Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumhurbaşkanı Gül: "Facebook ve YouTube'un kapatılması sözkonusu olmaz. Bu platformlarda suç işlenirse mahkeme kararıyla bunlar kapatılır"
Abdullah Gül: Youtube ve Facebook tüm dünyada geçerli olan platformlar. Kapatılması gibi bir şey söz konusu olmaz
demiş
Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın "Youtube ve Facebook'u kapatabiliriz" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Önce bilinmesini isterim ki Türkiye demokratik bir hukuk ülkesidir. Özgürlüklerin güçlenmesini arzu ederiz. Gerilemek söz konusu olmaz. Kimse de gerilemeyi özlemez zaten Türkiye'de. İnternet yasasını biliyorsunuz. Sıkıntılı durumlar vardı. Noksanlıkları düzelttiler. Youtube, Facebook, dünyada geçerli platformlar, kapanması söz konusu olamaz. Biz her zaman özgürlüğün genişletilmesiyle ilgili gurur duyuyoruz. Herhangi bir şekilde suç işlenirse, özel hayata saldırı söz konusu olursa mahkeme kararıyla bunlar kapatılır. Gerçek ortamda suç neyse, sanal ortamda da suç aynıdır dedi.
onedio.com
Gül Başbakanın söyleminin ne zaman tersini söylese... Hep başbakanın dediği oldu.
30 Martta kapanır youtube ve facebook...
tabii ertesi günü ne olur onu kestiremiyorum
Abdullah Gül zaten bu AKP organizasyonunun "bir süre ortam yumusaticisi". Kesinlikle parti ici is bölümünde bu görevi üstlendigini düsünüyorum. Cünkü dediginiz gibi bugüne kadar AKP`nin herseyine imza atti. En son internet yasasinda da bir süfü laf söyledi, sonuc? :) Gezi Parki olaylarinda da ayni seyleri yapti, daha önce de, sonuc ne? Yok, Tayyip Erdogan veriyor son karari.
[video=youtube;8soCpz9bkfk]https://www.youtube.com/watch?v=8soCpz9bkfk[/video]
Bu videodan ötürü de İrfan Değirmenci'nin sabaha haberine bugün sansür gelmişti...
Yani bildiğiniz yasak. Bugün yayında değillerdi.
Neden, çünkü hükümeti pohpohlayan haber yapmadıkları için.
Gerçekleri savundukları için.
Haber yerine, belgesel vardı...
Eleştiriye ne kadar açıklar...
İsmail Küçükkaya bu sabah kahvaltı haberlerinde İrfan Değirmenciyi ceza bitene kadar beraber yayın yapmak için fox çalar saate çağırdı , eğer davete icabet ederse ilginç bir program olacak
İsmail Küçükkaya bu sabah kahvaltı haberlerinde İrfan Değirmenciyi ceza bitene kadar beraber yayın yapmak için fox çalar saate çağırdı , eğer davete icabet ederse ilginç bir program olacak
ismail küçükkayayı da ben çok beğeniyorum
pazartesi yayını için mi çağırmış irfanı
Pazartesi günü yayında olacaklarını duyurmuştu Ertuğrul Albayrak. Birlikte hazırlıyorlar haberleri biliyorsunuz.
Hayranlarıyım kendilerinin...