Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn magazin dergilerne bakıyodum sapık çıkcaz tövbe tövbe ya
başladım canım resmi olarak bugün başladım.bzim acentanın mutfagı alt katta her fırsatta su katmk için iniorum aşağıya.maksat biraz da olsa merdven imeym çıkayım dimi.
sen nasıl verdn anlatr msn ?
sadece vericem diye inat ettim, az yedim o kadar.. hala da iştahlı biriyim, bıraksan yarım öküz yer derler ya o kadar... akşam yemeklerini tek bir yarım tabak yedim, hala da öyle yerim. midemi boş bırakmam, altınbaşak olsun, meyve olsun aralarda mutlaka yerim. sabah az bir kahvaltı, öğlen az bir yemek, akşam az yemek derken veriyorsun özel diyet programına ihtiyaç bile yok. tabii arada çikolata da yok :)
yürüyebildiğin her yere yürü bi de... hayatımda hiç spor yapmadımdı ben, acaip gevşektim zayıf olmama rağmen.. son 6-7 aydır şu ablanın beğendiğim yapabileceğim hareketlerine takılıyorum acaip sıkılaştırdı beni : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv süper ingilizceye gerek yok, sadece ben yaparım dediklerini sabah veya akşamları 15er dk yap yetiyor, haftanın 3-4 sabahı yapıyorum ben çok farkettirdi...
ha evet resmen ben de sapık gibi izliyordum fashion tv'yi.. bir de daha ağır sapık ileri versiyonu var bunun Russian Brides - Russian and Ukrainian Women Dating site , baktıkça kilo veriyorsun hırsından ablalar fıstık gibi antalya sahillerinde salınıp bizim adamları avlıyorlar diye diye veriyorsun
şaka maka bende çok işe yaradı valla
hhahahhaa :90:
ruslardan hiç bahsetme zaten
biliorum canım tek gerekn inat irade.bn geçen yaz 62 ye kadar düştüm yemek yemeyi unutuodum açıkcası.netin başından kalkmıodum.öle öle gtti 4 kilo.
üniverste başladgnda baya iyiydim.erkek arkadşm hergün zayflamşsn derdi.ama tabii o yanmda olunca başladıı yemek yemerl abur cubrlar pizzalar
ama dedim ya karalıyım arkadaşm bu sefer bıakmıcam ya bn her ay böle kriz çekemcem ya erm de kurtilm dimi. bn şey düşündm baya bi arakdş 5 gnde 5 kilo diyetni yapmş.baya da vermşler snce bnde onamı başlasam.
onu bende düşündüm ama her gün tek birşey yiyerek yapamam ben midem bulanırrrr
oyüzden ara öğünleri atlamadan normal öğünlerdede kalorisi az şeyler yiyerek zayıflamaya çalışıyoru şuan...
Başlık hoşunuza gitmedi değilmi ?
benim tam 3 senedir gitmiyor.Hani zayıf olupta dışardan bakanlar için kolaydır sölemesi "ne var bunda kiloluysan"
ne mi var ?:95:
istedigm kıyafeti 3 senedr giyemiorum. aldıklarım yok çok büyük yada dar oldgu iiçin oramı buramı belli ediyor gene giyemiorum.
dahası erkek arkadaşımı her zyıf kızdan kıskanr oldum.gazete manşetlerinde ki mankenlerden,yoldan geçen kızdan.hatta artık öle odaklanmışm ki izldgm dizilerde ki her kızı kendimle kıyaslıyorum.
çirkn miyim hayr,çokmu kiloluyum hayr.şuan ki kilom 65-68 arası hep oynuyor.
ama artık bıktımmmmmmmmmmm!
erkk arkaşm zayflamamı istiyor,tabi zorlamıor ama bliorum ki oda bni ince görmk istior,3 sene önceki halm gbi....
bikini giyemiorum etek şort gymek daha istemiorum.napmam gerektgni bliorum ama iradem yok yardım edin bana kızlar özgüenimi geri istiorum ben
kızlar bn buraya resmimi eklemek istiyorum nasıl yapacağımı bilen varmı ? :26:
cnm ben bundan 3 yıl önce boyum 165 kilom 6o dı inan çok çirkin oluyodu ve benim kalçam çok büyüktü köbeğimde çok vardı kendime hiç güvenim yoktu kendimi çok çirkin hissediyordum takılıyorlardı çok sinirime gidiyordu eski kıyafetlerim olmuyodu olsa da daracık birden almıştım hiç bir şey anlamadım annem bile çok yiyosun yeter kalk artık derdi bi hırs yaptım vericem dedim ya kendi kendime spor yaptım 3 gün sadece çorba içerik durduğumu hatırlıyorum inat işte ama ben gerçektende sadece çorba içtim ekmek bile yok bi tartıldım bir haftada 3 kilo verdim sonra gaza geldim tabi verince boğazımdan hep kıstım az yedim bazen aç bile duruyordum yemekten sonra sürekli hareket içindeydim eriteyim diye saat akşam 7 den sonra kesinlikle yemiyordum ve sonra sevgilimle sorunlar yaşadım bazı onlara çok üzüldüm yemeden içmeden kesildim sonra ramazanlık girdi sahurda yemiyordum sadece su içip niyetleniyordum iftarda yiyordum sonra kesinle bir şey yemiyordum böyle böyle 60 kilo yu verdim 49 kilo ya kadar düştüm hasta oldum kansız kaldım başım dönüyordu sürekli doktor ilaç verdi onu kullanınca düzeldim belki sağlıklı zayıflamadım sonunda hasta oldum ama zayıfladım eskiden su içsem yarardı artık çok şükür zayıfım formumdayım fiziiğim çok düzgün kendime güveniyorum biraz kalçam büyük ama oda kendi yapısı öyle zayıflasamda o yine öyle olsun ben öylede seviyorum kendimi
yakın tanıdıgım biri kız Üniv. öğrencisi 65 kiloydu kendisi ve arkadaşları kilolusun diyerek rejime başladı ama ölüm rejimi resmen yemiyordu 60 kiloya indi sonra egerki fazla yese rahatsız hisseder kusmaya başladı 50 oldu 15 kilo verdigi halde aynaya her baktıgında çok kiloluyum derdi.. 45 kilo oldu kurudu resmen ama artık hastaydı kan ilacları içiyodu hiçbirşey yemiyordu annesi zorla çorba verirdi ama artık midesi kabul etmiyordu ... 40 kiloya kadar düştü 38 olmuş dediler en son ben görmedim ama o haliyle bile aynanın karşısına zorla geçip şuramdada var buramdada var derdi hala kendini zayıf görmezdi noldu öldü....
Sen 49 kiloyum diyosun eminim çok güzelsindir bence daha çok verme 49 kilo bir insanın kalçası nekadar büyük olabilirki...
aslında çok tatlısın kilo vermesende olur ama 60 olsan çok çok daha güzel olursun