Başbakan Erdoğan, İstiklal Marşı'nı promterdan okudu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bak bir yerde yaniliyorsunuz gene... bu kotunun iyisi degil. bu kotunun de kotusu, Turkiye bugune kadar bu kadar yozlasmayi, kokusmuslugu daha once gormedi. Bakiniz onceki liderlere haklarinda bu kadar buyuk suclamalar, iddialar olmus mu? Bakiniz nasil gelmisler, neyle gitmisler, kacinin basbakan olduktan sonra servetlerinde anormal olcude degisiklikler olmus... Bir kere eskiden Anayasa mahkemesi ve ordu vardi, bunlar ozerk idiler, emniyet sibobu idiler, bunlar lagvedilmese idi bugun zaten boyle olmazdi, ama gecmis ola..

Ben o şekil düşünmüyorum dünya lideri olmuş bi adam ve avrupa ülkeleri önceden Türkiyeyi nimetten saymazken şimdi çok farklı.özgürlükten bahsedenler başörtüsüyle üniversiteye insanları sokmamak için çok uğraştılar . Benim ablam perukla 2. Üniversite bitirdi ne zorluklarla. Başı açığa özgürlük kapalı girmesin üniversiteye. Birçok şeyi olumlu yönde değiştirşrken insan olmanın verdiği nefisle çok yanlışlarda yapıldı hala daha yapılıyor gazze perişan halde ve gazzenin attığı füzeler malatyada kalkana takılıyor ve israilin önceden bu füzelerden haberi oluyor. Sayılacak çok şey var hem artı hem eksi uzar gider bu konu böyle :))

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Farkli dusundugunuz belli zaten de nesi dunya lideri bu adamin onu anlayamiyorum. Avrupa ulkeleride hangi sayginligimiz artmis? Onceleri Avrupa birligi gorusmeleri devam ederken sayesinde adamlar gorusmeleri bile rafa kaldirdilar. Acikca bu adamla olmaz dediler. Hem Avrupa'da, hem amerika'da komedi show programlarinda en buyuk alay konusu oldu adam. Ortadoguda da durum farkli degil, geziye gittigi ulkelerde yemek davetleri reddediliyor, ne sayginligi? adamin bir agirligi yok ki.. Argo konusmalari, kabadayiliklari bir kesim Turk halkinin hosuna gidiyor, dunyada isler boyle yurumuyor. Var mi AKPlilerden baska onun dunya lideri oldugunu iddia eden? Ne hizmeti olmus ki dunyaya, ne faydasi var? bir savasi mi engellemis, dunya barisina katkida mi bulunmus? Yangina korukle giden biri. suriye'de militanlari destekler, ote yanda bir Filistin liderine mavi boncuk verir, bir Israilden cesaret madalyasi kabul eder, geri ver derler, demedigini birakmaz ama o Yahudi madalyasina da yapisir kalir. Cocuk yapmaz yaptigini.. Bu mudur dunya liderligi? Mandela'dan bahsetmiyoruz, bu bizim Erdogan, bildigimiz Erdogan hani..

Uzun uzun çok şey sayarım tabi bunun yanında artılarıda sayarım zaten bi insanda sadece eksiyi görürsek baştan önyargılı davranmış oluruz peki bu adam felakete sürükledi ülkeyi mahvetti rezil kepazeyiZ. Şöyle soruyorum kim gelseydi bu adamdan daha iyi iş çıkarırdı ? Kılıçdaroğlu ? Bahçeli ? Veya pkklı selahattin demirtaşmı ? Ben cevap vereyim suiskaste uğrayan şehit muhsin yazıcıoğlu .Bukadar düşünüyırsunuz mesela o yollar nasıl yapıldı marmaray nasıl yapıldı hızlı tren nasıl yapıldı çocuklarımızın hakkı çalındı diye. Eminimki kullanıyorsunuz bunlardan faydalanıyorsunuzdur. Faydalanmaya devamda edin çok fazla düşünmeyin devlet bunu nasıl yaptı iyi olan ne varsa kullanın baştakiler bu saatten sonra ddeğişmez.

Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

dünya lideriymiş..

dünya lideriymiş..

Hiçbir düşüncesi olmayıp sadece dalga geçmek amaçlı yazan biriyle tartışmam. Saraylım la burada tartışıyoruz bir fikri var sizinde varsa tartışalım . Fikri olmayan zaten dengim değildir.

Karneyle ekmek alma devri ikinci dünya savaşından sonra kapanmıştı zaten o zamanlar RTE dünyada yoktu daha.Şu ezbere muhabbetleri bi bırakın artık allasen.

Gerçekten fazlası ile komik
İhsanoğlu'nun eleştirilecek tek birşeyini bulup üzerine gittiler.
Biz Erdoğan'ın artık eksikleri gör gör destan yazdık yani
Ayrıca PKK ile işbirliği yapan biri Milli Marşımızı ezbere bilse ne olur bilmese ne olur?
Ayrıca bilse dahi geceden ezberlemiştir

Washington yönetimi ile AKP hükümeti arasında yaşanan krizin boyutunu Başbakan Tayyip Erdoğan geçen günlerde katıldığı bir televizyon programında tüm açıklığıyla anlattı. ABD Başkanı Barack Obama’yı “geçmişte doğrudan aradığını” belirten Erdoğan, artık bu yakınlığın ortadan kalktığını ve ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile görüşmek durumunda kaldığını bizzat kendisi ifade etti.

Erdoğan konuşmasında Obama'yı Gül'ün aramasını rica ettiğini açıklamıştı. Ancak Gül'ün aramayı reddettiği ortaya çıktı.

Başbakan Obama ile görüşmediğini belirttiği konuşmasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün aramasını istediğini belirtmişti. Erdoğan bu talebini “Sayın Cumhurbaşkanımıza söyledim, ‘Bir de siz arayın Sayın Obama’yı, şu konuyu bizzat onunla görüşün’ dedim” şeklinde ifade etmişti.

Cumhuriyet'ten Utku Çakırözer, köşesinde konu ile ilgili "Ankara’daki Türk ve Amerikan kaynakları ile görüşmelerimizden “Böyle bir görüşmenin gerçekleşmediği” bilgisini aldık. Zaten gerçekleşmiş olsa Beyaz Saray ve Çankaya Köşkü’nden açıklama yapılması beklenirdi.

Nitekim, 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciası sonrasında, 16 Mayıs’ta, Obama Çankaya Köşkü’nü arayarak Gül’e taziye dileği ve yardım önerisinde bulunmuştu. Bu görüşme de Beyaz Saray tarafından dünyaya duyurulmuştu." diye yazdı.

GÜL ARAMAYI UYGUN BULMADI

Erdoğan’ın “Ara” talebine karşın, Gül'ün, bugünkü koşullar altında ABD Başkanı’nı aramayı uygun bulmadığını yazan Çakırözer, bunun sebeplerini şöyle sıraladı:

"Konuştuğumuz Türk ve Amerikan kaynakları da, Ankara’dan Washington’a ulaşan böyle bir görüşme talebi hakkında bir bilgileri olmadığını belirtiyorlar.

Cumhurbaşkanı Gül, tercihini neden “aramama” yönünde kullandı?

Akla gelen birkaç tahminimizi sıralayalım:

1. İki ülke ilişkilerinin içinde bulunduğu koşulları Başkan’ı aramak için uygun bulmamış olabilir. Erdoğan’ın Obama ile görüştürülmeyip yardımcısı Biden’a yönlendirildiği bir dönemde sonuç alamayacağını düşünmüş olabilir.

2. Görüşmenin gerçekleşmesi halinde Obama’nın, AKP hükümetinin Filistin, Irak ve Mısır konularında izlediği politikalardan duyduğu rahatsızlığı dinlemek zorunda kalacağını öngörmüş olabilir.

3. Obama ile mutabakat sağlanabilecek konularda, Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun çelişkili politika ve söylemler içine girme olasılığından endişe etmiş olabilir.

4. Kısa süre sonra görevinden ayrılıyor. Görüşmenin kendisi yerine yeni cumhurbaşkanı tarafından yapılmasının daha doğru olacağını düşünmüş olabilir.

5. Gül, Obama ile yapacağı görüşmenin Erdoğan ekibi tarafından, seçim malzemesi olarak kullanılabileceği endişesi içine girmiş olabilir."

ARALARI NEDEN AÇILDI

Çakırözer şöyle devam etti:

"ABD Başkanı Obama 2012 yılında Time dergisine verdiği mülakatta, Başbakan Erdoğan’ı “güven ilişkisi içinde olduğu 5 dünya lideri” arasında saymıştı. Erdoğan ile Obama arasında her yıl 10’u bulan telefon görüşmesi ve en az 1 ya da 2 yüz yüze görüşme ile gelişen bu ilişkinin bozulmasında şu gelişmeler etkili oldu:

● Gezi Parkı protestoları sırasında göstericilere orantısız şiddet uygulanması.

● Mısır’da Müslüman Kardeşler yönetimine karşı düzenlenen darbe sonrasında izlenen farklı politikalar.

● 17 Aralık yolsuzluk soruşturmalarını “dış komplo” gibi gösterme çabasındaki Erdoğan’ın, ABD büyükelçisini ülkeden kovabilecekleri yönündeki açıklaması.

● Yolsuzluk soruşturmalarında yargının işleyişine yapılan müdahaleler.

● Twitter ve YouTube’un kanunlara aykırı biçimde kapatılması.

● Gülen cemaatine yönelik “paralel devlet yapılanması” suçlamaları ve Fethullah Gülen’in iade talebi.

Son görüşme de yalanlamayla bitti

Erdoğan ile Obama arasındaki son telefon görüşmesi bu yıl 20 Şubat’ta, Kıbrıs’ta barış görüşmelerinin yeniden başlaması üzerine gerçekleşti. Obama o görüşmede hukuk devleti ilkelerine dayalı sağlam politikaların önemine vurgu yaptı. Erdoğan’ın o görüşmede “Obama’dan Gülen’in iadesini istediği ve ABD Başkanı’nın da ‘Mesaj alındı’ yanıtını verdiği” şeklindeki açıklamaları ise Obama yönetimi tarafından yalanlandı. Beyaz Saray yetkilileri, “Başkan Obama’ya Sayın Gülen ile ilgili atfedilen cevap gerçeği yansıtmıyor” açıklamasını yaptı.

Artık ‘nezaket’ ilişkisine döner

Gül’ün açmadığı telefonu çok yakında Obama açabilir. ABD Başkanı, görev süresi dolmakta olan Gül’ü “veda” için arayabilir. Obama ayrıca, Türkiye Cumhurbaşkanlığı makamına kim seçilirse seçilsin arayarak tebrik de edecektir. ABD Dışişleri Bakanlığı bunun işaretini “Kim seçilirse birlikte çalışmaya hazırız” açıklamasıyla verdi. Ancak kulislerde Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi halinde, Obama’nın mesafeli tavrında çok büyük bir değişiklik olmayacağı, ilişkisini “nezaket” çerçevesinde yürütmekle yetineceği ileri sürülüyor."

Odatv.com

ekmeli hiç dinlemedin sanırım. önündeki türkçe yazıyı okuyamıyor. okusada anlamıyor sanırım . eline tutuşturulmuş kağıtları ım kım edip duruyor.

konu ile ilgili konuşursak valla tayyip in veya ekmel bey in istiklal marşı nı ezberleyememesine takılmam. ya hu adamlar kaç yaşında, yoğun, stresli dönemlerden geçiyorlar. yok beşinci kıtaı unutmuş ta, yok 8.harfi unutmuş ta. istiklal marşı ezberlemekle, gençliğe hitabeyi bilmekle vatan, millet sevilmez.

bence bunlar küçük hesaplar, çok takılmamak lazım.

ya rahmetli, nurlar içinde yatası Bülent ecevit ile RTE yi aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz, nasıl bir vicdan sizdeki? biri işçileri göcük altında kalınca dört gün boyu başlarında durup, arama çalışmalarına katılmış ve o 4 günün maaşını hesabından kestirmiş biri, diğeri yüzlerce can göçük altında kalınca fıtrat diyip geçiştirmiş, kılını kıpırdatmamış biri; biri Rumların artistlikleri üzerine gözünü kırpmadan, ayşeyi tatile, askeri Kıbrıs'a indiren, Kıbrıs Türklerini özgürlüklerini kavuşturan biri; diğeri gözünün önünde, yanı başındaki Türkmenlere, soydaşlara el uzatmayan; biri Apo'yu paketleyip hapse tıktıran, diğeri Apo ile masa başı pazarlıklar yapan, biri sadece bir ev ve mütevazı arabaya sahip olarak göçüp giden, diğeri 10 yılda sülalesini zengin eden dünyanın en zengin 8.lideri. ve siz bu adama dünya lideri diyorsunuz. dünya lideri, bir tek vatandaşı için ortalığı yakar, biz gençleri öldürüp, emri ben verdim diyoruz; dünya lideri, ülkesinin her karış toprağını kutsal sayar, biz PKK ve ABD ile yeni haritalar çiziyoruz.

İnsaf insaf, Allah'tan korkun.

ekmeli hiç dinlemedin sanırım. önündeki türkçe yazıyı okuyamıyor. okusada anlamıyor sanırım . eline tutuşturulmuş kağıtları ım kım edip duruyor.

Evet okuduğunu anlamıyor o yüzden dünya çapında profesör, sizde haklısınız

Dünya Liderii?
Kim?
Erdoğan mı?
Aman allahım :86::90::89:

bunu okuyan rte değil mi benim gözlerimde mi bir sorun var........[video]https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBoQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DEis yvvwdyYA&ei=eZngU_X0JKbgyQO-gIL4CA&usg=AFQjCNGlGly6JkV7zoUxPvgyYyR_TrRgcw[/video]

ayrıca ekmel beyin okurken parmagıyla takip etmesi de ayrı bir konu......ben 2 sınıftaki kızıma diyorum elinle takip etme diye....adam prof olmuş parmagıyla takip ediyo

Bırakın arkadaşım bu ayakları kıbrısın gerçek fatihi rahmetli Erbakan hocadır , ecevit kıbrısa girmemek için biton bahane uydururken Erbakan hoca ensesine vura vura operayonun başlatılmasını sağlayan isimdir. Sende haklısın Çişini tutmayı beceremeyen 5.ci dreceden mason belgesi olan avrupa liderlerinin önünde elpençe divan duran , çocuk azarlar gibi azarladıkları ecevit ile birleşmiş milletler konseyinde bütün avrupa liderlerini karşısına dizip sizler hepiniz katilsiniz diye azarlayan erdoğanı aynı kefeye koyamayız.

Hatiplikte kimse yarışmasın Cumhurbaşkanım sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'la

gerçekleri görmek istemeyenler için resim cuk oturmuş

ayrıca ekmel beyin okurken parmagıyla takip etmesi de ayrı bir konu......ben 2 sınıftaki kızıma diyorum elinle takip etme diye....adam prof olmuş parmagıyla takip ediyo

Ekmele inanmayip ama sirf basbakanimizin karsisinda olsunda diye dusunen su sitede bile en az 50 kisi vardir zaten.
Adamin kendine hayri yok koca turkiyeye ne hayri olabilir ki. Prof olmus ama hic anlasilmiyo

Karaoke yapmiş canm ne war bunda o koskoca dünya lideri
Hem duble yol yapti sonracıma 12 yıl önce Led tv mi wardi evlerimizde
Cok nankörüm çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…