Bende sorun yok deyıp köşeye cekılmeyın.merhaba hanımlar üst üste gelen başarısız tüp bebek denemelerim var
4 kez denedim 2. sinde dış gebelik geçirdim tek elde edilen gebelik oydu yani
daha donanımlı bir hastanede yaptırmayı düşünüyorum.problemimiz erkek infertilitesi benimle ilgili bir sıkıntı çıkmadı ama yine de rahim filmi falan çektirmek gerekir mi? aranızda başarısız denemelerden sonra başarıyı yakalayan arkadaşlar benimle neler yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim
öncelikle yazdığın ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .cd56 yı daha once duymamıştım bu konuyu da araştırayım laboratuvarı çok iyi olan bir merkeze gitmeliyim diye düşünüyorum ama kaçtane oyle merkez var tartışılırBende sorun yok deyıp köşeye cekılmeyın.
Rahım fılmı genetık tetkıkler trombofılı paneli..
buna ek olrak rahımden doku alınarak bakılan cd56.
Esınzın sperm dna hasar testı mutlaka gozden gecırılmelı
Canım tup bebek merkezınde yapılıyor bu test. Benım dr um yaptı cok basıt agrısız bı işlemöncelikle yazdığın ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .cd56 yı daha once duymamıştım bu konuyu da araştırayım laboratuvarı çok iyi olan bir merkeze gitmeliyim diye düşünüyorum ama kaçtane oyle merkez var tartışılır
Ek olarak hangı sehırdesınız? Bır unı hastanesınde yaptırın dıger testlerıöncelikle yazdığın ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .cd56 yı daha once duymamıştım bu konuyu da araştırayım laboratuvarı çok iyi olan bir merkeze gitmeliyim diye düşünüyorum ama kaçtane oyle merkez var tartışılır
Canım tup bebek merkezınde yapılıyor bu test. Benım dr um yaptı cok basıt agrısız bı işlem
malatya dayım ilk iki denemeyi tüp bebek merkezinde sonraki denemeleride özel bir hastanede yaptırdım.Bu denememi iyi bir merkez olması koşuluyla başka şehirde de yaptırabilirim diye düşünüyorum.Sen gebelik elde ettin mi? hangi merkez de bu testleri yaptırdın bunları da cevaplarsan çok sevineceğimEk olarak hangı sehırdesınız? Bır unı hastanesınde yaptırın dıger testlerı
2 denemede 2 gebelik oldu. Bırı 8.hafta kürtaj diğeri 5. Hafta dusuk oldu. Ve iyice arastırmadan tedavıye baslamama kararı aldım. Butun sürecte ıyıce arastırıp bıcok dr gorusu alıp oyle basladım tedavıyr.malatya dayım ilk iki denemeyi tüp bebek merkezinde sonraki denemeleride özel bir hastanede yaptırdım.Bu denememi iyi bir merkez olması koşuluyla başka şehirde de yaptırabilirim diye düşünüyorum.Sen gebelik elde ettin mi? hangi merkez de bu testleri yaptırdın bunları da cevaplarsan çok sevineceğim
Canım benim dıs gebelik olduysa rahim filmi mutlaka cektir bunun için doktor serkan oral iyi diye biliyorum istersen bir arastır umarım yardımcı olabilmişimdir allah tez zamanda doldursun kucağınımerhaba hanımlar üst üste gelen başarısız tüp bebek denemelerim var
4 kez denedim 2. sinde dış gebelik geçirdim tek elde edilen gebelik oydu yani
daha donanımlı bir hastanede yaptırmayı düşünüyorum.problemimiz erkek infertilitesi benimle ilgili bir sıkıntı çıkmadı ama yine de rahim filmi falan çektirmek gerekir mi? aranızda başarısız denemelerden sonra başarıyı yakalayan arkadaşlar benimle neler yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim
en kısa zamanda tedavinin pozitif ve devamı gelen bir süreç diliyorum senin için sağ salim bebeğini kucağına alırsın inş.2 denemede 2 gebelik oldu. Bırı 8.hafta kürtaj diğeri 5. Hafta dusuk oldu. Ve iyice arastırmadan tedavıye baslamama kararı aldım. Butun sürecte ıyıce arastırıp bıcok dr gorusu alıp oyle basladım tedavıyr.
Ben atasehır memorıal cem demirel e gıdıyorum. Tavsıyr ederım.
Ben genetık testlerı, trombofılı panelimi devlette yaptırdım. 1 ayda sonuc cıkıyor. Tıbbı genetık bolumunden randevu alınıyot.
Cd 56 ve esımın dna hasar testını ise gıttıgım dr da yaptırdım cunku bu testlerde yorum onemli. Özellikle cd 56 rahımden doku alındıgı ıcın bunu dr um yapmalı dıye dusunuyorum
güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım rahim filmi çektirmeyi bende düşünüyorum not ediyorum her şeyi umarım gücümü toplayıp herşeyi tek tek yaptırıp tedaviye sağlam başlarım verdiğin bilgi için sağol .Canım benim dıs gebelik olduysa rahim filmi mutlaka cektir bunun için doktor serkan oral iyi diye biliyorum istersen bir arastır umarım yardımcı olabilmişimdir allah tez zamanda doldursun kucağını
Cok cok tesekkur ederım . Lütfen bu arastırmaları yapmadan baslama. Sevgıleren kısa zamanda tedavinin pozitif ve devamı gelen bir süreç diliyorum senin için sağ salim bebeğini kucağına alırsın inş.
fakülte hastanesinde tıbbı genetik bölümü var diye biliyorum oradan en kısa zaman da bir randevu ayarlayayım önce bu tahlilleri yaptırıp yoluma oyle devam etmek daha mantıklı geldi.Önerdiğin doktoru da listeme not ettim her şey güzel olur inşallah
Ne demek canım benimgüzel dileğin için çok teşekkür ederim canım rahim filmi çektirmeyi bende düşünüyorum not ediyorum her şeyi umarım gücümü toplayıp herşeyi tek tek yaptırıp tedaviye sağlam başlarım verdiğin bilgi için sağol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?