Başbakan Erdoğan, İstiklal Marşı'nı promterdan okudu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Maltepe sahilinde bulunan miting alanına metro ve karayolunun yanı sıra denizden de ulaşım sağlandı. Onbinlerce vatandaş, gemilere ve teknelere binerek miting için Maltepe sahiline geldi. Başbakan'ın konuşmasını yapması için yaklaşık 5 metre yükseklikte, iki tarafında Erdoğan'ın fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı seçimi için kullandığı amblemin bulunduğu, üzerinde "Milletin Adamı" yazan dev pankart ve ekranın yer aldığı platform oluşturuldu.
ERDOĞAN'DAN BİR İLK
171 futbol sahası büyüklüğündeki deniz doldurularak inşa edilen 120 hektarlık Maltepe Meydanı'nda ilk kez miting düzenleyen Başbakan Erdoğan'ı dinlemek için meydanı dolduran binlerce İstanbullu havadan da görüntülendi.

İSTİKLAL MARŞI'NI PROMTER'DAN OKUDU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'deki mitingine İstiklal Marşı'nı okuyarak başladı. TV'lerden Erdoğan'ı izleyenler, Başbakan'ın marşı ezbere okuduğunu sandı. Oysa ki; Erdoğan'ın tam karşısına kurulan dev ekranda İstiklal Marşı'nın sözleri yer alıyordu. Erdoğan, marşı bu ekrandan takip ederek okudu.

http://www.haberler.com/basbakan-erdogan-istiklal-marsi-ni-promter-dan-6337233-haberi/

Şöyle konuları görünce akpli olasım geliyor millet işine geleni gösterir birde ekmettin istiklal marşını nasıl okuyamamış onu koyunda görek al birini vur ötekine hepsi aynı . Böyle şeylere takmayın kafanızı uğraşınız yok sanırım .:)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

oyle olsa bile..bana kalirsa birilerine gonderme yapmak maksat..yoksa ne ala bugune kadar hic mi secim gormedik..bugune kadar hic boyle birsey yasanmamisti...

Şu sitede 10 kişiye sorsam 9'u ezbere bilmez.Bir kelime seçip çıkarsam,anlamına Google'dan bakılır.Biçimsel yönden,içerik yönünden kusursuz kaç tane cevap gelir ? Hepsini geçtim,kime armağan ettiğini ve Akif'in nerede yazdığını sorsam...Heyhat ! İğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batıracaksın.

Canim konu o degil ki adam boyle seyleri 12 yil umursamamis simdi secim oncesi birden kiymete bindi istiklal marsi, kurtler vs. Bir de ekmeleddin bilmiyor basbakanimiz ezbere okudu diye barim barim bagiriyorlar demek ki ezbere degilmis ben bu yuzden bu konuyu acmayi gerekli buldum

O konuya hiç girmedim just bilerek.Yoruldum dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşamaktan.

Bak bu konuda haklısın Sevdalinka, bize daha ilkokulda öğrettiler İstiklal Marşı'nın tümünü, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini, Gençliğin Cevabını, tüm Cumhurbaşkanlarını sıralamalarına göre ezbere bilirdik, Allah öğretmenlerimden binlerce kere razı olsun, yaşayanlara sağlıklı ömürler, vefat edenlere Allah'tan rahmet dilerim.

Biz o kadar donanımlı, kapsamlı eğitim almamıza rağmen mesela M.Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı nerede yazdığını ve kime armağan ettiğini, aslında baştan para ödülü olduğu için yarışmaya katılmadığını vs çok sonraları öğrendim, bir yanlışı da sizlerden öğrendim, İstiklal Marşı'nın her dörtlüğüne kıta diyordum fakat 9 dörtlük, 1 beşlikten oluştuğunuzu sayenizde öğrendim, Allah sizlerden de razı olsun, konuyla çok alakalı olmadı belki yazdıklarım fakat öğrenmeye her daim açık olmamız, doğru illaki budur dememeyi bilmemiz gerektiğini öğrendim.

Belki de tek doğru yoktur, belki herkes doğru ya da herkes yanlıştır, gidilen yollar farklıdır. Mühim olan kendini sürekli geliştirmek ve her fikre açık olup saygı duymak.

Prompter bozulunca Erdogan ne yapiyor:
[video=youtube;9ZzsODcxMVY]https://www.youtube.com/watch?v=9ZzsODcxMVY[/video]

Ben de o şanslı kesimdenim abla.Kelimesi kelimesine açıklayarak öğretti öğretmenlerim.Burada ne demek istenmiş,neden bu kelime kullanılmış diye...Haftalarca üzerine konuştuğumuzu,çalıştığımızı bilirim.İyi ki de öyle yapmışlar.

Amin ablacım,senden de razı olsun. Millet olarak ne araştırmayı seviyoruz ne okumayı.Öğretileni sorgulamadan,doğrudan alıyoruz içimize.Tek bir doğru varmış gibi davranmak,farklı düşüneni ötekileştirmek gibi şeyler olmasa keşke...

Prompter bozulunca Erdogan ne yapiyor:
[video=youtube;9ZzsODcxMVY]https://www.youtube.com/watch?v=9ZzsODcxMVY[/video]

Ya kusura bakmada şu adamdan daha düzgün konuşan biri varmı bi açık bulmak için çabalıyorsunuz ben kılıödaroğlunun mesela videolarını gülnek için açıyorum bahçeli hele gül gül öldürüyor akpli değilim yanlış anlaşılmasın da yiğidi öldür hakkını yeme düzgün hitabı ve konuşmaları etkileyici olmasaydı tayyibin bukadar insanı bukadar kolay uyutamazdı zaten

Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Cok konusan cok yalan soyler, palavralar tatli ise dinlemesi de zevkli olur tabi. Ama insan benim gibi yalandan nefret ediyor, kendisi kirk yilda bir beyaz yalan soylemek zorunda kalsa her tarafindan yalani akiyorsa katlanamiyor iste... Belki o kadar ustaca yalan soyleyebilmesini kiskaniyorumdur bilincaltimda, kimbilir?

Hem sonra ne kadar duzgun konusabildigi de ortada.. Prompter gitti, konusma bitti...

Son düzenleme:

Bi konuşmayla kimse ölçülmez bence kılıçdaroğluda diyor anasının memesinden emdiği sütü bahçeli zaten görünce bile gülüyorum. Başbakanın hitabı güzel .Yalan dersen başa geçipte yalan söylemeyeni gördünmü. Ha yiğidi öldür hakkını yeme demiştim ya yaptığı birçok güzel iş var tabiki başsa geçen kimse bukadar yapmamıştı bunu kabul etmek gerek. Buna karşılık belki diyecekler ülkeyi sattı . En azından bu satıp hizmet yaptı ötekiler sadece satmıştı. En azından karneyle ekmek alma devri kapandı çok şükür.

Evet, ulkeyi satti, ama 5 paraya... Yani devletin kasasina giren o. Aslinda kime kaca sattigini sadece kendi biliyor... 10 liralik yeri 5 liraya satiyorsan vardir bir sebebi hikmeti di mi... O aslinda 7 lira da olabilir, 8 lira da, o aradaki parayi ve kimin cebine girdigini o bilir. Biz sadece kimlerin birden yirtik ayakkab i ile pazarda dolasmaktan kurtulup kimlerin cocuklarinin gemicik filolarina ve marketler, hastaneler zincirine sahip oldugunu goruruz, gerisini bilemeyiz, ama Allah akil vermis, tahmin ederiz. Kapandi cok sukur dedigin devirlerde buna kimsecikler cesaret edememisti. Duble yollar nasil yapildi acaba? Marmaray kaca ihale edildi, kaca maloldu? Devletin kasasindan kac para cikti, kimlerin cebine paylastirildi? Cok sukur diyecek kadar hesaplari mi incelediniz? Internet elinizin altinda, su uc buyuksehirde degisik parti belediye baskanlari tarafindan yapitirilan metro ve rayli sistem maaliyetlerini karsilastirin bir bos zamaninizda, belki ne demek istedigim hakkinda bir fikriniz olur.

Yigidi bulursak eger hakkini yemeyiz merak etme sen. Ama kendi cocuklarimizin hakkini da oyle sessiz sedasiz bir de uste destek vererek kimseye yedirtmeyiz, bu da bizim farkimiz olsun.

Başa kim gelirse gelsin çocuklarımızın hakkı hep kalacak orda kısaca kötünğn iyisi olur ya şükür genede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…