Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Bir de bu kasete montaj diyenler montaj olmadigina kanit isteyenler camide ickiye uzerine isenen basortulu baciya( yalan oldugu goruntulerden anlasilmasina ragmen ) kayitsiz sartsiz inaniyorlar. Ne ironik.Hayir anlamaya calisiyorum nasil bi kafa yapisi diye devreler yaniyor olmuyor.

Baba oğul muhabbetindeki konuşulan rakamları anlayamıyorum mesela
300.000.000 Avro diyor TL ye çeviriyorum yok kafam almıyor.
Şimdi benim emekli maaş 1.287 intibaktan yararlanamadım.Benim gibi 2000 yılı sonrası emekli olanlarla
birlikte ağzımızı açtık bekliyoruz 300 TL bize de verseler diye.Şimdi benim gibi 300 TL nin derdinde olan
gariban katrilyon,milyon dolar falan diyince durum bu Bu evlerde çıkan paralardan bahsedilirken
20 ayakkabı kutusu ,3 koli, 5 kamyon ,6 kasa gibi ifadeler kullanılsa iyi olacak.Ben o zaman benim cüzdanın
içinde kaybolan maaşımla daha iyi mukayese edeceğim. belki o zaman başka uyuyanlar da aydınlanır

Son düzenleme:
son kasetin değiştireceği hiç bir şey olmadığını düşünüyorum. zaten Erdoğan'a gönül verenler bu işin buraya vardırlıcağını bilyordu. peşin bir kabul etmişlik vardı. büyük çoğunluğu bunun komplo olduğunu düşündüğü için kulaklarını her türlü olumsuz habere tıkamış , (bende öyleydim) padişahım çok yaşa modunda. herkes başkan adayını falan unutmuş. olay ak- kara olayına dönüşmüş . bi taraf yine mağdurumda mağdurum diyor. öbür tarafta gözü dönmüş biçimde , kabul et yapmışsın diye inat ediyor. bide kırıntılardan beslenenler var ki onlarda , yihhhu bu işten payımıza çok oy düşsün allahım modunda. gerçek olan tek gerçek siyaset pambık halka göz dikmiş çirkin cadı. ellerinde kırmızı elma dolaşıp duryorlar. yok kardeşim yok, bu kuldan size oy yok. zaten adayımızdan da memnun değilim. acaba bu mağduriyetten bana bi galibiyet çıkar mı diyenlerden niye memnun olacakmışım ki?
yani bu seçim sonrasında bu iktidarı düşüreceklerini sananlar yanılacaklar. belkide bunun böyle olduğunu onalrda biliyor ve farklı bir arayış içindeler. bebkide yaptıkları yapacakalrının teminatı. Belediye seçiminde dahi oy kullanmasını bilmeyen biz seçmenelere bu müstehak. hizmete değil parti başkanına oy verenlere bu müstehak. aslında onlarıda anlıyorum . çok iyi anlıyorum ama, neticede bunu güç gösterine çeviren onlar değil. haliyle bu durumda ak demek zorunda kalıyorlar. ama böyle olmaz. bu bilinç dışı seçmen kitlesiyle biz ülkemizi müreffeh ülkeler seviyesine çıkartamayız. önce kime oy verdiğimiz bilmek zorundayız. aynı şey CHP, MHP, BDP, HDP, SP seçmenleri içinde geçerli.
bazen acaba buda mevcut iktidar kazansın diye bir komplo mu karar veremiyorum. birileri bu kadar fedakar olabilr mi acaba . yok canım daha neler:111:

pekiii sen 30 milyor avro, sen bu parayı ne yaptın

melek subaşının modası geçmez bu memlekette

bir kısım paranın; suriyeye giden, bilal erdoğana ait olduğu söylenen tırların, içindeki silahların satışından elde edildiğini düşünmekteyim.

bu silah kaçakcılığı işinde iyi para var hacı

konuya bakınca aklıma, all pacinonun yıllar önce oynadığı "baba" (godfather)filmi geldi. akşama izleyek bari.

pekiii sen 30 milyor avro, sen bu parayı ne yaptın

melek subaşının modası geçmez bu memlekette

Evde çocuklar açtır,sen para vermiyosun.Diyorum evde tüp bitti,sen bana ne diyorsun biliyorsun? Senin dinini imanını...... Sen bırak palavereyi bırak Melek Subaşı'nın modası 100 yıl sonra da geçmez.

yani bu seçim sonrasında bu iktidarı düşüreceklerini sananlar yanılacaklar. Datlucadı'dan alıntı

Yolsuzlukların aklanma yeri sandık değil tarafsız Yüce Türk Mahkemeleridir.Bu iş seçmene bırakılırsa
300 milyon Avronun ne kadar 1 milyar dolar da ne diyenlerden tabii oy almaya devam edeceklerdir.
Adalete inanıp suçlumu suçsuzmu diye ilk önce onu öğrenmek lazım.Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten.

Bu ülke kimlerin elinden alındı kimlerin...bırakırmıyız bi daha chp ye mhp ye..adamlar seçim çalışmalarını bırakıp bu yalan dolanla uğraşıyo Başka işleri yokki

Maşallah merkez bankası gibi ev :) ee ne demiş bir büyüğümüz!!! yolsuzluk olmassa büyük icraatlar olmaz :)))) montaj mıdır değilmidir bilmem ama onca gemicik onca hastanecik onca villacık nasıl yapılıyordu :)
şaşırmadım..asıl şaşırdığım halkımızın hala bunlara inanması...

Bu ülke kimlerin elinden alındı kimlerin...bırakırmıyız bi daha chp ye mhp ye..adamlar seçim çalışmalarını bırakıp bu yalan dolanla uğraşıyo Başka işleri yokki

çoooh haklısın(!) kardeşim. chpyle mhp, bu kadar çok yiyemez.
3-5 koyun güdemeyen adamlar, 30 milyar avro yu iç etmeyi nası becersinler değğmi?
ilahiiiii (adile naşit gülüşünün smileını rica ediciğim)

Bir karar verin artık CHP MHP mi yoksa paralel devlet mi? Ha ama doğru herkes size karşı, bir tek siz AKSINIZ :106:

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…