• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başarıcammm

kuheylan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
45
0
36
İstanbul
yıllarımm hep diet yapmakla geçtiii halada devam ediyor:) arkadaşların yazılarını okudukça kilo vereceğime inanıyorum geçen hafta tartıldığımda 77 kg çıktım buhafta 76 yıllar önce 38 kg verdiysem şimdi 17 kg veririm die düşünüyorum:) .beni ençok mutlu eden sizlerin başarılı yazılarınız okudukça moralim düzeliyor stres yapmıyorum stres yatpıkça hiç veremiyorum rahat bıraktım kendimiii inş. başarıcam arkadşlar yazılarınızı okumaya devamederek:)

diyet günlüğü açan insanlara yazmaya bayılıyorummm:) ilk mesajın benden:) evet başaracaksınn hem deee yiyerek :) eğlenerek gülerek:) takiptesin kuheylan:)

hosgeldiiiiiiiinnn biz basarmak icin burdayiz hicbir zaman desteklerimizi esirgemeyecegiz birbirimizden kolay gelsinn

teşekkürler başarıcaz tabii inş. insan birbirine destek oldumu başarılı olur ve başaracağımıza inanıyorum.38 kg verdim 17 yaşındayken ama inanın arkadaşların desteği olmasaydı o kadar kg veremezdim destek çok önemli hep stres içindeydim ya veremezsem v.s saçlarım bile döküldü eskisi gibi değil artık maalesef dediğiniz gibi hiçbirzaman desteklerimizi esirgemeyelim birbirimize destek oldukmu istediğimiz kiloya ulaşırız.kilomuz aynı hemen hemen çok fark yok:)sizede kolay gelsin kurtulcaz bu kilolardannn:)

yaa ben 200 gr. almış şekilde sana yazıyorum bugün canım:) ben de çko taktım kafaya bu kilo işini.. ama iştahlı biri olduğum için vücuduma unutturmamaya çalışıyorum hiç birşeyi. çünkü ben klo verince diyetteki gibi bişeyler yemeye devam etmeyeceğim elbet o çok sevdiğim iskenderler hamburgerler yenecek:D ben de şimdiden onları da yiyerek kilo vermeye çalışıyorum. ama midem küçülmüş olacak ki ben de bunu anlayamamışım sanırsam dün yediğim dürüm acayip yaptı beni bi değişik oldum:D ve sonuç 200 gr almışım:D pişman değilim bi daha olsun bi daha yaparım:D ehuehu sen anlat neler yedin bugün??

eğer dürüm yedikten 1gün sonra tartıldıysan 200 gram almış gözükürsün dürüm yedikten 2 gün sonra fln tartılsan 200gram fazlalığın çıkmaz şişkinliktir kesin meraketme hem 200 gram alsanda çok değil:)ben diyetten sonra koruma için dietisyene gitmeyi düşünüyorum kg verdikten sonra almak istemiyorum.bu sabah 1 kepekli tost, öğle saatinde 6 kaşık sebze yemeği 1 kase yoğurt yedim yemekten sonra 1 bardak yeşil çay,akşamda 3 köftem salata ve yoğurdum var.sabahlarıda kahvaltıdan sonra 1 saat egzersiz yapıyorum akşamlarıda 1 saat yürüyorum tabi hava yine yağmurlu olmazsa yürücem 2 gündür çok yağıyor:) neyse ki haftaya tatile gidiyorum bolbol yüzücem daha çok kg veririm umarım:)senin listen nasıl peki değişiklikler yapıyormusun listende

slm kizlar,bende evlendikten sonra yaklasik 30 kilo aldim,6 yil once 55 tim simdi ise 83 falanim,ayaklarim bile buyudu dusunun yani,hic begenmiyorum kendimi,giyim tarzim degisti kilo yuzunden,bi an once kilo vermem gerekiyo,dun sirkeyle bal aldim bugun onu icmeye basliyorum ve en az bi saat yuruyus,her hafta tartilip buraya yazalim kizlar noluuur,birbirimize soz verelim o zaman daha hirsli oluruz,ooofff of,hayirlisi kolay gelsin hepimize benneyaptımki

merhaba canım en kötüsü giyim tarzımızın değişmesi o durumu bende yaşıyorum istediğin tarzı giyemiyorsun giyersin güzel durmaz üstünde kilo fazla oluncada büyük gösteriyoruz en kötüsü bu olsa gerek ama başarıcaz ya ben her hafta kilomu buraya yazıyorum çok düşünme kilonu düşündükçe strese giriyor insan veremiyo rahat ol ve vereceğine inan hep beraber verelim işte sende her hafta kilonu yaz beraber kilomuzu verelimmm stres yapmasak hiç zor değil kilo vermek yeter ki isteyelimm istedikten sonra istediğimizi elde ederiz başarılar

Back
X