• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatı sonucu dava süreci

deryaerturan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
6
1
1
31
Herkese merhaba. Ben iki yıl önce Ankara Şehir hastanesinde KBB doktoru Burak Hazır’a burun ameliyatı oldum. Sonuç büyük ve eğri bir burun ucu! Aradan bir yıl geçtikten sonra bu kez özelde Elvan Yüksele ameliyat oldum. Kendisi 95% oranında düzeltebileceğini söyledi ama düzelmedi hatta daha kötü oldu diyebilirim. Revizyon teklif ettiler ama tekrar güvenemediğim için kabul etmedim. İki senedir psikolojik olarak çok yıprandım. Çektiğim iyileşme sürecinden bahsetmiyorum bile. Ha bu arada param da gitti tabii. O yüzden bir dava süreci başlatmayı düşünüyordum ancak iyi bir avukatın 50k ücretle başladığını öğrendim ve benim maalesef öyle bir param yok tekrar ameliyat olacak param da yok. Çaresiz kaldım. Ben kendim açsam ikisine de dava kazanabilir miyim? Bir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Hatta Ankara’da devlet hastanelerinden birinde ameliyat olmuş memnun olan iyi bir doktor önerisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

“Ölüyü çok oynarsan ya osurur ya sı*ar“

demişler daha fazla oynamayın burnunuzla .

Savcılığa sıkayette bulunun maddi manevi piskolojik yıpranma güzelce bi dilekçe hazırlayın .
Avukatsız dava tabiki de acılabılır .

“Ölüyü çok oynarsan ya osurur ya sı*ar“

demişler daha fazla oynamayın burnunuzla .

Savcılığa sıkayette bulunun maddi manevi piskolojik yıpranma güzelce bi dilekçe hazırlayın .
Avukatsız dava tabiki de acılabılır .
Güldürdünüz beni sağolun 😅 Haklı olabilirsiniz bu çerçeveden ama bahsettiğim eğrilik tahammül edilebilecek bir noktada değil maalesef. Üstelik nefes sorunum daha da çoğaldı eğrilik tıkanıklık yaptığı için fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Peki kendim açtığım davada muvaffak olabilir miyim? Korkuyorum benim aleyhime dönerse diye

Eklentiler

• IMG_1384.jpeg
    IMG_1384.jpeg
    168,8 KB · Görüntüleme: 22
Güldürdünüz beni sağolun 😅 Haklı olabilirsiniz bu çerçeveden ama bahsettiğim eğrilik tahammül edilebilecek bir noktada değil maalesef. Üstelik nefes sorunum daha da çoğaldı eğrilik tıkanıklık yaptığı için fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Peki kendim açtığım davada muvaffak olabilir miyim? Korkuyorum benim aleyhime dönerse diye
Doktor hatası olduğundan eminseniz nie size dönsün mağduriyetiniz ortada . Ama anlamadığım ilkini mi şikayet edeceksınız ikinciyi mi ? İkiside birbirini suçlarsa

Doktor hatası olduğundan eminseniz nie size dönsün mağduriyetiniz ortada . Ama anlamadığım ilkini mi şikayet edeceksınız ikinciyi mi ? İkiside birbirini suçlarsa
Tabii ki doktor hatası. Aslında başlangıcı ilk doktor da onun yaptığında eğrilik olduğu için ikinci ameliyatı oldum ama o da düzelticem deyip düzeltemedi o yüzden ikisini de dava etmek istiyorum. Çünkü ikisi de suçlu benim için. İlkine ait fotoğraflarda elimde mevcut. Onları delil olarak kullanabilirim

Tabii ki doktor hatası. Aslında başlangıcı ilk doktor da onun yaptığında eğrilik olduğu için ikinci ameliyatı oldum ama o da düzelticem deyip düzeltemedi o yüzden ikisini de dava etmek istiyorum. Çünkü ikisi de suçlu benim için. İlkine ait fotoğraflarda elimde mevcut. Onları delil olarak kullanabilirim
peki neden ilkinde şikayetçi olmayıp farklı doktora gittiniz

Back