Maltepe'de Erdoğan için 2 milyonu aşkın insan toplandı

Merhaba arkadaşlar. Sizlere bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım. Metro ile evime gelirken maltepedeki mitinge gidenler bir sırada dikiliyor metro görevlisi bir bey bir akbilden 30 kişiyede bastı. Gayet sakin bir şekilde sordum akbili teşkilat bize verdi gidenlere bas dediler dedi. Mitinge gitmeyenler kendi parasıyla gidenler bedava yolculuk yapıyorlar. Hak hukuk nerde kul hakkı yenilmiyormu çok sinirlendim bu duruma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kul hakkı mı ? Bana bi gülme geldi :)

Yaptığı bariz şeyleri ve kendisini sevmesem de, bir gercek var ki Cumhurbaşkanlığı na yakışacak tek isim. Siyasi partilere destek anlayışı bırakılıp Türkiye Cumhuriyeti ni yabancı ülkelere karsi kim temsil edebilir sorusunu insan kendine sorunca ister istemez zaten rte çıkıyor ağızdan . Rabbim hayırlısıni versin milletime yine de :)

Suriye politikası maalesef bizi maffetti yakında zararlarını görmeye başlarız..1 milyon Suriyeli girdi türkiyeye..bunlrın çok büyük bir bölümünde para pul yok..ondan sonra hastalık kırsızlık kötü suç,kadın satıcılığı sen düşün artık..:50:

Merhaba arkadaşlar. Sizlere bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım. Metro ile evime gelirken maltepedeki mitinge gidenler bir sırada dikiliyor metro görevlisi bir bey bir akbilden 30 kişiyede bastı. Gayet sakin bir şekilde sordum akbili teşkilat bize verdi gidenlere bas dediler dedi. Mitinge gitmeyenler kendi parasıyla gidenler bedava yolculuk yapıyorlar. Hak hukuk nerde kul hakkı yenilmiyormu çok sinirlendim bu duruma

amaç iyi olunca kul hakkı olmuyo canım hadisssslerde olabilir bu araştırmak lazım:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Suriye politikası maalesef bizi maffetti yakında zararlarını görmeye başlarız..1 milyon Suriyeli girdi türkiyeye..bunlrın çok büyük bir bölümünde para pul yok..ondan sonra hastalık kırsızlık kötü suç,kadın satıcılığı sen düşün artık..:50:

Diyorum ya; bariz bariz cok kotu şeyler var; ama başa gelen çekiliyor. Rabbim biz gibi kalbi kanı huyu suyu temiz bir soyu sopu dermansiz birakmaz inanmam :)

Dörtlüğe kıta denir,istiklal marşı 10 kıtadan oluşur :)

Mesleğiniz ne bilmiyorum.Ama yazan arkadaşım Edebiyat mezunu.Ben de Türkçe.Kıt'a,beyitlerle yazılır.İstiklal Marşı ise dörtlüklerle yazılmıştır.Tereciye tere satmaya çalışmışsınız ama olmamış.:34:

Mesleğiniz ne bilmiyorum.Ama yazan arkadaşım Edebiyat mezunu.Ben de Türkçe.Kıt'a,beyitlerle yazılır.İstiklal Marşı ise dörtlüklerle yazılmıştır.Tereciye tere satmaya çalışmışsınız ama olmamış.:34:

Kıtayı sizden öğrenecek değiliz.Kıtanın ne oldugunu iyi biliriz.Bakınız yakın geçmişte örnekleri var.... :27:

Kıtayı sizden öğrenecek değiliz.Kıtanın ne oldugunu iyi biliriz.Bakınız yakın geçmişte örnekleri var.... :27:

Aslında ilkokul öğretmenlerimizin hatası.Kıt'a ile dörtlük aynıdır diye öğrettiler.Lisede sudan çıkmış balığa dönmüştüm.:27:

örtü siyaseti yapamazlardı herhalde bunca senedir ülkenin en çok örtüye ihtiyacı varmış demek..birde kürtçe kuranı kerim:44:

Nasıl siyaset yaptıkları ortada ne ideolojide olduğu belirsiz halktan, samimiyetten uzak...onun için millet yıllardır prim vermiyor:ssz:

$cp.jpg chp örtü siyasetini seçim sandıklarına örterek yaptı en son:27::27:

Ben de senin açıklamanı okumadan aynısını yazmışım kuzum pardon, sen açıklamışsın zaten. :40:

Son düzenleme:
Back