• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başaramadım...

canım ben de gecen hafta 4ay bır haftalık bebegımı kaybettım normal doğum yaptrdılar...hepımızın bası saolsun...bu arada bırsey sormak ıstıyorum..bu sekılde dogum apanlar kanama nız ne sıklıkla oluyor? ben de hala her gun az da olsa kırmızı acık renklı kan gelıyor..Doktorum normal dedı ama ıcımden bır ses acaba ıcerde parca mı kaldı dıye tetıkte:KK43:

Allahım sizede sabır versin.kanama 40 gün sürebilir dedi bana ebeler.taburcu olmadan önce tekrar kontrol ettiler parça kalmıştı temizlediler.şuan yok diye biliyorum ben kanamam dün çoktu bugün az normalmiş onlar.birde süt gelmesin diye göğüslerimi sıkı sarmamı söylediler.doktorunuz muayene ederken parça olsaydı görünürdü heralde.içinizi ferah tutun bence.perşembe günü kontrolüm var benimde bir sorun çıkmaz inşallah.

canım ben de gecen hafta 4ay bır haftalık bebegımı kaybettım normal doğum yaptrdılar...hepımızın bası saolsun...bu arada bırsey sormak ıstıyorum..bu sekılde dogum apanlar kanama nız ne sıklıkla oluyor? ben de hala her gun az da olsa kırmızı acık renklı kan gelıyor..Doktorum normal dedı ama ıcımden bır ses acaba ıcerde parca mı kaldı dıye tetıkte:KK43:
Cnaım olabilir bende 3,5 aylıkken normal doğumla alındı. 20 gün sürdü benimde gitgide azalıyor sonra gelmiyor rahat ol

Back
X