Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende trdeyken bu tasdan aldim kendime.. sicak suyla karistiriyorum ama cok su koymuyorum yoksa cok sulu oluyor süremiyorum sacima veya yüzüme.. az koysamda yinede biraz sulu oluyor öyle alip yüzüme sürüyorum ve sac diplerime. ilk gün cok kötü yapmisti saclarimi ama zamanla cok güzel oluyor saclarr..
benim annemde eskiden kullanirmis saclari baya uzundu. bende trdeyken bundan aldim kullandim evet ilk sürdügünde tas gibi oluyor ama yikadiktan sonra süper bisey ya zamanla saclarim uzadi birde gürlesti cok sevinmistim. ha birde saclarima sürdügümde yüzümede sürmüstüm yumusacik ve düz yapti yüzümü :)
annemde aynı şeyi söylüyor. eskiden baş kili ile yıkarlarmış saçalrını. gür yumuşacık saçalrım vardı der annem. sende kullan diyordu ama cesaret edemiyordum. kullananlar varmış ne güzel. bnde denicem:)
Kizlar hangisini yapcm sasirdim herkez bisey soyluyo valla... Kullananlar saci nasil yatigini soyleyebilirmi... Sali gunu brnde alip denemeyi dusunuyorum.. hangisine para yetistirceksem ogrenci halimle
Canım hepsini yapma zaten zarar verir. Bir şeyi dene en az iki üç hafta, işe yaramazsa başkasını alırsın. Hepsi denenir mi hem maddi hem sağlığına zarar
saçlarımı yumuşacık yaptı çok mutlu oldum ama içimden bir ses uzatmada etkili olacağını söylüyor saçım esniyor sanki böyle pamuk gibi yumuşaklık yaptı sürdüğümde taş gibi oldu korktum ama değdi pekte zahmetli değilkaydirigubbakcemile2