Merhaba, buraya daha once kendi surecimi yazdim benzer konular milyonlarca var. Ama insan kendi konusunu birebir yazmak istiyor hem umudu tukenenlere umut hem sorusu olanlara cevap olur. Ben de belli konularda cok sey ogrendim ama bu gebelik ve kadin konulari kocaman bir okyanus. Ben bir asilama gecirdim basarisiz bir tup bebek icin yumurta aldirdim kalitesiz bir tup bebek operasyonu yaptim kimyasal gebelik derken en son 2024 haziranda kimyasal gebelik olunca doktora gitmeyi biraktim ignelerle ve kendi kilolarimla 82kg olmustum. 2023 mayis ayinda evlenip temmuz ayinda hemen doktora kostum 1984 dogumlu oldugum icin esimde ve bende hicbir sorun yok insallah masallah dendi surecler de yukarida yazdigim gibi. Sonrasinda ise ben once dedim bir kg vereyim tansiyon ilaci kullaniyorum sabit bir doktorum var onda kg ver dedi tabi, tam 11 kg verdim 3 ayda ve suanda beta hcg sonucum kimyasalda kendimi hamile zannederken bile 30 olan sonucum suanda dun 788 cikti evet beta 788 tabi idrarda cikti kanda cikti derken sevindik ama keske bu sureclerden erkenden gecmeseydim simdi bir suru kendi yasamadigim dis gebelik o bu su aklimda oldugu icin suanda kese gorelim kalp atisi duyalim diye evham yapip sevinemiyorum bile. Ailemde dis gebelik yok annem kardesim, rahim duvari kalinligimi dr hep uygun bulurdu vs vs. Sizce bu beta 788 12 aralik son tarihime adet tarihime gore ideal mi ben de bundan korkuyorum doktor 20 ocak haftasi gel dedi bakmak icin ve beta istemedi ne dersiniz? Biz tup bebekte alismisiz iki kez beta yaptirmaya sanirim suan korku aliyor beni. Ama bir yandan da bakiyorum once kendimle ilgilendigimde kg verdigimde vitaminlerimi aldigimda dogal yoldan bebegimiz bizi buluyor inanin guvenin