Başa kim gelirse gelsin çocuklarımızın hakkı hep kalacak orda kısaca kötünğn iyisi olur ya şükür genede
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Bak bir yerde yaniliyorsunuz gene... bu kotunun iyisi degil. bu kotunun de kotusu, Turkiye bugune kadar bu kadar yozlasmayi, kokusmuslugu daha once gormedi. Bakiniz onceki liderlere haklarinda bu kadar buyuk suclamalar, iddialar olmus mu? Bakiniz nasil gelmisler, neyle gitmisler, kacinin basbakan olduktan sonra servetlerinde anormal olcude degisiklikler olmus... Bir kere eskiden Anayasa mahkemesi ve ordu vardi, bunlar ozerk idiler, emniyet sibobu idiler, bunlar lagvedilmese idi bugun zaten boyle olmazdi, ama gecmis ola..
Ben o şekil düşünmüyorum dünya lideri olmuş bi adam ve avrupa ülkeleri önceden Türkiyeyi nimetten saymazken şimdi çok farklı.özgürlükten bahsedenler başörtüsüyle üniversiteye insanları sokmamak için çok uğraştılar . Benim ablam perukla 2. Üniversite bitirdi ne zorluklarla. Başı açığa özgürlük kapalı girmesin üniversiteye. Birçok şeyi olumlu yönde değiştirşrken insan olmanın verdiği nefisle çok yanlışlarda yapıldı hala daha yapılıyor gazze perişan halde ve gazzenin attığı füzeler malatyada kalkana takılıyor ve israilin önceden bu füzelerden haberi oluyor. Sayılacak çok şey var hem artı hem eksi uzar gider bu konu böyle :))
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Farkli dusundugunuz belli zaten de nesi dunya lideri bu adamin onu anlayamiyorum. Avrupa ulkeleride hangi sayginligimiz artmis? Onceleri Avrupa birligi gorusmeleri devam ederken sayesinde adamlar gorusmeleri bile rafa kaldirdilar. Acikca bu adamla olmaz dediler. Hem Avrupa'da, hem amerika'da komedi show programlarinda en buyuk alay konusu oldu adam. Ortadoguda da durum farkli degil, geziye gittigi ulkelerde yemek davetleri reddediliyor, ne sayginligi? adamin bir agirligi yok ki.. Argo konusmalari, kabadayiliklari bir kesim Turk halkinin hosuna gidiyor, dunyada isler boyle yurumuyor. Var mi AKPlilerden baska onun dunya lideri oldugunu iddia eden? Ne hizmeti olmus ki dunyaya, ne faydasi var? bir savasi mi engellemis, dunya barisina katkida mi bulunmus? Yangina korukle giden biri. suriye'de militanlari destekler, ote yanda bir Filistin liderine mavi boncuk verir, bir Israilden cesaret madalyasi kabul eder, geri ver derler, demedigini birakmaz ama o Yahudi madalyasina da yapisir kalir. Cocuk yapmaz yaptigini.. Bu mudur dunya liderligi? Mandela'dan bahsetmiyoruz, bu bizim Erdogan, bildigimiz Erdogan hani..
dünya lideriymiş..
Karneyle ekmek alma devri ikinci dünya savaşından sonra kapanmıştı zaten o zamanlar RTE dünyada yoktu daha.Şu ezbere muhabbetleri bi bırakın artık allasen.Bi konuşmayla kimse ölçülmez bence kılıçdaroğluda diyor anasının memesinden emdiği sütü bahçeli zaten görünce bile gülüyorum. Başbakanın hitabı güzel .Yalan dersen başa geçipte yalan söylemeyeni gördünmü. Ha yiğidi öldür hakkını yeme demiştim ya yaptığı birçok güzel iş var tabiki başsa geçen kimse bukadar yapmamıştı bunu kabul etmek gerek. Buna karşılık belki diyecekler ülkeyi sattı . En azından bu satıp hizmet yaptı ötekiler sadece satmıştı. En azından karneyle ekmek alma devri kapandı çok şükür.
Maltepe sahilinde bulunan miting alanına metro ve karayolunun yanı sıra denizden de ulaşım sağlandı. Onbinlerce vatandaş, gemilere ve teknelere binerek miting için Maltepe sahiline geldi. Başbakan'ın konuşmasını yapması için yaklaşık 5 metre yükseklikte, iki tarafında Erdoğan'ın fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı seçimi için kullandığı amblemin bulunduğu, üzerinde "Milletin Adamı" yazan dev pankart ve ekranın yer aldığı platform oluşturuldu.
ERDOĞAN'DAN BİR İLK
171 futbol sahası büyüklüğündeki deniz doldurularak inşa edilen 120 hektarlık Maltepe Meydanı'nda ilk kez miting düzenleyen Başbakan Erdoğan'ı dinlemek için meydanı dolduran binlerce İstanbullu havadan da görüntülendi.
İSTİKLAL MARŞI'NI PROMTER'DAN OKUDU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'deki mitingine İstiklal Marşı'nı okuyarak başladı. TV'lerden Erdoğan'ı izleyenler, Başbakan'ın marşı ezbere okuduğunu sandı. Oysa ki; Erdoğan'ın tam karşısına kurulan dev ekranda İstiklal Marşı'nın sözleri yer alıyordu. Erdoğan, marşı bu ekrandan takip ederek okudu.
http://www.haberler.com/basbakan-erdogan-istiklal-marsi-ni-promter-dan-6337233-haberi/
Gerçekten fazlası ile komik
İhsanoğlu'nun eleştirilecek tek birşeyini bulup üzerine gittiler.
Biz Erdoğan'ın artık eksikleri gör gör destan yazdık yani
Ayrıca PKK ile işbirliği yapan biri Milli Marşımızı ezbere bilse ne olur bilmese ne olur?
Ayrıca bilse dahi geceden ezberlemiştir
Hiçbir düşüncesi olmayıp sadece dalga geçmek amaçlı yazan biriyle tartışmam. Saraylım la burada tartışıyoruz bir fikri var sizinde varsa tartışalım . Fikri olmayan zaten dengim değildir. Eki Görüntüle 1208982
ekmeli hiç dinlemedin sanırım. önündeki türkçe yazıyı okuyamıyor. okusada anlamıyor sanırım . eline tutuşturulmuş kağıtları ım kım edip duruyor.
Hiçbir düşüncesi olmayıp sadece dalga geçmek amaçlı yazan biriyle tartışmam. Saraylım la burada tartışıyoruz bir fikri var sizinde varsa tartışalım . Fikri olmayan zaten dengim değildir. Eki Görüntüle 1208982
konu ile ilgili konuşursak valla tayyip in veya ekmel bey in istiklal marşı nı ezberleyememesine takılmam. ya hu adamlar kaç yaşında, yoğun, stresli dönemlerden geçiyorlar. yok beşinci kıtaı unutmuş ta, yok 8.harfi unutmuş ta. istiklal marşı ezberlemekle, gençliğe hitabeyi bilmekle vatan, millet sevilmez.
bence bunlar küçük hesaplar, çok takılmamak lazım.
ya rahmetli, nurlar içinde yatası Bülent ecevit ile RTE yi aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz, nasıl bir vicdan sizdeki? biri işçileri göcük altında kalınca dört gün boyu başlarında durup, arama çalışmalarına katılmış ve o 4 günün maaşını hesabından kestirmiş biri, diğeri yüzlerce can göçük altında kalınca fıtrat diyip geçiştirmiş, kılını kıpırdatmamış biri; biri Rumların artistlikleri üzerine gözünü kırpmadan, ayşeyi tatile, askeri Kıbrıs'a indiren, Kıbrıs Türklerini özgürlüklerini kavuşturan biri; diğeri gözünün önünde, yanı başındaki Türkmenlere, soydaşlara el uzatmayan; biri Apo'yu paketleyip hapse tıktıran, diğeri Apo ile masa başı pazarlıklar yapan, biri sadece bir ev ve mütevazı arabaya sahip olarak göçüp giden, diğeri 10 yılda sülalesini zengin eden dünyanın en zengin 8.lideri. ve siz bu adama dünya lideri diyorsunuz. dünya lideri, bir tek vatandaşı için ortalığı yakar, biz gençleri öldürüp, emri ben verdim diyoruz; dünya lideri, ülkesinin her karış toprağını kutsal sayar, biz PKK ve ABD ile yeni haritalar çiziyoruz.
İnsaf insaf, Allah'tan korkun.
ayrıca ekmel beyin okurken parmagıyla takip etmesi de ayrı bir konu......ben 2 sınıftaki kızıma diyorum elinle takip etme diye....adam prof olmuş parmagıyla takip ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?