Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Başbakan Erdoğan’la oğlu Bilal Erdoğan arasında 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun hemen ardından gerçekleştiği iddia edilen bir telefon görüşmesinin ses kayıtları internete düştü. Gelişme üzerine açıklama yapan Başbakanlık, kayıtların “Ahlaksızca bir montaj ürünü” olduğunu duyurdu.
Ses kayıtlarında Başbakan’ın oğlunu gerçekleşen operasyon hakkında bilgilendirdiği ve evdeki paraları güvenli bir yere nakletmesi konusunda uyardığı iddia ediliyor.

Bilal Erdoğan’ın İkinci dalga yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak : http://nediyor.com/2014/02/24/basbakanla-ilgili-yeni-ses-kaydi-iddiasi/#comments

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka ikna edici bir açıklama bulamadı sayın Başbakanımız sanırım.Bariz bir şekilde belli, montaj olsaydı bir şekilde ispatta ederdi lafta kalmayıp belgelerle.

Başka ikna edici bir açıklama bulamadı sayın Başbakanımız sanırım.Bariz bir şekilde belli, montaj olsaydı bir şekilde ispatta ederdi lafta kalmayıp belgelerle.

Kriminal incelemeye alır..Müdahale edilmeden alabilir mi orası muamma ama..
Twiter üzerinden bir kaç analizci ses kaydı montaj değil diye açıklama yapmış.

@attilao : Montaj, Sahte diyenlere teklifim şu:
Madem yapılabiliyor. TV de herkesin önünde RTE ve Bilal'i konuşmasını üretin ki inandırıcı olsun Komik!

İyice düşününce bana da montaj gibi geliyor aslında

Yoksa bu zamanda böyle efendi böyle kibar böyle söz dinleyen çocuk nerdeeeee

Bende kendimi twitter'e attim, vallahi morelim biraz daha düzeldi. Ülkemizdeki geçenlerin mizah anlayisi gerçekten harika. Aslinda bu kadar üzücü bir olaydan bu kadar komik seyleri ortaya çikarabilmeleri süper

Aklima Sener Sen'in basilinca yaz kizim demesi geldi.

Bu film sahnesinden bile aleni durumu montaj olarak yutacak yutmaya gonullu insanlara da bir vatandas olarak hakkimi helal etmiyorum.

DER SPIEGEL ıngılızcesı metnını hzırlamıs.

BE: Hi daddy, I am calling to... we did [it] mostly. Eee, did you call me daddy?
RTE: No I did not, you called me...

BE: Tell again, daddy
RTE: I'm saying that Muammer's son, Zafer's son, Erdogan's son, Ali Agaoglu, Reza Zerrab etc they are searching the...

Sabah sabah en çok güldüğüm ama şu oldu

resim twitter'dan alıntıdır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne desek boş... Ülkede hala " benim paralarımla yapmışlar yolsuzluğu sizene, ayakkabı kutuları, tapeler, ses kayıtları hepsi Amerika / İsrail oyunu, cemaatin işi .. " diye düşünen insanlar olduğu sürece soyulmaya devam edeceğiz.. Üstelik bunu diyen insan sayısı bir avuç kadar değil, ülkenin yarısı..

Bir de gercekleri gorup takim tutar gibi parti tutanlar var ki onlar en fenasi.orada burada denk geliyorum inadina oy vereceklermis . Ne diyeyim herkes hakettigi gibi yonetilirmis. Biz de bunu hakediyoruz demek ya da haketmiyoruz da arada kayniyoruz.

Okyanus ötesi ampulü patlattı arkadaşlar durum budur.

Assolisti Uzun zamandır bekliyorduk..zaten emindik,çıkınca bir rahatlama oldu tabi :)

Ama işin vahim kısmı sahte veya gerçek böyle iddia varsa istifa edilir ötesi yok! ki gerçekliği gün gibi ortada. İstifa eden olmaması acı... vahim... Üstelik görüntülerin de var olduğu söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…