• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan Danıştay toplantısını terk etti

Gerçekten çok güzel bir yorum aynen katılıyorum.
Kimi insan da biliyor doğruyu kötünün iyisi diye veriyor oyunu.
Halbuki biraz haddini bildirse,seçen benim kendine gel dese..
Sataşmasak birbirimize,ayırmasak insanları,o ayırmaya çalışırken "bana bak biz gerektiğinde birleşip bir ülkeyi kurtarmış milletiz,bizi ayıramazsın kardeşiz!" dese kendinde bu kadar yetki görmeyecekti belki de..

LG-P710 Tapatalk

anlatmaya çalıştığım tam da bu..biz birbirimize kenetlenmek yerine devamlı şakşakçılık yapma derdindeyiz o parti bu parti demiyorum ben sadece kendimize gelsek keşke sadece kendimizi düşünsek ama hep tuzu kuruları düşünüyoruz onlar da bizi kullanıyor malesef ....

Anlatmak istediğim tam da bu işte.Ama olay olan bu değil de danıştay başkanının siyaseti oldu.Halbuki ikiside eleştirilmeli.

Ortada iki yanlış var konuşmanın yeri olmaması ve cevap vermek yerine edepsiz denerek salonun terk edilmesi.Feyzioğlu başlatmış gibi görülebilir ama onu bu yersiz ama haklı konuşmaya iten kimdir!!! Başbakanın kendinden olmayana tahamül edemediği bir düzende yaşıyoruz sesimiz duyulmuyor hal böyleyken ilk fırsatta dile geliyor cesareti olanlar.Şimdi yeri değildi diyorum bir yandan da ne iyi olduda herşeyi söyledi diyorum.Nurtopu gibi yeni gündemimiz oldu:27::27::27:

Zat-ı Alinize ve buradaki muhterem heyete iletmek üzere, üzerimde bir selam borcu var. Van'da konteyner kentte yaşamaya devam eden kiracıların selamı. Türkiye Cumhuriyeti sosyal bir hukuk devletidir. Sosyal devlet, yurttaşın barınma ihtiyacını gidermek zorundadır. Deprem, kiracı-mal sahibi ayrımı yapmadan binaları yıkıp insanlarımızı öldürmüş, deprem konutları ise öncelikli olarak mal sahiplerine ve yalnızca bir kısım kiracıya ise kurayla tahsis edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bu insanlarımızın mağduriyetini giderebilecek kudrete kuşkusuz sahiptir. Basit bir yönetmelik değişikliğiyle bile çözüm bulunabileceğini düşündüğümüz bu sorunun kısa sürede giderilmesini dileyerek bu selamı sizlere iletiyorum.

Bu sözlerin neresine bu kadar kizmis acaba?

Neresinde yalan yanlis hakaret karalama?

anlatmaya çalıştığım tam da bu..biz birbirimize kenetlenmek yerine devamlı şakşakçılık yapma derdindeyiz o parti bu parti demiyorum ben sadece kendimize gelsek keşke sadece kendimizi düşünsek ama hep tuzu kuruları düşünüyoruz onlar da bizi kullanıyor malesef ....
Birbirimize giriyoruz resmen.
Ülke artık akpliler ve diğerleri diye ayrılmış durumda.
Ve birbirimize girdikçe "bakıın bunlaaar" diye girişiyor ve bunun ekmeğini yiyor.
Ben dinimin kullanılmasından rahatsızım,ben açığım diye yaftalanmaktan rahatsızım,ben türbanlı arkadaşlarımla rahat rahat siyaset konuşamamaktan rahatsızım,din diye gösteriş yapılıp her türlü haramın yenmesinden rahatsızım.
Sonumuz hayrolsun.

LG-P710 Tapatalk

Pardon da,miting meydanları Berkin'in annesini yuhalatma yeri miydi?Ya da yargı organlarına "eyyy ...." diye rest çekme yeri miydi?Bb hangi konuşmayı yerinde yapmış ki bu konuşmanın yerinde olup olmaması sorgulanıyor?

Bosverin SIKMAYIN caninizi Feyzioglii:) Surada birkac ay kaldi sonra "Basbakan Erdogan" cümlesini kurmaktan kurtulacaniz:)
Bu iyi haberdi:)
Birde kötü haberim var, sizi daha can evindenvuraak bir ünvanla dönecek Erdogan:)
Napcan, sandik öyle istiyor, saygi duycan meccccburrrr:))

Öncelikle başbakan Erdoğan kesinlikle cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün yanında böyle yapmamalı ve her nekadar tahrik edici bir konuşma da olsa sabretmeliydi
Gerçi bizlerin de devlet büyüklerine pek saygımız yokken bunu eleştirmek anlamsız
Ayrıca konuşmayı yapan kişi Van konusunda haksızlık etti
Kasti olarak sormuyorum ama münevver Karabulut olayında cem Garipoğlu nun avukatlığını üstlenmiş gibi durumlar paylaşılıyordu buna açıklık getirecek birileri var mı

Utanılacak işleri sıkılmadan yapan, utanmaz, sıkılmaz, terbiyesiz (kimse)
edepsizin anlamı.
evet bu hakarettir. kimilerine göre küfürdür de.
kimsenin bu hakareti birine söylemeye hakkı yok.
dikizledin lafına gücenip bunu mahkemeye verecek kadar nazenin(!) birinin hele...
:ssz:

Zat-ı Alinize ve buradaki muhterem heyete iletmek üzere, üzerimde bir selam borcu var. Van'da konteyner kentte yaşamaya devam eden kiracıların selamı. Türkiye Cumhuriyeti sosyal bir hukuk devletidir. Sosyal devlet, yurttaşın barınma ihtiyacını gidermek zorundadır. Deprem, kiracı-mal sahibi ayrımı yapmadan binaları yıkıp insanlarımızı öldürmüş, deprem konutları ise öncelikli olarak mal sahiplerine ve yalnızca bir kısım kiracıya ise kurayla tahsis edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bu insanlarımızın mağduriyetini giderebilecek kudrete kuşkusuz sahiptir. Basit bir yönetmelik değişikliğiyle bile çözüm bulunabileceğini düşündüğümüz bu sorunun kısa sürede giderilmesini dileyerek bu selamı sizlere iletiyorum.

Bu sözlerin neresine bu kadar kizmis acaba?

Neresinde yalan yanlis hakaret karalama?

ee güzel demiş. bir ricada bulunmuş. bumu edepsizlilk:53:
edebin anlamı çok değişmiş çok:6::6:

ee güzel demiş. bir ricada bulunmuş. bumu edepsizlilk:53:
edebin anlamı çok değişmiş çok:6::6:

Yalan söylüyorsun diye haykiriyordu haberciler vanda konteynirda yasayanlarla konustular Hepsi toplanıp Feyzioğlunu ziyarete gitmiş ve yardim istemişler adamdan...o da bu dileği yerine getirmeye calismis..

Şahsen ben hala konteynirda yasayan insanlarimiz olduğunu bilmiyordum.. Ve konusulmasi gereken asil sorun bu olmali...

benim anlmadığım bu tür açılışların öncesinde konuklara program akış metni dağıtılmıyo mu:44:

benim anlmadığım bu tür açılışların öncesinde konuklara program akış metni dağıtılmıyo mu:44:

açıklamada metnin hiç alaksı olunmayan konulara değindiği söyleniyor feyzioğlu için proğram akışına proğram konusuna kel alaka diye tabir ettiğimiz cümleler sarf etmiş işte. Bide bitirdim bitirdim bitirdim... diyo hey Allah'ım ya bitecek yakında herhalde ki onun sinyalini veriyo:ssz:

Gercekten bu partiyi tutmyrum savunmasida bana kalmamis ama bizim insanimizda ne yaptigini bilmiyor adama diktator diyorsunuz adamin anasina karisina kadar twitrlarda kufur eden eden var ayip fegilmi hangi partiyi tutuyorsan gider ona sandikda oyunu verirsin turkiye cumhuriyetinde hic bir basbakan bu kadar hakaret yemrmistir bide adam dikktator oluyor asla bu partiyi tutmiyorum ama at gozluguyle bakmayalim lutfen dogruya dogru

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir baro başkanının danıştay yıldönümünde,van depremi,kalıcı konut ısı izolasyon sistemini konuşmasından daha doğal ne olabilirki :37:

Bir başbakanın ve bakanlarının da bizim zarımızdan,rahmimizde kaç çocuk büyüteceğimizi konuşmasından daha doğal bir şey bilen varsa beri gelsin.:27:

Son düzenleme:
Tüm devlet erkanın önünde kendine hak tanımmış bir süreyi katlayarak aşan vede sonundada '' bitirdim ,bitirdim,, bitirdim ,bitirdimm'' diye tuhaf hareketlerde bulunan, dün eli testereli bir katili masummuş gibi savunan , bugün güya benim haKkımı savunmak için kendi dilinde ahkam kesen birine ALKIŞŞŞ HEMDE KOCAMAN ......:27::27::27::ssz:

Gercekten bu partiyi tutmyrum savunmasida bana kalmamis ama bizim insanimizda ne yaptigini bilmiyor adama diktator diyorsunuz adamin anasina karisina kadar twitrlarda kufur eden eden var ayip fegilmi hangi partiyi tutuyorsan gider ona sandikda oyunu verirsin turkiye cumhuriyetinde hic bir basbakan bu kadar hakaret yemrmistir bide adam dikktator oluyor asla bu partiyi tutmiyorum ama at gozluguyle bakmayalim lutfen dogruya dogru

Yani birinin diktatör olup, olmamasi halkin küfür oranina mi bagliyorsunuz?

Bir basbakanin diktatör olup olmadigi, yaptigi seylere, çignedigi haklardan belli olur hanimefendi. Hitler gibi insanlari gaz odasina kapatip, yada diri diri yakmamistir fakat mesela hitler ile taktikleri aynidir. Sandik diyorsunda, Hitlerde mesela "demokratik bir sekilde" seçilmisti. Ki Erdogan ne kadar demokratik bir sekilde seçildigi bile tartisilir. Bu geçmis seçimde bile Ankarayi akp hilelik ile aldi. Ve Ankara ile beraber böyle birçok yerde ayni seyler oldu. Fezlekeler havayi uçtu fakat degisen birsey yoktu. Hilelik demokratliktan daha güçlüdür.

Ayrica küfür felan diyorsunuzda, sanki basbakan kendisi son derece saygiliymis gibi konusuyorsunuz. Bu adam

Alevilir için: bunlar alisiz ateistler.
Sivasin zaman asamasina ogradiginda: hayirli ugurlu olsun dedi (hos sivastaki saniklar simde akp miletvekili, baskanlar felan).
Bir mitingde karsitlari için "bunlar ateist, bunlar terroist".
Bir mitingde daha oglunu yeni kaybetmis olan anneyi yuhlatti.
Yalan kabatas olayinda "benim basörtülü bacim, o basörtüyü takmasaydi, böyle birseyler olmazdi" demisti

Hazir Munevver karabulut olayi açilmisken, basbakanin ta kendisi demisti annesi için "o kiza niye sahip çikmadilar" diye o kizin ölümünden bir nevi anne, babayi suçladi.

Bir kadin onu protesto ettiginde basbakanin tepkisi "o kadin kizmidir kadinmidir" gibi EDEPSIZ imalarda bulundu.
Ve bu liste böyle uzarda gider. Hatta rüsvet olayina deginmedim bile!

Simdi siz bana söyleyin. Oyu veremeyen halk, disariya protesto amaci ile çiktiginda bile öldürülen halk ne yapsin? Twitterde isyan edildiginde, twitter kapatiliyor! Yani halkin baska neyi kaldi kendisini savunmak için? Ayrica "hiç bir basbakan bu kadar küfür isitmedi" çok yalnis bir tabir. Sanki geçmis basbakanlar üzerine sikayetler yoktu. O zaman zaten twitter felan olayi yoktuki.

Yani birinin diktatör olup, olmamasi halkin küfür oranina mi bagliyorsunuz?

Bir basbakanin diktatör olup olmadigi, yaptigi seylere, çignedigi haklardan belli olur hanimefendi. Hitler gibi insanlari gaz odasina kapatip, yada diri diri yakmamistir fakat mesela hitler ile taktikleri aynidir. Sandik diyorsunda, Hitlerde mesela "demokratik bir sekilde" seçilmisti. Ki Erdogan ne kadar demokratik bir sekilde seçildigi bile tartisilir. Bu geçmis seçimde bile Ankarayi akp hilelik ile aldi. Ve Ankara ile beraber böyle birçok yerde ayni seyler oldu. Fezlekeler havayi uçtu fakat degisen birsey yoktu. Hilelik demokratliktan daha güçlüdür.

Ayrica küfür felan diyorsunuzda, sanki basbakan kendisi son derece saygiliymis gibi konusuyorsunuz. Bu adam

Alevilir için: bunlar alisiz ateistler.
Sivasin zaman asamasina ogradiginda: hayirli ugurlu olsun dedi (hos sivastaki saniklar simde akp miletvekili, baskanlar felan).
Bir mitingde karsitlari için "bunlar ateist, bunlar terroist".
Bir mitingde daha oglunu yeni kaybetmis olan anneyi yuhlatti.
Yalan kabatas olayinda "benim basörtülü bacim, o basörtüyü takmasaydi, böyle birseyler olmazdi" demisti

Hazir Munevver karabulut olayi açilmisken, basbakanin ta kendisi demisti annesi için "o kiza niye sahip çikmadilar" diye o kizin ölümünden bir nevi anne, babayi suçladi.

Bir kadin onu protesto ettiginde basbakanin tepkisi "o kadin kizmidir kadinmidir" gibi EDEPSIZ imalarda bulundu.
Ve bu liste böyle uzarda gider. Hatta rüsvet olayina deginmedim bile!

Simdi siz bana söyleyin. Oyu veremeyen halk, disariya protesto amaci ile çiktiginda bile öldürülen halk ne yapsin? Twitterde isyan edildiginde, twitter kapatiliyor! Yani halkin baska neyi kaldi kendisini savunmak için? Ayrica "hiç bir basbakan bu kadar küfür isitmedi" çok yalnis bir tabir. Sanki geçmis basbakanlar üzerine sikayetler yoktu. O zaman zaten twitter felan olayi yoktuki.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Ben asla bu adamin samimiyetine inan insan degilim onun konusmalrinida tasrif etmiyorum asla bu partilide degilim ama yapilan yanlis tabiki haklisin canim yazdiklarinda benin demek istedigim kimsenin kimseye agir ithamlarda bulunmaya hakki yok asla yanlis anlasilmakta istemem ben kimsenin korumaliginida yapmam

Son düzenleme:
Back