Başarısız Tüp bebek tedavisi sonrası bitmeyen kahverengi akıntı

BettyBoop2018

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
10
0
42
:KK54:Merhaba kızlar, ben yeni üyeyim öncelikle hoş buldum :)
Hemen konuya gireyim.
2 başarısız tüp bebek denememiz oldu.
Tüp bebek denemesi tutmayınca 31 temmuz gibi adet kanaması oldum. Şu an 9 Eylül. Arada sadece 1 hafta temiz geçti, onun dışında 1 aydan fazla süredir hiç bitmeyen kahverengi akıntım var.
Tam bitecek gibi oluyor azalıyor derken tekrar kahverengi akıntı oluyor. Günde 1 tane orta boy pedlerden yeterli oluyor. Daha fazla değil. Bir de hafif hafif mızıl mızıl rahatsız eden mide bulantım var.
Tam doktoruma gidecekken, doktor yıllık izne çıktığı için gidemedik.
sonra araya bayram tatili girdi.
Sonra ben tatile çıktım derken uzun bir süredir de doktora kontrole gidemedim,
Benimle benzer durumlar yaşayan oldu mu hiç merak ediyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum..

Muhtemelen kist oluşmuştur.adet düzenleyici hap ile hem adetiniz düzene girer hem de kist gider diye düşünüyorum.

Muhtemelen kist oluşmuştur.adet düzenleyici hap ile hem adetiniz düzene girer hem de kist gider diye düşünüyorum.

ben de öyle düşündüm bir artsa adetliyken doktora gidip kontrol yapmasını istiyorum ama kanama artmadığı için de adetli olmadığımdan dolayı kontrole gidemiyorum, ilk denememde de böyle olmuştu ancak sanki bu kez çok daha uzun sürdü..telaşlandım ben de.. teşekkür ederim :)

Rica ederim geçmiş olsun :) kötü birşey yoktur ama uzun sürmüş.kanama değilde kahverengi olması bence kiste işaret ediyor.umarım kısa sürede doktora görünüp halledersiniz

Doktora gittiniz mi ? Benim de başarısız tüp bebek denemesinden sonra adetim 21 gün sürdü doktora gittim kist oluşmuş dedi :KK43:

Merhaba konu açılalı epey olmuş ama hikayemi anlatmak isterim.
6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.

Merhaba konu açılalı epey olmuş ama hikayemi anlatmak isterim.
6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.
Ne kadar güzel bir haber :) Allah dileyen herkese böyle mucizeler nasip etsin.Allah yavrularınızı size bağışlasın :) umut her zaman var.yeter ki sabredelim..

X