Hemşirelik okumak için de dil sınavının gecmek gerekiyor. Üniversitede herhangi bir bölüm okumak için dil sınavı gerekiyor. Benim denklik almam için dil sınavını geçebilirsem , 1 sene okumam gerek, 6 ayi staj zaten, muhtemelen staj yaparken de bir ücret alacağım. Hemşirelik için egitim 3 sene. Benim mesleğim hemsirelikten daha iyi. Denklik alabilirsem, artık 5 sene mi sürer 10 sene mi bilmiyorum, alacağım ücret bir hemrisenin 2 katı. Aslinda sorunun %90i dil.
Bugün karar verdima patronla konuşacağım 1 hafta daha aynı şekilde devam ederse hemen cikip başka iş bakacağım. Normalde ufak tefek ofis işleri , getir götür vs. yapıyordum,normalde bir stajere yaptirilan işler, ofis evime de çok yakin, çalışma saatlerinin yükselme durumu da vardı, orda iyi kotu bir çevrem var dil öğrenmeme de yardımcı oluyordu ama bu saçma sapan işleri üstüme yikmalarina çok sinir oluyorum. 1 aydan beri kırk kere söyledim hiç umurlarinda değil. Ben 2 gün izinliydim, o ara kendileri halletmişler. Nasılsa ben varım diye hiç sallamiyorlar sanırım.