Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de tecrubem şöyleHm.. Her iki burclada tecrubelerim var.
Ikizler erkegi gercekten dengesiz ani anini tutmuyordu, duygusal anlamada fazla baglimli, ama romantikti bunlar yinede bana hayatimin serefsizligini yapmasina engel olmadi (tabi burasi karakter meselesi).
Basaklar birkere söylenme huylari var zaman zaman elestirirler. Ne istediklerini bilirler, netler. Romantik degil ama inanilmaz düsüncelidirler.
Sorudan bagimsiz iki erkek arasinda kalindiysa eger herzaman 3. sik secilmeli yani hicbiri. Iki kisi arasinda kaliniyorsa hicbirinden hayir gelmez.
Başakların tersi pis mi :)Ikizler erkegi tanimiyorum ama eşim basak burcu.inanilmaz kontrol manyagi,pimpirikli,herseye karisir,biraz cimri,bide asiri tezcanli hemen hersey olsun ister.iyi yönleride var merhametli dusüncelidir ama ilk soylediklerim daha baskin![]()
Bu konu karmasık, arkadasımın sevgilisi basak erkeği ve cok romantik, istisna mı buInsanlik olarak dusunursem kesinlikle basak
Romantizm acisindan ise ikizler.
Evlenmek icin basak, eglenmek icin ikizler.
NedenIkisinden de kac
İki burçtan da uzak durun derim. Kendinize de konuşacak daha güzel konular bulun :) Bu kadar önemsemeyin erkekleri yaBenim de tecrubem şöyle
ikizler dengesiz evet bu doğru ve çok çocukca
başak ise çok kararlı ve bazen cok duygusuz olabiliyor
iki burc arasında kalmak değil mesele, arkadaslarla konusmamızda da en cok bu iki burç erkeğinden konusuyoruz
Bu konu karmasık, arkadasımın sevgilisi basak erkeği ve cok romantik, istisna mı bu![]()
Ayyy evett hemde nasil kolay kolay sinirlenmez sakindir.amaa sinirlenince icinden canavar cikar :) saman alevi gibidir ama cabuk gecer :)Başakların tersi pis mi :)
Kesinlikle istisna yada benim eşim istisna asla romantik deilBu konu karmasık, arkadasımın sevgilisi basak erkeği ve cok romantik, istisna mı bu![]()