Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh yumurtanın büyüyüp çatlaması için önemli bir değer benim 9 du yüksek dedi dr hayıt otu çayını içtim 15 gün 7 ye düştüYorumlar misiniz lutfen adetin 3. Gunu gecen ay fsh dusuktu bu ay tavan yapmis . Biktim artik![]()
Benim amh 0.92 bilmiyorum cok korkuyorum . Surekli degisiyor bu fsh . Sanki tsh ta yuksek gibi . Napicam kürmu denesemFsh yumurtanın büyüyüp çatlaması için önemli bir değer benim 9 du yüksek dedi dr hayıt otu çayını içtim 15 gün 7 ye düştü
Tsh iyi dr göster bakalım ne diyecekBenim amh 0.92 bilmiyorum cok korkuyorum . Surekli degisiyor bu fsh . Sanki tsh ta yuksek gibi . Napicam kürmu denesem
Siz istanbulda misiniz . Benim doktor cok kotuTsh zaten 2,5 un altı öneriyolar
Tsh ınız iyi
Ama fsh ı bi doktorunuz değerlendirsin bakalım ne dicek bende merak ettim
Benimde çünkü buna benzer doktorum bi sıkıntı görmemişti, daha doğrusu biraz yüksek ama amh çok iyi o yüzden problem değil demişti fsh değeri
Bakalım sizinkini nasıl değerlendircek
Doktor tavsiye edermisiniz istanbulda lutfen . Kisirlik icinSiz istanbulda misiniz . Benim doktor cok kotu![]()
Doktor tavsiye edermisiniz istanbulda lutfen .Siz istanbulda misiniz . Benim doktor cok kotu![]()
1.5 yildir cocuk sahibi olamiyorumTsh zaten 2,5 un altı öneriyolar
Tsh ınız iyi
Ama fsh ı bi doktorunuz değerlendirsin bakalım ne dicek bende merak ettim
Benimde çünkü buna benzer doktorum bi sıkıntı görmemişti, daha doğrusu biraz yüksek ama amh çok iyi o yüzden problem değil demişti fsh değeri
Bakalım sizinkini nasıl değerlendircek
İstanbuldayım, Başakşehirde oturuyorum ben avrupa yakasındaDoktor tavsiye edermisiniz istanbulda lutfen . Kisirlik icin
Umutsuz olmayınDoktor tavsiye edermisiniz istanbulda lutfen .
1.5 yildir cocuk sahibi olamiyorumumudum bitmek uzere.