• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş döndüren bir koku önerebilecek olan var mı kızlar? Kendimi seksi hissedebileceğim

Merhaba, bana kalırsa gerçekten erkekleri cezbeden bir koku varsa o da chopard wish dir.Ne zaman bu parfümü sıksam birisi benimle tanışmaya çalışır. Biraz kokusu ağır gelebilir , fakat önümüz kış mutlaka denemelisin.

acaba bu d&p de varmıdır yada her hangı bı acık arfumcude yada normal fıyaı ne kadar

ben hem orjinalini hem d&p kullandım kodu w1 ve gerçekten en sevdiğim parfümlerdendir d&p aynısını yapmış diyebilirim müdürüm bile ne zaman sürsem sorar bu parfümü

Merhaba, bana kalırsa gerçekten erkekleri cezbeden bir koku varsa o da chopard wish dir.Ne zaman bu parfümü sıksam birisi benimle tanışmaya çalışır. Biraz kokusu ağır gelebilir , fakat önümüz kış mutlaka denemelisin.

çok teşekkür ederim muhakkak bakıcam kokusuna nereden bulabilirm?

Kızlar Şöyle baş döndüren bir koku öneriniz varmı? Öyle bir parfüm olsun ki o koku üzerimdeyken kendimi seksi hissedebileyim.

canım bende sana 2 koku önerecegim burbery klasik ve davidoff bunlara mutlaka bak bunlar cok güzel kokyo ve seksi kokuları var baya kullandım 2 side cekici kokuyo ben 2 nide almıstım

ben suan avona merak saldım purblanca güzel onu kullandım.bide for away diolar onu bilmiyom ama cok merak ediyorum for awayı

ama bende merak etyom cekici ve kalıcı bir parfüm varmı diye:26:

Son düzenleme:
Ben de iyi bir koku arıyordum şu hipnozu merak ettimmm. Baharat kokularını seviyorum ben öyle bi şey mi acaba ? :26:

kızlar hypnotic poisonu çok seviyorum orjinalini aldım ama çok günlük kullanmaya kıyamıyorum :( orjinale en yakın hangi açık parfümcüde vardır bilginiz varmı?ilk başta rakı kokuyo açıklar ama önemli olan oturduktan sonra benzemesi?

Back
X