bunların hepsiinternetortamında yer alıyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu tür uygulamaya müsaade edilmez. Bu konuda, bu tür şirketlerimizin çok daha dikkatli, çok daha hızlı hareket etmesi gerektiğini düşürüyorum. Düşünün sizin ailenizin, özel yaşantınızın hemen her şeyi konu oluyor. Bunun ötesinde ağza alınmayacak, hatta okumaktan bile utanacağınız ifadeler yer alıyor. Bizim şahsımızla alakalı bu tür şeyler söz konusu oluyor. Bunları yadırgıyoruz. Bunlar gerçekten bizlere yakışmayan şeyler, hele hele bu milletin ahlaki değerlerine yakışmıyor bu hususlar."

Evet küfür , hakaret suçtur . Dileyen yasal hakkını kullanıp şikayet eder , dileyen uğraşmaz. Sosyal medyada adıma methiyeler düzülmüş olsa
:52: bende dava açarım .Sıkıysa gel yüzüme söyle de derim hatta :41:

Ama facebook /youtube kaldırmak ve ardından gelen bu açıklama pek bir ironik ? Gerekçeli kararınızı beğenmedik efendim
:31:

Cumhurbaşkanı Gül: "Facebook ve YouTube'un kapatılması sözkonusu olmaz. Bu platformlarda suç işlenirse mahkeme kararıyla bunlar kapatılır"

Abdullah Gül: Youtube ve Facebook tüm dünyada geçerli olan platformlar. Kapatılması gibi bir şey söz konusu olmaz
demiş

Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın "Youtube ve Facebook'u kapatabiliriz" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Önce bilinmesini isterim ki Türkiye demokratik bir hukuk ülkesidir. Özgürlüklerin güçlenmesini arzu ederiz. Gerilemek söz konusu olmaz. Kimse de gerilemeyi özlemez zaten Türkiye'de. İnternet yasasını biliyorsunuz. Sıkıntılı durumlar vardı. Noksanlıkları düzelttiler. Youtube, Facebook, dünyada geçerli platformlar, kapanması söz konusu olamaz. Biz her zaman özgürlüğün genişletilmesiyle ilgili gurur duyuyoruz. Herhangi bir şekilde suç işlenirse, özel hayata saldırı söz konusu olursa mahkeme kararıyla bunlar kapatılır. Gerçek ortamda suç neyse, sanal ortamda da suç aynıdır” dedi.

onedio.com

Son düzenleme:
Gül Başbakanın söyleminin ne zaman tersini söylese... Hep başbakanın dediği oldu.
30 Martta kapanır youtube ve facebook...
tabii ertesi günü ne olur onu kestiremiyorum
:33:

Cumhurbaşkanı Gül: "Facebook ve YouTube'un kapatılması sözkonusu olmaz. Bu platformlarda suç işlenirse mahkeme kararıyla bunlar kapatılır"

Abdullah Gül: Youtube ve Facebook tüm dünyada geçerli olan platformlar. Kapatılması gibi bir şey söz konusu olmaz
demiş

Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın "Youtube ve Facebook'u kapatabiliriz" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Önce bilinmesini isterim ki Türkiye demokratik bir hukuk ülkesidir. Özgürlüklerin güçlenmesini arzu ederiz. Gerilemek söz konusu olmaz. Kimse de gerilemeyi özlemez zaten Türkiye'de. İnternet yasasını biliyorsunuz. Sıkıntılı durumlar vardı. Noksanlıkları düzelttiler. Youtube, Facebook, dünyada geçerli platformlar, kapanması söz konusu olamaz. Biz her zaman özgürlüğün genişletilmesiyle ilgili gurur duyuyoruz. Herhangi bir şekilde suç işlenirse, özel hayata saldırı söz konusu olursa mahkeme kararıyla bunlar kapatılır. Gerçek ortamda suç neyse, sanal ortamda da suç aynıdır” dedi.

onedio.com

Gül Başbakanın söyleminin ne zaman tersini söylese... Hep başbakanın dediği oldu.
30 Martta kapanır youtube ve facebook...
tabii ertesi günü ne olur onu kestiremiyorum
:33:

Abdullah Gül zaten bu AKP organizasyonunun "bir süre ortam yumusaticisi". Kesinlikle parti ici is bölümünde bu görevi üstlendigini düsünüyorum. Cünkü dediginiz gibi bugüne kadar AKP`nin herseyine imza atti. En son internet yasasinda da bir süfü laf söyledi, sonuc? :) Gezi Parki olaylarinda da ayni seyleri yapti, daha önce de, sonuc ne? Yok, Tayyip Erdogan veriyor son karari.

Abdullah Gül zaten bu AKP organizasyonunun "bir süre ortam yumusaticisi". Kesinlikle parti ici is bölümünde bu görevi üstlendigini düsünüyorum. Cünkü dediginiz gibi bugüne kadar AKP`nin herseyine imza atti. En son internet yasasinda da bir süfü laf söyledi, sonuc? :) Gezi Parki olaylarinda da ayni seyleri yapti, daha önce de, sonuc ne? Yok, Tayyip Erdogan veriyor son karari.

aynen öyle
adam tepki gösterse de son söz erdoğanın oluyo

[video=youtube;8soCpz9bkfk]https://www.youtube.com/watch?v=8soCpz9bkfk[/video]
Bu videodan ötürü de İrfan Değirmenci'nin sabaha haberine bugün sansür gelmişti... :6:
Yani bildiğiniz yasak. Bugün yayında değillerdi.
Neden, çünkü hükümeti pohpohlayan haber yapmadıkları için.
Gerçekleri savundukları için.
Haber yerine, belgesel vardı...
Eleştiriye ne kadar açıklar... :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
[video=youtube;8soCpz9bkfk]https://www.youtube.com/watch?v=8soCpz9bkfk[/video]
Bu videodan ötürü de İrfan Değirmenci'nin sabaha haberine bugün sansür gelmişti... :6:
Yani bildiğiniz yasak. Bugün yayında değillerdi.
Neden, çünkü hükümeti pohpohlayan haber yapmadıkları için.
Gerçekleri savundukları için.
Haber yerine, belgesel vardı...
Eleştiriye ne kadar açıklar... :51:

İsmail Küçükkaya bu sabah kahvaltı haberlerinde İrfan Değirmenciyi ceza bitene kadar beraber yayın yapmak için fox çalar saate çağırdı , eğer davete icabet ederse ilginç bir program olacak :31:

İsmail Küçükkaya bu sabah kahvaltı haberlerinde İrfan Değirmenciyi ceza bitene kadar beraber yayın yapmak için fox çalar saate çağırdı , eğer davete icabet ederse ilginç bir program olacak :31:

ismail küçükkayayı da ben çok beğeniyorum
pazartesi yayını için mi çağırmış irfanı

Pazartesi günü yayında olacaklarını duyurmuştu Ertuğrul Albayrak. Birlikte hazırlıyorlar haberleri biliyorsunuz.
Hayranlarıyım kendilerinin...:16:

ben ırfan degırmencı olayını bılmıyordum..ağzım acık kaldı..
bu sabahta fox haberı açmadım,halbukı hersabah ızlerdım..
neyse aksam fatıh portıkal anlatır bana:)

ismail küçükkayayı da ben çok beğeniyorum
pazartesi yayını için mi çağırmış irfanı

Pazartesi günü yayında olacaklarını duyurmuştu Ertuğrul Albayrak. Birlikte hazırlıyorlar haberleri biliyorsunuz.
Hayranlarıyım kendilerinin...:16:

Heh işte pazartesi :1:

Bakalım bende bekliyorum .

Hak ve özgürlükler bu kadar kolay elden alınabilecek demek ki; bu yüzyıl da-özgürlük için dedelerimizin kanının oluk oluk aktığı bu güzel benzersiz coğrafya da:ssz:

Back