Erdoğan: 'Neymiş, 3 Dil Biliyormuş, Tercüman mı Arıyoruz?'

karsilastirma yaparken ozellikle bir kac dil bildigi soylendigi icin boyle bir vurgu yapmis olabilir...tek basina ele almak gerekirse...

bu adam Turkiyeye gercekten yabanci bana kalirsa cumhurbaskani olmamasi icin en buyuk sebep!

zaten herkes Erdogana karsi...bi tarafta Erdogan diger tarafta digerleri...ne diyelim ulkemiz icin hayirlisi olan kazansin.

Onlar hitlerin kaldığı yerden devam ediyorsa ,
bugün sende şeyh sait, menemen olayının ardından gidiyorsun ,
Türkiye de kamplarda katil yetiştirip eline silahı verip masum insanları katlediyorsun!

ha bebek katili abdullah öcalan ha sen ??? Arada ki 7 fark nedir ? Yaptığın yol, cebimizden çalıp daha sonra kömür olarak geri dönmesi mi ?

Benim güzel ülkemin insanları 3 maymunu oynuyor , bilinçsizce dürüstçe seçilmeyen bir başbakan benim başbakanım değildir.

Ben ilk başta insan mı diye bakarım, alevi , çerkez , arnavut , sünni , arap diye ayırt etmem, herkes kendinden meshul.

Önce insan ve hayatını bana değerli kıldırtacak başbakan dediğin... Hırsıza katile tahammülüm yokk !

Son düzenleme:
Kim ne derse desin oy kullanamayacak olmama rağmen ve hatta Ekmeleddine bir türlü ısınamamış olmama rağmen diyorum ki ülkeyi bir bilim adamı bir profesör yönetse hiçte fena olmaz.

tamam sayın başbakan saçmala
saçmalama demiyoruz ki biz sana
sen sabaha kadar anlat millet dinlesin...
ama bi sınırın olsun

neymiş 3 dil biliyormuş...
evet biliyor
sen ne biliyorsun?
milleti hor görmeyi
işine gelene eyvallah demeyi
bölücülüğü
hem laik hem müslüman olunmaz demeyi
dahaa çok sayardımm ama...

kriterlerimize uymuyorsun bizimle değilsin:KK19:

tamam sayın başbakan saçmala
saçmalama demiyoruz ki biz sana
sen sabaha kadar anlat millet dinlesin...
ama bi sınırın olsun

neymiş 3 dil biliyormuş...
evet biliyor
sen ne biliyorsun?
milleti hor görmeyi
işine gelene eyvallah demeyi
bölücülüğü
hem laik hem müslüman olunmaz demeyi
dahaa çok sayardımm ama...

kriterlerimize uymuyorsun bizimle değilsin:KK19:
Ayyyy cook tatlisiniz bugun ne giysem gibi oldu ivana sert :):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Erdoğan çok güzel demiş ilk defa beğendim. Çünkü İhsanoğlu'nu eleştiriceğim derken kendi açığını ortaya dökmüş ben yabancı dil bilmiyorum demiş açıkça. Hayret valla bir Cumhurbaşkanı yabancı dil bilmeyecek de kim bilecek acaba. En çok bilmesi gereken makam zaten orası artık bu devirde nerdeyse çaycı alırken bile yabancı dilin var mı diye soruyorlar. Tercümanlarla hallediyormuş işini bir insan bu kadar yerin dibine batırabilir kendini. Bir insanın kendisinin karşılıklı konuşması başka tercüman ile konuşması başka bunu bile idrak edemiyor çok yaşadılar tercüman facialarını söylemek istediklerinin nasıl yanlış çevrildiğini. Devam et bunları dedikçe karşı tarafın reklamını çok güzel yapıyorsun bir de üsluptan dem vurmuş başka partilere laf demiş bunları derken bile hakaret ediyor kişi kendinden bilirmiş işi. Bir üniversite bitirmekle olmuyor bu işler madem bu yola baş koydun her yönden geliştireceksin kendini bilmiyorsan öğreneeksin ne demişler öğrenmenin yaşı yoktur ama tabi tercüman var ya ne gerek kendini geliştirmeye sonra da para yok bağış yapın :KK53::KK53:

Nite kucumsedi ki rauf denktas da zamaninda tercumanlik yapmisti. Ama ornek alinasi devlet adamidir.:)

Erdoğan çok güzel demiş ilk defa beğendim. Çünkü İhsanoğlu'nu eleştiriceğim derken kendi açığını ortaya dökmüş ben yabancı dil bilmiyorum demiş açıkça. Hayret valla bir Cumhurbaşkanı yabancı dil bilmeyecek de kim bilecek acaba. En çok bilmesi gereken makam zaten orası artık bu devirde nerdeyse çaycı alırken bile yabancı dilin var mı diye soruyorlar. Tercümanlarla hallediyormuş işini bir insan bu kadar yerin dibine batırabilir kendini. Bir insanın kendisinin karşılıklı konuşması başka tercüman ile konuşması başka bunu bile idrak edemiyor çok yaşadılar tercüman facialarını söylemek istediklerinin nasıl yanlış çevrildiğini. Devam et bunları dedikçe karşı tarafın reklamını çok güzel yapıyorsun bir de üsluptan dem vurmuş başka partilere laf demiş bunları derken bile hakaret ediyor kişi kendinden bilirmiş işi. Bir üniversite bitirmekle olmuyor bu işler madem bu yola baş koydun her yönden geliştireceksin kendini bilmiyorsan öğreneeksin ne demişler öğrenmenin yaşı yoktur ama tabi tercüman var ya ne gerek kendini geliştirmeye sonra da para yok bağış yapın :KK53::KK53:

Tamamen katılıyorum...Daha önce açılan konularda da söyledim; İngilizce bilmeyen Cumhurbaşkanı mı olur?? İnanamıyorum.Bunu destekleyen bir kesim varsa, kendisi de neden gerektiğini idrak edemeyecek kadar ilimden, kültürden uzaktır. Adam sadece tercümanlık için bilinmesi gerektiğini savunuyor.Kara cahilden korktuğum kadar hiç bir şeyden korkmamışımdır.Şu zihniyete bakın...:KK50::KK50:

erdoğanda da mahalle karısı dili var , eccük kıskanıvermiş gari ya garibim :KK9::KK9::KK9:

Bu kadar doğru bir yorum görmedim ! Dün mitingte bakın " koskoca bir siyasi , belki cumhurbaşkanı olacak, diyor ki: Kılavuzu karga olanın burnu nokta noktaa...." şu üsluba bakın yaaaa....Bir ülke liderinin şöyle tam KASIMPAŞA kenar mahalle ağzıyla konuştuğu hangi ülkede görüldü?

Bu kadar doğru bir yorum görmedim ! Dün mitingte bakın " koskoca bir siyasi , belki cumhurbaşkanı olacak, diyor ki: Kılavuzu karga olanın burnu nokta noktaa...." şu üsluba bakın yaaaa....Bir ülke liderinin şöyle tam KASIMPAŞA kenar mahalle ağzıyla konuştuğu hangi ülkede görüldü?

Aynen canım , Hangi ülkenin başbakanı argo tabirler ile diğer muhalefet lider ve halkına düşük seviye ile sesleniyor acaba :KK1:
Çok gülünç ve bu durum çoğu zaman desteklenip şakşaklanıyor :KK1: bu durum da ülkem için acınası bir görüntü veriyor ne yazık ki ...

Eksiden:

bunu söyleyen kişinin şunu da söylemesini bekliyorum yakında. "ben hayat üniversitesinden mezun oldum." sanki üniversite okuyanların hayatı karnaval dibine vurayım.

(bkz: cehaletiyle övünen insan)

-şimdi bakınız çok enteresan milattan önce 672 yılında congo şamanı tek dil bile bilmiyor. yine m.ö. 532de mayalar tek dil ile koca kıtaya hükmediyorlar. bunlar kayıtlı belgeli gerçekler. hepsini açıklayacağız.

Hahahahaha ay gece gece acaip gülmem geldi :KK60: :KK60: :KK60:

bnce kendine haksızlık ediyor. 'van münüüüüt' derkendi aksanı hala kulaklarımda. gerçek bi ingiliz gibiydi:KK14:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

$040820141626024596253.jpg

$040820141537254468006_3.jpg

bu kadar takdir ettikleri bir adam ne oldu da düşman oldu:KK14:

Cehaletin ve vasatlığın bu denli yüceltildiği, dil bilmenin ve entelektüel olmanın bu denli aşağılandığı başka bir dönem olmamıştı sanırım. Resmen cahiliye devri.

Eki Görüntüle 1208694

Eki Görüntüle 1208697

bu kadar takdir ettikleri bir adam ne oldu da düşman oldu:KK14:

chp ile mhp de yakın zamana kadar birbirlerine saldırıyorlardı. silah,taş, sopa ne ararsan kullanıyorlardı. onların dost olması bu kadar şaşırtmadı mı seni. sence nasıl oldu bu.

ya fetullah gülene , islama düşman olanların islamcı adaya oy vermesi sence nasıl oldu.

X