Saygısızlık yapan sizlersiniz derken kimden bahsediliyor dış mihraklardan mı?
Burda başbakandan yana olmayanlardan bahsediliyor bariz belli.
Ayrıca konuşmanın tamamını okudum ve tek derdi Van olmadığına eminim.
Benim burda değindiğim nokta devlet adamına yakışmayacak şekilde tepki vermesi.
Fevzioğlu siyaset yapar yapmaz güncelden bahsetti evet ama bu başbakanın ayaklanıp bağırıp çağırmasını gerektirmiyor.
Devlet erkanı terbiyesi vardır haberiniz var mı bilmiyorum.
Buna değindim özellikle okuyun,savunucam diye saldırmayın yahu.
LG-P710 Tapatalk
'ESAS SAYGISIZ OLAN SİZSİNİZ DANIŞTAYIN BAŞKANI'...... diye başlayan cümlemi nasıl okuyup nasıl anladınız merak içindeyim..
evet özellikle okuyup savunacağım diye saldırmayalım çok haklısınız...
eee herkese cevap verilmez parmaklarıma yazık baktım ki anlamıcak gerekeni yaptım, zamanımı ziyan etmedim klavyem daha önemli
saldırmak mı:26:! saldıran siz oldunuz başbakandan yana olur olmazsınız onu kastetmedim ben öyle anlayan siz oldunuz bence ben feyzioğlunu kastettim baştan okursanız ona diyorum ben sizinle hiç alakası yok! van depreminden bahsederken başbakana diyo ya bi açın bakın videolara önce lütfen
Sizlere laf anlatılmıyor cidden :)
Bende GÜZEL PARMAKLARIMI yormayacağım :)
Anladım ki burası haksıza haklı denilen bir platform ve tartışılamıyor.
Birbirinizi ağırlayın ne diyeyim iyi akşamlar :)
LG-P710 Tapatalk
Güzel parmaklarınızı zaten yorumu olmayan şeylere yormayın bencede... iyi akşamlar sizede
Evet bir tanımınız yok :)
Hoşçakalıın.
LG-P710 Tapatalk
hani sondu , kaç kere iyi akşamlar dilediniz kaç kere parmak yormayacağım dediniz de hala yoruyorsunuz :)) bitirdim... bitirdim.. bitirdime döndü bu iş :)))
biz haklı bulduk , siz haklı bulmayabilirsiniz zorlayan yok ... seçim sizin :))
Açıkçası Feyzioğlunun konuşmasının büyük bölümü günün anlam ve önemiyle ilgili değildir söylediklerine katılıyorum sonuna kadar ama yeri değildir.Başbakanın davranışınıda doğru bulmuyorum söz alırsın gereken cevabı kürsüde verirsin.
hani sondu , kaç kere iyi akşamlar dilediniz kaç kere parmak yormayacağım dediniz de hala yoruyorsunuz :)) bitirdim... bitirdim.. bitirdime döndü bu iş :)))
biz haklı bulduk , siz haklı bulmayabilirsiniz zorlayan yok ... seçim sizin :))
Aynen yeri değildi belki ama çok doğru noktalara değinmiş Feyzioğlu. Başbakan ne kadar duymak istemese de birilerinin söylemesi gerekiyordu bunları artık
Anlatmak istediğim tam da bu işte.Ama olay olan bu değil de danıştay başkanının siyaseti oldu.Halbuki ikiside eleştirilmeli.Açıkçası Feyzioğlunun konuşmasının büyük bölümü günün anlam ve önemiyle ilgili değildir söylediklerine katılıyorum sonuna kadar ama yeri değildir.Başbakanın davranışınıda doğru bulmuyorum söz alırsın gereken cevabı kürsüde verirsin.
Sen bir başbakan olarak bunu yaparsan dışardaki insanlar sırf sinirlendiği için vurup öldürürler birbirlerini.Edepsizlik yapıyorsun diyen insanin yaptiklarinin adi neymiş acaba?
Kimin kaç dk konusacaginin izni de kendisinden mi gecmeliymis? Protokol danistayin protokolu kimin ne kadar ne soyleyecegine karismak , itiraz etmek cumhurbaşkanı varken başbakana düşmez..
Ama herşeye el atmak aliskanlik yapmis ne yazik...
Eğer eleştiriyi hazım edemiyorsan ceker gidersin yüzün kipkirmizi bas bas bagirmak hangi başbakana yakisir?
Basbakan üstündeki yargi cuppesini cikartip yargiya verirse, muezzinoglunun da cikartabilecegi bir cüppesi olur belki böylelikle:)
İktidar desteklenmemeli eleştirilmeli... evet oy verirsin ona; fakat tapmak yerine her fırsatta eleştirmek lazım ki o da ayağını denk alsın her zaman faydalı olmaya çalışsın yoksa düşeceğini bilsin, kimseye değil icraatına güvensin ..yine ver oy, yine ver ama naz yap be biraz, sen fakirsin ,sen muhtaçsın,sen çocuğunu zar zor yetiştiriyorsun,o zengin..hem zengin olan o hem pohpohlanan o bırakın da o sizin oyunuza muhtaç hissetsin biraz..hayır hepiniz çok zenginseniz alınmayın üstünüze.. .....bu enn düz mantık yani sıradan vatandaşın düşünebileceği bir şey..buradan tüm tapanlara gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?