• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmadan Asla...

seda-seda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
14
8
1
32
Herkese merhaba :) Başla bırak zayıflama macerama son bir buçuk aydır hız kesmeden devam ederken yine iradem kırıldı ve son üç gündür kendimi kaybettim :( Ve bende daha planlı olur diye düşünerek kendime bir günlük açmaya karar verdim. Toplamda 8 kilo verdim ve vermem gereken daha 12 kilo falan var. Her öğünümü günlüğüme aktif olarak yazacağım. Spor gerçekten çok önemli ve aksatmadan yapmam gerekiyor. yoksa bahanesi çok oluyor. Her cuma tartı günü olacak ve kilolar hızla gidecek inşallah :) Şu anda mevcut kilom 72 ve boyum 1.70, hadi bakalım sabırla ilk hedef 60...

Hayırlı Olsun,
Bu sabah ben de 71.6 ydım..
60 Olmak istiyorum
Ama böyle yediğim sürece olamiycam galiba :KK43:
Destek olalım biribirimize..

Topik başlığı da çok hoş olmuş ;)

Son düzenleme:
Ve sabah kahvaltısı ile güne başlıyorum :)
İlk olarak uyanınca iki bardak limonlu ılık suyumu içtim. bu sabah biraz hafif oldu kahvaltım :(
Yarım domates
bir ince dilim peynir
bir bardak yeşilçay
Hadi bakalım aynı hafiflikle devam ederim inşallah güne :)

Hayırlı Olsun,
Bu sabah ben de 71.6 ydım..
60 Olmak istiyorum
Ama böyle yediğim sürece olamiycam galiba :KK43:
Destek olalım biribirimize..
Teşekkürler canım. Yemeğe başlayınca insan kendini durduramıyor ama kendimize bir söz verip bu sözü tutmamız gerekiyor. Bnece başarabiliriz. İlla ki kaçamaklar olacaktır, bunlar sınırlı ve dozunda olursa çok da sorun olmaz. Bence de birbirimize destek olalım ve beraber zayıflayalım :)

Herkese merhaba :) Başla bırak zayıflama macerama son bir buçuk aydır hız kesmeden devam ederken yine iradem kırıldı ve son üç gündür kendimi kaybettim :KK43: Ve bende daha planlı olur diye düşünerek kendime bir günlük açmaya karar verdim. Toplamda 8 kilo verdim ve vermem gereken daha 12 kilo falan var. Her öğünümü günlüğüme aktif olarak yazacağım. Spor gerçekten çok önemli ve aksatmadan yapmam gerekiyor. yoksa bahanesi çok oluyor. Her cuma tartı günü olacak ve kilolar hızla gidecek inşallah :) Şu anda mevcut kilom 72 ve boyum 1.70, hadi bakalım sabırla ilk hedef 60...
açıkcası ilk dikkatimi çeken profil resmin oldu koyu bi k-drama sever olarak öncelikle onu belirtmek istedim :D
günlüğün hayırlı olsun..8 kilo çok iyi vermişssin tebrik ederim :) spor gerçekten çok işe yarıyor. bende 12 kilo verdim ama tatilden dolayı artık kilo veremiyorum :( tatilden sonra tekrar başlamam gerekiyor :(
inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :D

açıkcası ilk dikkatimi çeken profil resmin oldu koyu bi k-drama sever olarak öncelikle onu belirtmek istedim :KK70:
günlüğün hayırlı olsun..8 kilo çok iyi vermişssin tebrik ederim :) spor gerçekten çok işe yarıyor. bende 12 kilo verdim ama tatilden dolayı artık kilo veremiyorum :KK43: tatilden sonra tekrar başlamam gerekiyor :KK43:
inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :KK70:
Bende tam delisiyim canım gerçekten çok severim :) Sürekli aynı tempoda gitmeyebiliyor ama ısrarcı olduğunda inadı kırılıyor canım. Buna inanmak gerekiyor. Yoksa zaten veremiyorum diyerek yine normal yeme düzenine geçiyor insan. Bu defa da almaya başlıyor. Devamlılık önemli, bence kendini topla ve tekrar başla ben inanıyorum vericez tüm fazlalıklarımızı :)

Eeeveet bir günü arkamızda bırakmak üzereyiz. En azından yemek konusunda.
Öğleyin;
Bir kaşık pilav
İki kaşık bezelye
Üç kaşık yoğurtlu semizotu
Ara
10 adet çekirdeksiz üzüm
Akşam;
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bir kase çorba
Günü böylelikle kapatıyorum. Akşam yeşilçayımı içeceğim. Saat 8 de bir saat sporumu yaparım.

Bende tam delisiyim canım gerçekten çok severim :) Sürekli aynı tempoda gitmeyebiliyor ama ısrarcı olduğunda inadı kırılıyor canım. Buna inanmak gerekiyor. Yoksa zaten veremiyorum diyerek yine normal yeme düzenine geçiyor insan. Bu defa da almaya başlıyor. Devamlılık önemli, bence kendini topla ve tekrar başla ben inanıyorum vericez tüm fazlalıklarımızı :)
anaa ne güzel ya bi kore fanı buldum burda :) dediklerinde çok haklısın.kesinlikle katılıyorum sana..şu anda artık yediklerime dikkat etmeye başladım ama asıl tatil bitince başlıcak benim için :) kurtulucaz bu kilolardan :)

topiğin hayırlı olsun... dilerim bir gazla başlayıp iki gün sonra yok olmazsın... zira birini takip etmek istiyorum :))

anaa ne güzel ya bi kore fanı buldum burda :) dediklerinde çok haklısın.kesinlikle katılıyorum sana..şu anda artık yediklerime dikkat etmeye başladım ama asıl tatil bitince başlıcak benim için :) kurtulucaz bu kilolardan :)
Öğrencisin galiba canım, sen şimdiden başla tatil bitince daha sistemli yaparsın. Kilolar geri dönmek için hiiç bizden izin almıyor :) Onun için tedbirli olmak lazım.

Günaydın :) İki bardak limonlu ılık suyumla güne başladım.
Kahvaltı
1 yumurta
bir dilim peynir
1 adet domates
Ara
1 elma
Öğle
yulaf kepekli yoğurt
şimdilik bunları düşünüyorum. Akşama karar vermedim daha.

Akşam yemeğimi de paylaşayım
Akşam
1 kase çorba
1 tabak yeşil salata
Yatmadan önce beşi bir yerde bitki çayımı içerim. Gün içinde bir bardak yeşil çay içtim.

Günaydın :) Güzel bir pazar sabahına erkenden uyandım. Kahvaltımı çok sağlıklı yapmanın verdiği huzurla bitki çayımı içiyorum :)
KAHVALTI
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
1 adet salatalık
1 ince dilim peynir
5 zeytin
Öğleyin ne yiyeceğim konusunda şu anda bir fikrim yok. Büyük ihtimalle dışarda olacağım için belki bir ayran belki de bir avuç leblebiyle geçirebilirim :)

Kendime küçük bir ara yapayım dedim :) Öğleye yüklenmemek için; yarım elma ve beşi bir yerde çay içiyorum :)

Öğleyin dışarıda olduğum için uygun bir şey bulamadım. Bende yememeyi tercih ettim.
Akşam
Semizotlu yoğurt
Bir kase çorba
6 dan sonra bir şey yemek yok :)

Back