Gebeliğe Hazırlık Basa bela Fsh . Sizce sonuclar cokmu kotu . Biktim artik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceren4433

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
42
18
38
44
Yorumlar misiniz lutfen adetin 3. Gunu gecen ay fsh dusuktu bu ay tavan yapmis . Biktim artik

Eklentiler

• 20201208_175131.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
Ama o kdar yüksek değil ki değeriniz
Benimde buna benzer, doktorum
Amh a bakıp fsh biraz yüksek ama amh değerin gayet iyi o kadar önemli değil bu yüzden fsh demişti

Yorumlar misiniz lutfen adetin 3. Gunu gecen ay fsh dusuktu bu ay tavan yapmis . Biktim artik
Fsh yumurtanın büyüyüp çatlaması için önemli bir değer benim 9 du yüksek dedi dr hayıt otu çayını içtim 15 gün 7 ye düştü

Fsh yumurtanın büyüyüp çatlaması için önemli bir değer benim 9 du yüksek dedi dr hayıt otu çayını içtim 15 gün 7 ye düştü
Benim amh 0.92 bilmiyorum cok korkuyorum . Surekli degisiyor bu fsh . Sanki tsh ta yuksek gibi . Napicam kürmu denesem

Tsh zaten 2,5 un altı öneriyolar
Tsh ınız iyi
Ama fsh ı bi doktorunuz değerlendirsin bakalım ne dicek bende merak ettim
Benimde çünkü buna benzer doktorum bi sıkıntı görmemişti, daha doğrusu biraz yüksek ama amh çok iyi o yüzden problem değil demişti fsh değeri
Bakalım sizinkini nasıl değerlendircek

Siz istanbulda misiniz . Benim doktor cok kotu

Siz istanbulda misiniz . Benim doktor cok kotu
Doktor tavsiye edermisiniz istanbulda lutfen .
1.5 yildir cocuk sahibi olamiyorum umudum bitmek uzere.

Fsh o kadar yüksek değil , gayet normal bir değer .Fsh her ay değişebilir , stresle çok artıyor .Önemli olan ultrasonda kaç folikül göründüğü ha birde Amh testi yaptırın isterseniz içiniz rahat eder .Sağlıklı beslenmeye çalışın ve stres yapmayın emin olun o değer düşer

Doktor tavsiye edermisiniz istanbulda lutfen . Kisirlik icin
İstanbuldayım, Başakşehirde oturuyorum ben avrupa yakasında
Başakşehir tıp merkezine gidiyorum evime yakın olduğu için tercih ettim ben, tıp merkezi küçük tabi diğer büyük hastanelere göre ama doktorumu çok fazla öneren olduğu için tercih ettim
Başakşehir tıp merkezinde sultan buhara hanım
Bi internetten arastırın isterseniz

Doktor tavsiye edermisiniz istanbulda lutfen .

1.5 yildir cocuk sahibi olamiyorum umudum bitmek uzere.
Umutsuz olmayın
Benimde 15 16 ay oldu
Bi seneyi geçti yani
Bizimde olmadı
Ama yinede umut her zaman var, karamsar olmayın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…