BAŞARMAYA BU KADAR YAKLAŞMIŞKEN, ÇOK MU ZOR SİZCE 😔

Eşim 3 kez bekçilik başvurusu yapti 2 kez mulakattan döndü 1 kez de sinavi kazanamadi. Ama eşimin bir akrabasi ilk girişte kazandi ve bekçi oldu. Yani bende ilk kez torpilsiz birinin memur olabildigini gördüm. İnşallah sizde kazanirsiniz

Torpilsiz atanan tabi ki oluyor. Böyle her şeye torpil diyenlere inanmayın. İşte o spor ayakkabıyla gelip bilemedi dediğiniz gibi insanlar kazanamayınca torpille giriyor millet diyorlar. KPSS puanınızda önemli .Ama mülakatınız gayet iyi geçmiş. Bence alınma ihtimaliniz yüksek.

Her yerde torpil işliyor çok doğru .Gayet olumlu görünüyor görüşmeniz .Gerisi şans.Hayırlısı olsun sizin için .

Aslında spor ayakkabıyla gelip kazanınca torpille girdi diyoruz. Benim mülakatımda kendi gözümle görmüş oldum.

Aslında spor ayakkabıyla gelip kazanınca torpille girdi diyoruz. Benim mülakatımda kendi gözümle görmüş oldum.
oluyor olmuyor demiyorum. Belki de direk alınacağım diye kasmadığından öyle rahat geliyorlar. Demek istediğim torpilsiz de alım oluyor.
Belediyelerde mesela 59 puanla atanan vardı. Bariz torpil benim bölümümden biri rastgele girse 73 alıyor zaten sayısal olduğumuz için ki 90lar lazım bize. Adam 59 almış. Listede en düşük ama alınmış. Yazık bu zekaya

Torpili olmadığına adım gibi emin olduğum bir arkadaşım infaz koruma memurluğuna atandı. Mülakatınız iyi geçmiş gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkınızda.

İnşallah olur, ailevi durumdan bahsetmeniz artı olmuş bence, hem giyim kuşam hem yetenek kısmından da artı puan almışsınızdır. Ama katip olduktan sonra yüzü mahkeme duvarına donenlerden olmayın bugünleri unutmayın

Nasibinde varsa olur hiç kaygılanma. Torpilsiz girende var torpille girende var ama nasibinde varsa kimse önüne geçemez. Üç arkadaşım girdi mülakata ve kazandılar birisi hiç bi soruyu bilemediği halde girdi torpilide yoktu. Orada büyük oranla oturma kalkma konuşma diksiyon duruş gibi şeyleri analiz ederler. Ama şu da var. Eğer olmazsada üzülme daha güzel bi kapın vardır diye düşün.

Insaallah secilirsiniz ve tum o birsey yapamaz.diyenlerin.agzina firin kuregi ile vuruyormuscasina belgenizi gosterirsiniz ve mutlaka sonucu yazin

Ne güzel söylüyorsunuz öyle , evrene olumlu mesajlar göndermek gerek haklısınız. Umarım, çok teşekkür ederim

Sizi tebrik ediyorum, çok sevindim sizin adınıza. Umarım bende atanırım

Umut ışığı yaktınız içimde. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…