- 31 Ocak 2025
- 10
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi deryaerturan
-
Güldürdünüz beni sağolun“Ölüyü çok oynarsan ya osurur ya sı*ar“
demişler daha fazla oynamayın burnunuzla .
Savcılığa sıkayette bulunun maddi manevi piskolojik yıpranma güzelce bi dilekçe hazırlayın .
Avukatsız dava tabiki de acılabılır .
Doktor hatası olduğundan eminseniz nie size dönsün mağduriyetiniz ortada . Ama anlamadığım ilkini mi şikayet edeceksınız ikinciyi mi ? İkiside birbirini suçlarsaGüldürdünüz beni sağolunHaklı olabilirsiniz bu çerçeveden ama bahsettiğim eğrilik tahammül edilebilecek bir noktada değil maalesef. Üstelik nefes sorunum daha da çoğaldı eğrilik tıkanıklık yaptığı için fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Peki kendim açtığım davada muvaffak olabilir miyim? Korkuyorum benim aleyhime dönerse diye
Tabii ki doktor hatası. Aslında başlangıcı ilk doktor da onun yaptığında eğrilik olduğu için ikinci ameliyatı oldum ama o da düzelticem deyip düzeltemedi o yüzden ikisini de dava etmek istiyorum. Çünkü ikisi de suçlu benim için. İlkine ait fotoğraflarda elimde mevcut. Onları delil olarak kullanabilirimDoktor hatası olduğundan eminseniz nie size dönsün mağduriyetiniz ortada . Ama anlamadığım ilkini mi şikayet edeceksınız ikinciyi mi ? İkiside birbirini suçlarsa
peki neden ilkinde şikayetçi olmayıp farklı doktora gittinizTabii ki doktor hatası. Aslında başlangıcı ilk doktor da onun yaptığında eğrilik olduğu için ikinci ameliyatı oldum ama o da düzelticem deyip düzeltemedi o yüzden ikisini de dava etmek istiyorum. Çünkü ikisi de suçlu benim için. İlkine ait fotoğraflarda elimde mevcut. Onları delil olarak kullanabilirim
peki neden ilkinde şikayetçi olmayıp farklı doktora
o dönemde düşündüğüm tek şey biran önce o burundan kurtulmaktı uğraşmak istemedim. Ancak geldiğim sonuçta görüyorum ki hata yapmışım.peki neden ilkinde şikayetçi olmayıp farklı doktora gittiniz
Avukat tutmaya maddi gücünüz yoksa bile en azından bi avukattan danışmanlık alıp sağlam bi dilekçeyle dava açın . Dilekçeyi avukata hazırlatın .o dönemde düşündüğüm tek şey biran önce o burundan kurtulmaktı uğraşmak istemedim. Ancak geldiğim sonuçta görüyorum ki hata yapmışım.
Tamamdır çok teşekkür ederimAvukat tutmaya maddi gücünüz yoksa bile en azından bi avukattan danışmanlık alıp sağlam bi dilekçeyle dava açın . Dilekçeyi avukata hazırlatın .
Çok teşekkürler. Şikayet yazabileceğim her yere yazdım benim gibi mağdur olan başka kimse olmasın diye. Dilekçemi kendim hazırlayıp şikayette bulunmayı da düşünüyorum. İsterse süreç ömrümün sonuna kadar sürsün bir insanı yaptıkları yanlış işlem sonucu ne hale getirdiklerini hem fiziksel hem psikolojik görmelerini ve vicdanlarının rahat vermemesini diliyorum o yüzden de elimden ne geliyorsa ardıma bırakmayacağım. Bilgilendirme için de çok teşekkür ediyorum size. Ülkemizde adalet sistemi her alanda çökmüş durumda. Ama devran döner illaki böyle kalmaz di mi ?Geçmiş olsun öncelikle ciddi bir eğrilik söz konusu bu bir gerçek. Ama dava süreci uzun ve sancılı oluyor. Bilirkişi rapor için sizinle görüşüyor aynı şekilde o da estetik doktoru oluyormuş. Burada bir kız bu konuyla çok uğraştı hala da uğraşıyordur muhtemelen doktoru siteye ihtar çekip konuyu kapattirdi kızın da üyeliği askıya alinmis. Doktor doktoru kolluyor demişti bilirkişinin de şeref yoksunu olmaması gerekiyor. Danışıklı dövüş misali. Dava uzun sürse ki sürebilir alacağınız tazminatta düşüyor kuş kadar kalıyor. Ama yapılan hiç bir şey tabiki cezasız kalmamalı. Tek tek görüşüp paranızı geri isteyin güncel kur üzerinden isteyin hatta. Boş yere dava ile sinir stres olmayın
Teşekkür ederim sorarım tabii ki inşallah vardır çok sağolunadli yardım diye bir şey var, sizin konunuzu kapsıyor mu bilmiyorum, baronun adli yardım bürosuna sorabilirsiniz, ücretsiz avukat tayin ederler
Evet zaten yıldırıp hiçbir şey yapmayalım diye adalet sistemi çöktüğüne ikna edildik zaten işi boşaltıldı. Pes etmeyin yasal haklarınızı sonuna kadar kullanınÇok teşekkürler. Şikayet yazabileceğim her yere yazdım benim gibi mağdur olan başka kimse olmasın diye. Dilekçemi kendim hazırlayıp şikayette bulunmayı da düşünüyorum. İsterse süreç ömrümün sonuna kadar sürsün bir insanı yaptıkları yanlış işlem sonucu ne hale getirdiklerini hem fiziksel hem psikolojik görmelerini ve vicdanlarının rahat vermemesini diliyorum o yüzden de elimden ne geliyorsa ardıma bırakmayacağım. Bilgilendirme için de çok teşekkür ediyorum size. Ülkemizde adalet sistemi her alanda çökmüş durumda. Ama devran döner illaki böyle kalmaz di mi ?
Çok doğru söyledikleriniz umarım yapabilirimEvet zaten yıldırıp hiçbir şey yapmayalım diye adalet sistemi çöktüğüne ikna edildik zaten işi boşaltıldı. Pes etmeyin yasal haklarınızı sonuna kadar kullanıninşallah istediğiniz buruna daha sağlıklı bir buruna kavuşursunuz.
Teşekkür ederimÇalışmıyorsaniz ve üzerinize kayıtlı malvarligi yoksa bulunduğunuz il Adliyesi içerisinde yer alan adli yardım bürosuna başvuruda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?