- 13 Haziran 2024
- 42
- 3
- 20
-
- Konu Sahibi yardimciolunkizlar
Yaklaşık bi aydır sürekli gözlerim kararıyor ve başım dönüyor biyerlere tutunup ayakta duruyorum ama az önce bunu çok ağır yaşadım resmen bi anda gittim etraf simsirah ven sallanıyorum biyere tutundum uyuyor gibi oldum resmen zorla ayıldım dahiliyeyr gittim değerlerime bakti d vitamini kolestrol haric hepsi iyiydi kolestrol roankutan yuzunden d vitamını de yazdı takviye kullanıyorum neden böyle olmuş olabile
Bilmiyorum sabah çok sıcaktı şuan o kadar değilSıcaktan olabilir mi
Bol su iç. Çok ekrana bakınca da oluyor bendeBilmiyorum sabah çok sıcaktı şuan o kadar değil
19 yasındayım tansiyon olabilir mi,aç değilim limonlu şeyler de tüketmiyorum aslındaTansiyon, açlık durumun ya da sabahları böyle aç karnına limonlu tarzı bir şey mi tüketiyorsun.
Çokta su içem biriyim sağlıklı beslendiğim için ekrana bakmadığım zamanlardada böyle oluyorBol su iç. Çok ekrana bakınca da oluyor bende
Bir sebebi vardır mutlaka. İstirahat edin. Geçmezse bir nörolojiye görünün. Bir şey çıkmazsa psikolojik de olabilir. Ankisiyeteden falanÇokta su içem biriyim sağlıklı beslendiğim için ekrana bakmadığım zamanlardada böyle oluyor
Hm anksiyete tanım car o tetikliyor olabşlir yani bende korktum kolesterol cok yükseldi ilac yuzunden diyeBir sebebi vardır mutlaka. İstirahat edin. Geçmezse bir nörolojiye görünün. Bir şey çıkmazsa psikolojik de olabilir. Ankisiyeteden falan
O olabilir bak. Bir seyim yok de kendine güven.Hm anksiyete tanım car o tetikliyor olabşlir yani bende korktum kolesterol cok yükseldi ilac yuzunden diye