Vertigo ya da kulak kristallerim oynamış olabilir canım bende vertigo var çok zor bişey Allah yardımcın olsun inşallah değildirMerhaba, buraya bu gün kayıt oldum. Yardımınıza ihtiyacım variki haftadan beri baş dönmem var. Sola aniden yatınca ve aniden kafamı yukarı kaldırdığım zaman başım dönüyor. Onun dışında baş dönmem yok, sadece gözlerimde ve kafamda sanki baskı var, bide kulağımda uğultu. Aynı şeyleri yaşayıp doktora giden var mı acaba?
Vertigo diye düşündüm ve egzersizlerini yapmaya başladım ama geçmedi kaç gündürVertigo ya da kulak kristallerim oynamış olabilir canım bende vertigo var çok zor bişey Allah yardımcın olsun inşallah değildir
Vertigo maalesefMerhaba, buraya bu gün kayıt oldum. Yardımınıza ihtiyacım variki haftadan beri baş dönmem var. Sola aniden yatınca ve aniden kafamı yukarı kaldırdığım zaman başım dönüyor. Onun dışında baş dönmem yok, sadece gözlerimde ve kafamda sanki baskı var, bide kulağımda uğultu. Aynı şeyleri yaşayıp doktora giden var mı acaba?
yok canım yok egzersiz falan hiç işe yaramıyorVertigo diye düşündüm ve egzersizlerini yapmaya başladım ama geçmedi kaç gündürteşekkür ederim
Siz yapamazsınız.Kbb doktoruna gideceksiniz,o size manevra yapacak+ilaç verecekVertigo diye düşündüm ve egzersizlerini yapmaya başladım ama geçmedi kaç gündürteşekkür ederim
Tam benim iç sesim olan bir konu. Üç yıldir canimdan bezdiren baş dönmem var.hatta simdi yazarken bile var bir haftadid devam ediyor. Benim daha önce boyun fitigi ve boyun duzlesmem var di. Gecen sene asiri donmelerim devam edince tekrar mr cekildi ve beyinde üç kilcalim tikali cikti. Boyun duzlesmesi ve fitigin da asiri bas donmesi ve agri yaptigini soyledi doktorum. Ayakta zor duruyorum is guc yapamaz oldum canimdan bezdirdi. Uc gundur agriyor donuyor basınc ta var. Bu arada gözlerimde göz tansiyonu da ciktiMerhaba, buraya bu gün kayıt oldum. Yardımınıza ihtiyacım variki haftadan beri baş dönmem var. Sola aniden yatınca ve aniden kafamı yukarı kaldırdığım zaman başım dönüyor. Onun dışında baş dönmem yok, sadece gözlerimde ve kafamda sanki baskı var, bide kulağımda uğultu. Aynı şeyleri yaşayıp doktora giden var mı acaba?
Senin ki vertigo ama mra girdin mi hicVertigo maalesef
Evet teşhis edilmeden önce girmiştimSenin ki vertigo ama mra girdin mi hic
Benim baş dönmelerim dört beş gün sürüyor sizde de ayni mi? Boyun fıtığı ve düzleşme de varBende de vertigo çıktı arkadaşlar. Ayrıca boyun fıtığım da varmış, o yüzden de olabilirmiş. Vertigo için 2 gündür ilaç kullanıyorum ve gittikçe normalleşiyor sanki. Aynı durumu yaşayanlara geçmiş olsun, gerçekten insanın hayat kalitesini düşürüyor.
Benim de 3 senedir baş dönmem var vestübüler norit tanısı kondu boyun düzleşmem ve fıtık var beyin emarı da çekildim ilaçlı mı çekilmem lazım siz ilaçlımı çekildiniz beyin damarlarinin görüntüsü içinTam benim iç sesim olan bir konu. Üç yıldir canimdan bezdiren baş dönmem var.hatta simdi yazarken bile var bir haftadid devam ediyor. Benim daha önce boyun fitigi ve boyun duzlesmem var di. Gecen sene asiri donmelerim devam edince tekrar mr cekildi ve beyinde üç kilcalim tikali cikti. Boyun duzlesmesi ve fitigin da asiri bas donmesi ve agri yaptigini soyledi doktorum. Ayakta zor duruyorum is guc yapamaz oldum canimdan bezdirdi. Uc gundur agriyor donuyor basınc ta var. Bu arada gözlerimde göz tansiyonu da cikti
Cnm yok ilaçlı çekilmedi ama iki gündür nasil basim dönüyor. Biktim gercekten hayat kalitem bitti is guc yapamaz oldum. Benim de duzlesme fitik var sana doktor ne dediBenim de 3 senedir baş dönmem var vestübüler norit tanısı kondu boyun düzleşmem ve fıtık var beyin emarı da çekildim ilaçlı mı çekilmem lazım siz ilaçlımı çekildiniz beyin damarlarinin görüntüsü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?