Başarısızlık Öyküm..

cnm bence kilon sana ykışıyo ewt çok tatlısın cnm bazı kilolular var yakışmıyo çirkin oluyo bazıları var çok yakışıyo şirin ve tatlı oluyo sende bence tatlı kilolusun :KK1:

saol cnm bnm ama artık cümlenn başında Tatlı olsada sonunda kilolusn ekini istemiorum :KK1:
zayf halimi özledm ve zayflarsam inş onunnda resmni koycm hemen.

65 kiloyum yediklerimi kalorisine bakarak yiyorum . mesela ara öğün olarak cornetto yicem şimdi geri kalan kalorilerime bakıp salatalık domates idare etcem bugünlük :KK53: sadece kaçırdığında diğer öğünlerde toparlaman lazım. bnm bacaklarım taş gibiydi. hergün 45 dk tempolu yürüyüş yapıyorum buda 280 kalori harcatıyo ve bacaklarım yumuşamaya başladı. 1 ay sonra hızımıda yükseltcem en geç kendime 1 eylül dedim o zamana kadar bu kilolar gidecek huleynn:KK57::KK57: ama hedef ramazana kadar :) bnmde bundan 12 gün öncesine kadar sevgilim vardı artık buluşmak bile istemiyodum çok zayıftı oda. ama şimdi ayrıldım ve sadece kendim istediğim için zayıflıyorum :)

cnm bnde kendm istiorum zaten istemesm mümkn değil yapamm.hem artık sıkıldım oamdan buram dan raht etmk istiorum.dert etmk istemiorum.
aslında en mantklısı ve saglıklısı senn yaptgn bi ögn çokmu yedin olsun dger ögn az ye dengele ve spor yap olsun btsin :KK23:

evettt seçim dolayısıyla eve gtmiştim yazamadım kızlar.şimdi durum ne hemen yazayım.
kilom 67.3 imişş :KK36:
yani vermem gerekn bi 10 kilo kadar var.
neler yaptm güne 2 bardk suyla başladım azcık limonlu.
sonra norml su içtim.işe gderkn azcık yürüdm.10 dk falan.henz bisiklet almadım yoksa sabh akşm bsklt bncem :KK1:
sabhlerı 1 pogaça iş yernde arkasından yeşil çay zorla!
öglen mümkn odgnca az yemeye çalşıorum ve gnde 10 bardk suyu içiorum hatta geçiyorda olablir.
dün akşm azcık cips yedim sevglm almş gelmş :KK17:
onun dşnda akşmları meyvede olsa yememeye çalışıorum sadce sıvı alıorum.
henüz klomda değişklik yok ama en azından şişknlk gtti :KK9:

saol cnm bnm ama artık cümlenn başında Tatlı olsada sonunda kilolusn ekini istemiorum :KK1:
zayf halimi özledm ve zayflarsam inş onunnda resmni koycm hemen.

tmm tatlım bi daha öyle dmem sdaece tatlı derim inşallah zayıf haline kavuşursun resmini merakla bekliyorum kolay gelisn başarırsın inşallah

Eğer böyle olumsuz bakarsan 100 de olursun 150 de.. Neden sen zayıflayamayasın ki? Etrafından ne farkın var? Hele bide erkek arkadasın istiyorsa ve sen 3 yıldır veremiyorsan sende özgüven kalmamış arkadaş. Git hipnoz yöntemi dene o zaman en azından bilinçaltına güzel şeyler yerleşirrr. :KK24:

Son düzenleme:
X