- 22 Haziran 2020
- 734
- 1.045
-
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
Umut ektiniz yüreğime şu an. Umarım bende öyle olurumNasibinde varsa olur hiç kaygılanma. Torpilsiz girende var torpille girende var ama nasibinde varsa kimse önüne geçemez. Üç arkadaşım girdi mülakata ve kazandılar birisi hiç bi soruyu bilemediği halde girdi torpilide yoktu. Orada büyük oranla oturma kalkma konuşma diksiyon duruş gibi şeyleri analiz ederler. Ama şu da var. Eğer olmazsada üzülme daha güzel bi kapın vardır diye düşün.
İnşallahInsaallah secilirsiniz ve tum o birsey yapamaz.diyenlerin.agzina firin kuregi ile vuruyormuscasina belgenizi gosterirsiniz ve mutlaka sonucu yazin
Değil mi , doğru diyorsunuz. Bende öyle diyorum kendimeMulakat güzel geçmiş. İnşallah olur işiniz. 17 kişinin de hepsi torpil değildir ya.
Üzüldüm sizin adınıza. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sonucum açıklanınca konu güncellemesi yaparımBen başka bir bakanlığın sınavına girmiştim. Ben de sizin gibi çok özenliydim, diğerleri de paspal paspal girmişti. Alınacaklarına ihtimal bile vermezdim ama onlar kazandı. Demek istediğim şu; kendini olmayacakmış gibi hazırla. İş ilanlarına başvurmaya devam et. Sonucunu da merakla bekleyeceğim.
Tabi . Özelden yazın isterseniz. Burada arkadaşları sıkmayalımYazdıklarınız bana da ümit oldu. Ben de boşanma aşamasındayım kpss çalışmaya çalışıyorum ama hep ümitsizliğe kapılıyorm olmucak diye inşallah atandı haberinizide burdan verirsiniz. Sınavdan kaç almıştınız beni biraz yönlendirseniz sürecinizle alakalı
Değil mi, bende kendimi sürekli böyle telkin ediyorum3-5 kişi olsa işiniz zor olurdu ama şu an bence alınma ihtimaliniz yüksek. 17kişinin 17si de torpilli değildir,, Mülakata giren kişi sayısı da oldukça az.
Erzurum’da değilim. Umarım dediğiniz gibi olurOlay Erzurumda geçiyorsa ben umutsuz bakarım. Görüp görmediğim, duymadığım hiçbir şey kalmadi burada bu işlerle ilgili. Başka bir şehirdesinizdir umarim. Adil bir seçim yaparlarsa seçileceğinizi düşünüyorum.
İnşallahEşim 3 kez bekçilik başvurusu yapti 2 kez mulakattan döndü 1 kez de sinavi kazanamadi. Ama eşimin bir akrabasi ilk girişte kazandi ve bekçi oldu. Yani bende ilk kez torpilsiz birinin memur olabildigini gördüm. İnşallah sizde kazanirsiniz
Amin inşallah bende öyle olurumTorpili olmadığına adım gibi emin olduğum bir arkadaşım infaz koruma memurluğuna atandı. Mülakatınız iyi geçmiş gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkınızda.
Umarım. Tabiki güncellerimİyi görünüyor
Umarım önünüzdeki günlerde atandım diye güncellersin konunu
İnşallah, çok teşekkür ederimgüzel geçmiş gibi duruyor inşallah alınırsın canım :)
Çok sevindim bunu duyduğuma. O kadar içimi karartmışlardı ki çünkü. Umarım dediğiniz gibi olurTorpilsiz atanan çok fazla katip tanıdım, umudunuzu kaybetmeyin :)
Mülakatınız çok güzel geçmiş bence, umarım güzel haberlerinizi alırız
O paspal gelenlerin hepsi torpilli,formaliteden girenler aslında... Mülakatlarda inanılmaz torpil dönüyor maalesef. 10 kadro varsa bunların aşağı yukarı 5 i bellidir.Ben başka bir bakanlığın sınavına girmiştim. Ben de sizin gibi çok özenliydim, diğerleri de paspal paspal girmişti. Alınacaklarına ihtimal bile vermezdim ama onlar kazandı. Demek istediğim şu; kendini olmayacakmış gibi hazırla. İş ilanlarına başvurmaya devam et. Sonucunu da merakla bekleyeceğim.