Başbakan Erdoğan Danıştay toplantısını terk etti

Ben asla bu adamin samimiyetine inan insan degilim onun konusmalrinida tasrif etmiyorum asla bu partilide degilim ama yapilan yanlis tabiki haklisin canim yazdiklarinda benin demek istedigim kimsenin kimseye agir ithamlarda bulunmaya hakki yok asla yanlis anlasilmakta istemem ben kimsenin korumaliginida yapmam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Internet sonuçta böyle çalisiyor. Burda bile tanimadigin insanlar ile tartisiyorsun, kiziyorsun, yeri geliyor küfür atmak istiyorsun.
Ki bu geçmis basbakanlardada çikan olaylar fakat internet olmadigi için, simdiki gibi belli degildi.
Ayrica hiç bir basbakan simdiki gibi saygiszica, küfüre deginen laflar ile konusmamistir.

Ve son olarak, twitter kapanmasi, küfür ile hiç alakasi yoktur. Twitterde artik daha çok genç bir muhalefet çikiti için, videolar yayinladigi için, insanlarin özgürlüklerini kesmeye çalistilar. Yoksa basbakan zaten halki ezebilecek bir karinca toplulugu olarak görüyor. Onlarin küfürüne kalmamistir yani.

Yanlis anlasildim kendimi ifade edemedim neyse ii gunler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…