Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba oğlum 3 aylık baş çevresi 39. Bucuk geçen ay 38.bucuk 'du bingildak erken kapanabilirmiş çok az açıklık kaldığını söyledi başına gelen oldu mu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba oğlum 3 aylık baş çevresi 39. Bucuk geçen ay 38.bucuk 'du bingildak erken kapanabilirmiş çok az açıklık kaldığını söyledi başına gelen oldu mu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim
Baş çevresi büyümeye devam ettiği sürece herhangi bir sıkıntı olmaz. Benim oğlumun da bıngıldağı erken kapanacak gibi duruyor,ilk duyduğumda çok korkmuştum. Doktorumuzla görüştüm,baş çevresi büyüyorsa,aydan aya motor becerileri gelişiyorsa,kilo ve boy uzaması normal ilerliyorsa hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Siz de korkup kendinizi üzmeyin,ben kahrolmuştum.