Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi Tüp Bebek

Atmaca5353

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
32
4
26
Kızlar merhaba ben altı aydır Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesinde Tüp bebeğe gidip geliyorum öncelikle ilgi alaka sıfır hiçbir bilgi vermiyorlar anca elime bir kağıt verdiler bu ay git birdaha ki ay gel kan testleri smear testi verdim eşim kan testi verdi spermogram testi için üç ay sonraya gün verdiler üç ay bekledik testi iki gün önce verdik. Benden hastane hsg filmi istedi birdaha bir sene sonraya gün verdikleri için gittim dışarda yaptırdım.Şimdi 6 aralığa istenilen testlerimiz tam bir şekilde doktora randevu aldık. Bakalım doktor ne diyecek tüp bebek bölümüne mi sevkedecek.Aşılama şartı bende yemiyo çünkü eşimin sperm sayısı 100 binin altında ve sağlıksız üstüne morfoloji 0 ileri hareketlilik 0 bize gittimiz tüm özel ve devlet hastaneleri doğal yolla çocuğumuzun olmayacağını tek seçeceğimizin tüp bebek olduğunu söylemişti.Çam ve Sakura hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı ? Tüp bebek derse doktor acaba kaç ayda heyet raporu alacağım.Kafam çok allak bullak bilgisi olan kızlar desteğinizi bekliyorum

Ben de çam sakurada 2 defa tüpbebek tedavisi gördüm sonuç basarisiz psikolojimi bozdular muhatap alacağınız kimse yok saatlerce orada bekliyorsunuz ilgi yok hepsi stajer embriyologlar berbat aklı olan orada yapmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…