Baş dönmesi denge kaybı

Berfi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
9
3
36
Arkadaşlar merhaba benim bir şikayetim var aynısını yaşayıp cözüm bulan varmı... Bende baş dönme hissi denge kaybı ve carpıntım cok oluyor niye böyle oluyorum anlamadım.. Dahilye ve nöroloji ye gittim bişey cıkmafı... Haftaya boyun emarım cekilek boyunla ilgili olabilirmi...

Arkadaşlar merhaba benim bir şikayetim var aynısını yaşayıp cözüm bulan varmı... Bende baş dönme hissi denge kaybı ve carpıntım cok oluyor niye böyle oluyorum anlamadım.. Dahilye ve nöroloji ye gittim bişey cıkmafı... Haftaya boyun emarım cekilek boyunla ilgili olabilirmi...
Bende de oluyor tüm testleri yaptırdım birsey çıkmadı

Kbb ye gittiniz mi?

Yok maalesef ayniyim
Burun estetiği yaptırdınız mı genelde burun estetiğinden sonra baş dönmesi yaşandığını duyuyorum. Bir de istanbulda iseniz acı badem maslak hastanesinde nöroloji doktoru prof. elif ılgaz aydınlar var . Baş dönmesi konusunda çok iyi. Tavsiye ederim.

X