Başbakan Erdoğan, İstiklal Marşı'nı promterdan okudu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet bu kadar sevilmesinin sebebi hitabeti ve kendinden emin duruşu........

Son düzenleme:
:))) şu siyasilerin sidik yarışı beni benden alıyor bide tayyipin olayı bu her seçim öncesi ya bi şiir ya bi marş ya bi ağlama seramonisi alıştık artık yani

Karaoke yapmiş canm ne war bunda o koskoca dünya lideri
Hem duble yol yapti sonracıma 12 yıl önce Led tv mi wardi evlerimizde
Cok nankörüm çok

Siyasetle ilgili hiç bir bilgisi olmayan insanlarda böyle gülücüklerle bişeyler biliyormuş havası veriyorya hastayım şunlara :) sadece muhalefet olnak için muhalefet olan insanlar çok boş diyorumya fikri olan gelsin tartışalım. . 40 alimi 1 delille yendim ama 40 delille 1 cahili yenemedim ..(imam-ı şafiii)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Ekmele inanmayip ama sirf basbakanimizin karsisinda olsunda diye dusunen su sitede bile en az 50 kisi vardir zaten.
Adamin kendine hayri yok koca turkiyeye ne hayri olabilir ki. Prof olmus ama hic anlasilmiyo

iki çift lafı bir araya getirememenin adı beyefendilik olmuş......

he ya zaten bütün güzellikler erdoğan,erbakan. hatta düne kadar fetoşun da ayaklarını öperdiniz de neyse şimdi o tukaka.
bahane sürmüş te bilmem ne. sonuca bakalım kim girdi kıbrıs a.
ayrıca üslubunuz da aynı o mükemmel van minit diye artissstlik yapıp elin komünist devletleri kadar israil e tepki koyamayan, kafa kesen ışid e terörist demekten korkan lideriniz gibi. çişini tutamamış ta bilmem ne. sizin, benim, rte nin yarın neresini tutamayacağı belli mi? ne kadar ayıp, ne çok seviyorsunuz hastalıklarla alayı. ve ayrıca mason belgesi yahudi liyakat nişanından daha iyidir.

Karaoke yapmiş canm ne war bunda o koskoca dünya lideri
Hem duble yol yapti sonracıma 12 yıl önce Led tv mi wardi evlerimizde
Cok nankörüm çok

led kaç yıl önce icat edilirse edilsin birisi parasını ödeyip eve getirmeyince nasıl led'i kullanacaksın

Cahille tartışmaya girmeyin ben bir türlü galip gelemedim . İmam Gazali . Hasetinizden çatlayın hoşunuZa gitsede gitmesede sizin kokuşmuş zihniyetinizi hakettiği gibi b.k çukuruna atıyoruz atmayada devam edeceğiz şimdi istediğin kadar konuşş burda

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Her şey bir yana da şurada artık yorum yazamıyorum.
Bu sidik yarışı ne zaman bitecek? Okuyup okuyup çıkıyorum. Kimse "saygı" çerçevesinde düşüncesini yazamıyor. Yazana da "saygı" gösterilmiyor.
Gerçi siyasetçiler bu cıvık davranışları sergilediği sürece benim insanlardan saygı beklemem pembe bulutta mavi kar yağmasını beklemek gibi bir şey olur.
Mide fesatı geçireceğim yakında.

Ekmele inanmayip ama sirf basbakanimizin karsisinda olsunda diye dusunen su sitede bile en az 50 kisi vardir zaten.
Adamin kendine hayri yok koca turkiyeye ne hayri olabilir ki. Prof olmus ama hic anlasilmiyo

Sizin mesleğiniz,sıfatınız ne acaba ? Ordinaryus falan mısınız ?

Ekmel aşağı,Ekmel yukarı...Saygı bekleyen herkes utanmasa sövecek adama.Yerine kim gelse susardınız diyorum,Allah'ın bir kulundan ses yok.

Benim fikirlerim sizlerin kabullenemediqini gercekler oldugunda genelde tartişmadan cok bu ve benzeri cümleleri duyuyorum..
En sonunda da siyasetten anlamaz yaftasi..
Siyaseti tartsmak ayri biseydir siyasetciyi tartsmak ayri bisey..
Benim ortadaki yanlislari anlayabilmem icin siyasetten anlamama cok bi gerek yok zannimca..
Harami helali, ak parayi kara parayi,zülüm,kindarlik,fidne bunlarin kelime anlamini bilmem yeterlidir diye düsünüyorum..
Siz imam şafiden kıssadan hisse yaparken ben sadece bakan Çaglayanın kolundaki saate binayen
''Rüşvet alana, verene ve bunlar arasında rüşvete vasıta olana da Allah lanet etsin.).*[Hadisi Şerifini hatirlatmak isterim..
Eger ki firmanin aciklamalarina ragmen hal yalan derseniz de sizin verdiqiniz kıssayi size iade etmek isterim
''40 Alimi bir delille yendim,
1 cahili 40 delille yenemedim'(imam şafii)
Saglicakla kalın..:)

Tayyip mi güzel konuşuyor ve hitabeti düzgünmüş.
Adam tartışma programlarına çıkmaya korkuyor. Diyolog sıfır anca monolog :)
Öyle kalabalıklara bende esip gürlerim ne var mesele tartışmada başarılı olmak.
Adam ben haklıyım siz susun kafasında.

KALİTESİZ ve SEVİYESİZ cahilller sürüsü ile birarada olmaktansa o bok çukurunda huzurla otururum
karakteriniz bu sizin. hakaret, aşağılama, kibir ve fesat.
en büyük günahlar sizin fıtratınız olmuş.
öyle imam lardan beyitler düzmeler ile insan olunmuyor. doğru düzgün tartışmaya kapasiteniz bile yetmiyor. zavallılık abideleri...

daha da konuşmam çünkü sizinle konuşunca alçak basınçtan tıkanıyor kulaklarım.

Ekmel BEY şuanda bir konumda olmamasına rağmen saygımızı yitirmiyoruz biz..
Ama TÜRKİYE BAŞBAKANINA şu sitede ban olmasa daha neler yazılılır dönünde bir okuyun

Ekmel BEY şuanda bir konumda olmamasına rağmen saygımızı yitirmiyoruz biz..
Ama TÜRKİYE BAŞBAKANINA şu sitede ban olmasa daha neler yazılılır dönünde bir okuyun

Siz de alenen Atatürk'e edilen hakaretleri göz ardı etmeden okuyun.Ekmel Bey gibi herhangi biri değil sonuçta.Aynı hassasiyeti ve samimiyeti beklerim.Zira ben Erdoğan'ı eleştiririm,hakaret etmem.

İyi günler.

Son düzenleme:
Bunlar nasil laflar ya yok bilmemne cukuru yok kokusmus yok orasini tutamiyormus bu laflari ederken kendinize yakistiriyor musunuz. Lutfen ya ben utandim.

ne söylerseniz söyleyin onlar için tek doğru var.. Gözler kapalı kulaklar sağır.. Allah sonumuzu hayr etsin..

Bunlar nasil laflar ya yok bilmemne cukuru yok kokusmus yok orasini tutamiyormus bu laflari ederken kendinize yakistiriyor musunuz. Lutfen ya ben utandim.

koyun ,cahil , menfaattçi eşşekler , tuvalet bekçisi bile olamaz bunları okurkende utanıyor musun. onlara iki kelam yazdığınızı görmüyorum malesef.

Siz de alenen Atatürk'e edilen hakaretleri göz ardı etmeden okuyun.Ekmel Bey gibi herhangi biri değil sonuçta.Aynı hassasiyeti ve samimiyeti beklerim.Zira ben Erdoğan'ı eleştiririm,hakaret etmem.

İyi günler.

Atatürke hakaret edilecek TEK BİR kelimeye denk gelmedim nedense cünkü direk üyelik iptalidir bunun sonu.
Ama nedense BASBAKANA yapilan hakaretler göz ardi edilir. Onada üyelik iptali olmali! O da snucta TÜRKİYE BASBAKANİ kimsenin haddi olamaz ona hakaret etmeye, elestir elbette ama hakaret edemezsin!! (sahsinza demiyorm genel anlamda yaziyorm)

Görmek isterseniz özelinize gönderebilirim. Benim de şahsınızla bir alıp veremediğim yok zaten.Kılıçdaroğlu da olsa Erdoğan da olsa Bahçeli de olsa kimsenin hakaretine göz yumulmamalı...Eleştirmek ayrı,hakaret apayrı...Ve malesef her kesimden birçok insan bunun ortasını bilmiyor.

Neyse konu dışına çıkıp boş yere ceza almayalım.

Ekmeleddin'e laf söyleyenler buna ne diyecek bakalım ?
Al birini vur ötekine ... Hepsi oy peşinde ... Hepsi 'karşı tarafa ne çamur atsam da karalasam' düşüncesinde !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…