Başak erkeği mi ikizler erkeği mi ? Hangisi daha sorunlu ?

venomfish

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
86
38
3
32
Burçlar hakkında bilgim var ama bu soruya bir türlü yanıt bulamadım. Bu iki burç erkeği de sıkıntılı ama hangisi daha çok sorunlu sizce ?

Bu iki burç erkeğini de tecrubelerimize göre analiz edelim. Sizin tecrubeleriniz neler ?

Hm.. Her iki burclada tecrubelerim var.

Ikizler erkegi gercekten dengesiz ani anini tutmuyordu, duygusal anlamada fazla baglimli, ama romantikti bunlar yinede bana hayatimin serefsizligini yapmasina engel olmadi (tabi burasi karakter meselesi).

Basaklar birkere söylenme huylari var zaman zaman elestirirler. Ne istediklerini bilirler, netler. Romantik degil ama inanilmaz düsüncelidirler.
Sorudan bagimsiz iki erkek arasinda kalindiysa eger herzaman 3. sik secilmeli yani hicbiri. Iki kisi arasinda kaliniyorsa hicbirinden hayir gelmez.

Hm.. Her iki burclada tecrubelerim var.

Ikizler erkegi gercekten dengesiz ani anini tutmuyordu, duygusal anlamada fazla baglimli, ama romantikti bunlar yinede bana hayatimin serefsizligini yapmasina engel olmadi (tabi burasi karakter meselesi).

Basaklar birkere söylenme huylari var zaman zaman elestirirler. Ne istediklerini bilirler, netler. Romantik degil ama inanilmaz düsüncelidirler.
Sorudan bagimsiz iki erkek arasinda kalindiysa eger herzaman 3. sik secilmeli yani hicbiri. Iki kisi arasinda kaliniyorsa hicbirinden hayir gelmez.
Benim de tecrubem şöyle

ikizler dengesiz evet bu doğru ve çok çocukca

başak ise çok kararlı ve bazen cok duygusuz olabiliyor

iki burc arasında kalmak değil mesele, arkadaslarla konusmamızda da en cok bu iki burç erkeğinden konusuyoruz

Benim de tecrubem şöyle

ikizler dengesiz evet bu doğru ve çok çocukca

başak ise çok kararlı ve bazen cok duygusuz olabiliyor

iki burc arasında kalmak değil mesele, arkadaslarla konusmamızda da en cok bu iki burç erkeğinden konusuyoruz
İki burçtan da uzak durun derim. Kendinize de konuşacak daha güzel konular bulun :) Bu kadar önemsemeyin erkekleri ya

Burçlara göre tercih mi yapıcaksınız?
Başak olup farklı farklı huyu olan çok ikizler olupta farklı olanda çok
İkizleri sevmem duygusal anlamda değil ama maddi konularda kıskanç oluyolar tanıdığım tüm ikizlerin ortak noktası bu hatta kısaca hasetler

Bu konu karmasık, arkadasımın sevgilisi basak erkeği ve cok romantik, istisna mı bu :KK49:

Romantizmden ne anladigimiza da bagli aslinda
Ben ozveriyi, dusuceli olmayi, sadakati miçmiç bir romantizmden daha romantik bulurum mesela. Ama disaridan gorunmez bu. Iki kisi arasinda kalir. Bu acidan bakarsak basak da romantiktir. Bu burc isi yuzde yuz olmaz zaten

Ikizler burcu tanıdığım bir erkek vardı evlerden ırak :KK66: Tabi ki illa insanına göre degisiyordur bu durum . Benim eşim başak . O mesela hep kendi istediği olsun istiyor; istediği olmazsa sorun çıkartıyor bu huyunu hiç ama hiç sevmiyorum . Düşünceli dikkatli ıyi yönleri daha ağır basıyor . Ikizler erkeği daha çok kafasında kuruyor. Nerdesin , kiminlesin vb. sürekli karşısındaki kişinin bir şeyler çevirdiğini düşünüyor . Ikisi arasında kalınsa bence de başak erkeği

Back
X