Birden vuruyor ansızın başım dönüyor , mideme bişey saplanmış gibi oluyor sonra ellerimin kollarımın titrediğini hissediyorum şu an kontrol edebiliyorum hafif vuruyor ama eskiden daha kötüydü nefesim kesilir odada havanın bittiğini düşünürdüm, sırtımdan ter atar bayılıcakmış gibi olurdum ve on kalp krizi yada başka türlü şeylerin olacağını düşünürdüm öyle bir hale gelmiştim ki yemek pişiremiyordum yalnız kalınca ya bayılırsam ya ocak açık kalırsa yangın çıkarsa bir sürü saçma sapan var olmayan şeylerle mücadele ettim ediyorum hala geliyor ama bunların gerçekleşmediğini biliyorum artık. Doktor kaygı bozukluğu dedi anksiyete dalgalar halinde gelir yönetmeyi öğrenmek zorundasın diyor , dışarıda da kalabalığın içinde boğulacakmış gibi oluyordum sanki insanlar üstüme üstüme yürüyormuş gibi oluyordum çok değişik şeyler en son 1 yıl önce bir mağazanın kabinine girdim öyle bir fena olmuştum ki o günden sonra kabine falan girmedim mesela tek başıma asansöre de binemiyordum ama mecbur hayat devam ediyordu asansöre binince sayı saya saya şimdi inicem şimdi bitecek diye diye kendimi avuttum onu atlattım biraz bilemiyorum sizde nasıl oluyor.