Bu ağrıyı nerde görsem tanırım bu sinüzit ağrısı. Başınızı öne eğdiğinizde gözleriniz ve alnınız çıkacak gibi oluyor mu?Hanımlar , yaklaşık 2 gündür şiddetli baş ve göz ağrım var. İlaç da alıyorum pek fazla etki etmiyor. Nefes alırken ağrım oluyor. Dün başımın ve gözümün sol tarafı bugün de sağ tarafta ağrı var. Ağrı olurken gözlerimin arka tarafında cukurluklar oluşuyor. Resmen zonkluyor. Başımı cevirsem bile ağrı oluyorNe yapacağımi şaşırdım. Tansiyonum da normal seyrine döndü ama ağrım dinmedi. Sebebi ne olabilir? Hangi bölüme gideceğimi de bilmiyorum.KBB mi , nöroloji mi ya da göz polikliniği mi?
Çok şükür alında bir şey yok ama basın arka ve orta kısmı ile göz ağrısı var. Normalde sinüzitim yok.Bu ağrıyı nerde görsem tanırım bu sinüzit ağrısı. Başınızı öne eğdiğinizde gözleriniz ve alnınız çıkacak gibi oluyor mu?
Gerilim tipi baş ağrısı da olabilir ben onu da yaşıyorum. Ama genellikle göz ağrısı sinüzitten olur diye biliyorum.Çok şükür alında bir şey yok ama basın arka ve orta kısmı ile göz ağrısı var. Normalde sinüzitim yok.Bu 2-3 günde başladı ağrı. Tansiyondan şüphelendim 14 e 10 olunca ama bugün tansiyon normale döndü . Fakat ağrı dinmedi.
Hanımlar , yaklaşık 2 gündür şiddetli baş ve göz ağrım var. İlaç da alıyorum pek fazla etki etmiyor. Nefes alırken ağrım oluyor. Dün başımın ve gözümün sol tarafı bugün de sağ tarafta ağrı var. Ağrı olurken gözlerimin arka tarafında cukurluklar oluşuyor. Resmen zonkluyor. Başımı cevirsem bile ağrı oluyorNe yapacağımi şaşırdım. Tansiyonum da normal seyrine döndü ama ağrım dinmedi. Sebebi ne olabilir? Hangi bölüme gideceğimi de bilmiyorum.KBB mi , nöroloji mi ya da göz polikliniği mi?
Göz kuruluğunu nasıl tespit ediyorlar bı testi var miBenimde bir hafta önce şiddetli bir göz ve baş ağrısı başladı. Botoks yaptırmıştım ondan dolayı diye düşündüm. Geçmedi göz ağrım şiddetlenince doktora gittim. Gözünde kuruluk var dedi bir sürü damla verdi