- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Evet fesatsınız kıskandığınız kişiler eltin ve eşin farkında mısın kadina et uzattiginda yemek zorunda degil doymuştur belki bunun neyine takıldınız anlamadım ki
[/QUOTEYemek dahi yememistik yeni pişiyordu bende ikram ettim neden eşi verdi aldı benim elimden neden almiyor.Eşim ona çok yakin davraniyor ben karısıyım benimle kurmadığı muhabbeti onunla yapıyor kiskanmamak elde mi sizce?daha yazamadığim çok şey var
Boşanın sineye çekmeyinEşim ve ailesi çok ilgi gosteriyor bana o değeri ve ilgiyi hiçbir zaman vermediler.Herseyi ona göre ayarlanıyor sizce bu durum ne kadar sineye çekilir.
Inanın anlamiş değilim kv bizdeydi onlar gider gelmezler artık dedim ama halen daha geliyorlarEltin niye size gelip yemek yiyip dönüyor
Esimde sen yap iyi ol birşey soyleme diyor oyle oluncada durumler boyle oluyor ezilen ben oluyorum.esimede soyledim artik gelmesinler ben ancak çocuklarıma yetiyorum herkes kendi evinde yesin yiyeceğini dedim.Fazla görüşme mesafe koy kimsenin yemegini pisirmek ve sofrasini toplamak.zorunda degilsin eşine de eltim eltim deme kapa konuyu .Bir de sen kendine deger ver ağırdan al ne kadar fedakarsan o kadar ezilirsin hayatta.
Ne misafirligi yahu resmen aksam yemeklerini kadina yikmislar kari koca.Bir de eltiyi dinleyebilsek bir de eşi dinleyebilsek guzel olurdu
eşiniz sizle eltiniz olmasa bile iletişimsiz olurdu eltiyle alakası yok eşinizle alakası var
herkesin karakteri bir değil yardım etmez etmez misafir adı üstünde
yiyemiyormuş ki istememiş kaldı ki sizden gelen negatif elektriği almamak mümkün değil
şimdi arkasından ama verdiğim eti de yedi dersiniz
Bir de eltiyi dinleyebilsek bir de eşi dinleyebilsek guzel olurdu
eşiniz sizle eltiniz olmasa bile iletişimsiz olurdu eltiyle alakası yok eşinizle alakası var
herkesin karakteri bir değil yardım etmez etmez misafir adı üstünde
yiyemiyormuş ki istememiş kaldı ki sizden gelen negatif elektriği almamak mümkün değil
şimdi arkasından ama verdiğim eti de yedi dersiniz
[/QUOTE misafir değil evomiz altlı ustlu.esimle alakali ama onunlada alakalı göz boyuyor.eti esinden alip yiyor ustelik o anda negatif değildim o hareketten sonra negatif oldum.
Öyle bir şey okumadım bana gösterin lütfenNe misafirligi yahu resmen aksam yemeklerini kadina yikmislar kari koca.
Konu sahibi sessiz, eşi de el iyisi oldugu icin yuklenmisler de yuklenmisler kadina.
Elti 7 aylik hamile. Bunlar kaynana kayinbaba varken de bulantidan yapamiyorum ayagina bu kadinda yeyip icip gittiler. Doguracak hala eltide yiyor. Onceki konularinda yaziyorÖyle bir şey okumadım bana gösterin lütfen
Aynen öyle inanini sabahtan beri agliyorum eltim çok fena sureklo goz boyuyor beni kiskandirmaya calisiyor basardida.Ne misafirligi yahu resmen aksam yemeklerini kadina yikmislar kari koca.
Konu sahibi sessiz, eşi de el iyisi oldugu icin yuklenmisler de yuklenmisler kadina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?