- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Yani birinin diktatör olup, olmamasi halkin küfür oranina mi bagliyorsunuz?
Bir basbakanin diktatör olup olmadigi, yaptigi seylere, çignedigi haklardan belli olur hanimefendi. Hitler gibi insanlari gaz odasina kapatip, yada diri diri yakmamistir fakat mesela hitler ile taktikleri aynidir. Sandik diyorsunda, Hitlerde mesela "demokratik bir sekilde" seçilmisti. Ki Erdogan ne kadar demokratik bir sekilde seçildigi bile tartisilir. Bu geçmis seçimde bile Ankarayi akp hilelik ile aldi. Ve Ankara ile beraber böyle birçok yerde ayni seyler oldu. Fezlekeler havayi uçtu fakat degisen birsey yoktu. Hilelik demokratliktan daha güçlüdür.
Ayrica küfür felan diyorsunuzda, sanki basbakan kendisi son derece saygiliymis gibi konusuyorsunuz. Bu adam
Alevilir için: bunlar alisiz ateistler.
Sivasin zaman asamasina ogradiginda: hayirli ugurlu olsun dedi (hos sivastaki saniklar simde akp miletvekili, baskanlar felan).
Bir mitingde karsitlari için "bunlar ateist, bunlar terroist".
Bir mitingde daha oglunu yeni kaybetmis olan anneyi yuhlatti.
Yalan kabatas olayinda "benim basörtülü bacim, o basörtüyü takmasaydi, böyle birseyler olmazdi" demisti
Hazir Munevver karabulut olayi açilmisken, basbakanin ta kendisi demisti annesi için "o kiza niye sahip çikmadilar" diye o kizin ölümünden bir nevi anne, babayi suçladi.
Bir kadin onu protesto ettiginde basbakanin tepkisi "o kadin kizmidir kadinmidir" gibi EDEPSIZ imalarda bulundu.
Ve bu liste böyle uzarda gider. Hatta rüsvet olayina deginmedim bile!
Simdi siz bana söyleyin. Oyu veremeyen halk, disariya protesto amaci ile çiktiginda bile öldürülen halk ne yapsin? Twitterde isyan edildiginde, twitter kapatiliyor! Yani halkin baska neyi kaldi kendisini savunmak için? Ayrica "hiç bir basbakan bu kadar küfür isitmedi" çok yalnis bir tabir. Sanki geçmis basbakanlar üzerine sikayetler yoktu. O zaman zaten twitter felan olayi yoktuki.
Ben asla bu adamin samimiyetine inan insan degilim onun konusmalrinida tasrif etmiyorum asla bu partilide degilim ama yapilan yanlis tabiki haklisin canim yazdiklarinda benin demek istedigim kimsenin kimseye agir ithamlarda bulunmaya hakki yok asla yanlis anlasilmakta istemem ben kimsenin korumaliginida yapmam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.