Baş belası komsu

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Kızlar 1 senedir üst katındaki komşudan çekiyorum. Hergun tepeden birşeyler silkeler gürültü yapar. En son 2 aylık evliyken camları sildim baktım leş gibi olmuş haber vermemiş üstelik. halinin suyunu suzmeden sermiş. Neyse ben, ya sabır dedim komşuyuz dedim güzel bir dille uyarayim dedim resmen saldircakti bana . Sen şikayet etmeye gel yeterki biz dinlemekten bikmayiz dedi boyle cirkef kadin. sonra kaynanası eltisi geldi dua et tependen aşağı bebek bezleri atmıyoruz dedi. Baktım cirkeflesiyorlar yine alttan alttan teyze surda komşuyuz senin yaptığın ayıp degilmi ddm. Burdan sana komşu çıkmaz dedi ben evime indim. Yine hergun birşeyler silkelemeye başladı zaman sonra alıştım . Bakalım huzursuzluk çıkmasın yeterki hergun balkon cam siliyim dedim. Bu arada kadin bildiğiniz psikopat binadan kimse sevmez ve korkarlar açıkçası bende korkmuştum:) dönelim konuya bu cirkef komşu son 1 aydır balkona topak topak saç kilimi dersiniz pecetemi et kemiklerimi dersiniz migdem kalktı artık balkonu temizlemek bile gelmiyordu içimden. En sonunda eşimde sinirlendi balkondan bütün pisliklerini toplayıp kadının kapısının önüne koyduk şuan tepemizde zangir zangir zıplıyor sinirden. birazda çok kilolu tavan cokucek diye korkuyom inanın:) şimdi bu kadın sabah kesin kapıya gelicek ve eşim evde olmuycak birde üst katta ful aile binası kaynanası eltisi vs. Daha çok üstüme gelicekler. Şimdi diyceksinizki sizin elinizde ağzınız armut toplamıyor ama kadın laftan anlayan birisi değil inanın daha beterini de yapicak bana. Yarın kapıya gelirse ben şimdi bu kadına ne diyim. Böyle devam ederseniz zabıtaya haber vercez desek. ? Korkmaz ama napsam :(

Kapıya gelirse zinciri takip açın. Kötü konusurlarsa polis çağırcaginizi söyleyip kapatın. apartmanda nasıl davranmalari gerektiğini bilmiyorlarsa mustakil evde otursunlar.

yarın kapıyı açmayın.neler duyuyoruz.küçücük şeyden ne olaylar çıkarıyorlar.çok psikopat dolu.Allah korusun saldırır filan birde aile apartmanıymış.
Kadının kocası yok mu.

Ne olursa olsun yaptıkları yanlış hakkınızı savunun. işi çirkefliğe vurmuşlar. Çağır polisı zabıtayi gelsin görsünler onlar keser cezalarini
Ben bunu basindan beridir dusunuyormda kafin polisten zabitadan korkcak tip degil daha beteriniyasatirlar diye korkuyorm

yarın kapıyı açmayın.neler duyuyoruz.küçücük şeyden ne olaylar çıkarıyorlar.çok psikopat dolu.Allah korusun saldırır filan birde aile apartmanıymış.
Kadının kocası yok mu.
Bende ondan korkuyom. Kocasi var da sessiz genelde kadin cirkef kayinvalidesi falan ayni apartmanda. Evliligmz boyunca 1 kere uyardim o da inanin ustume geldikleri hallde tatli dille konustum cok agir konustular birz daha dursayfim hepsi bir olup dovucekti. Birde bugun boyle bir olay yasadm kadin sinirinden tepemizde zipladi yarin neler yapar bilmiyorum

Aman açma kapiyi zili çalsin calsin gitsin ortalik psikopat dolu Allah korusun zarar falan verir
Bende ondan korkuyorum canim haberlerde neler neler izliyoruz. Yeterki yapsin ben temizlerim diyordum bugun sinirden boyle bir davranis yaptim. Normalde benim sinirimde cok kitudur o insanlara elimden geldigince iyi davranirim tersim atarsada o cirkef kadindan asagim yoktur fakar maksat yuz goz olmayalim surda kaliciyiz.

Rabbim böyle çirkef İnsanlardn bizi korusun . Sizin kendi eviniz sunoçta böyle davranmaya hakları yok. Korkmayan elinizden geleni yapın gerekirse şikayet edin polis çağırın onları anladığı dilde konuşun . Bizim insanlarımız ne ara bu kadar insanlıktan çıktılar.

Kızlar 1 senedir üst katındaki komşudan çekiyorum. Hergun tepeden birşeyler silkeler gürültü yapar. En son 2 aylık evliyken camları sildim baktım leş gibi olmuş haber vermemiş üstelik. halinin suyunu suzmeden sermiş. Neyse ben, ya sabır dedim komşuyuz dedim güzel bir dille uyarayim dedim resmen saldircakti bana . Sen şikayet etmeye gel yeterki biz dinlemekten bikmayiz dedi boyle cirkef kadin. sonra kaynanası eltisi geldi dua et tependen aşağı bebek bezleri atmıyoruz dedi. Baktım cirkeflesiyorlar yine alttan alttan teyze surda komşuyuz senin yaptığın ayıp degilmi ddm. Burdan sana komşu çıkmaz dedi ben evime indim. Yine hergun birşeyler silkelemeye başladı zaman sonra alıştım . Bakalım huzursuzluk çıkmasın yeterki hergun balkon cam siliyim dedim. Bu arada kadin bildiğiniz psikopat binadan kimse sevmez ve korkarlar açıkçası bende korkmuştum:) dönelim konuya bu cirkef komşu son 1 aydır balkona topak topak saç kilimi dersiniz pecetemi et kemiklerimi dersiniz migdem kalktı artık balkonu temizlemek bile gelmiyordu içimden. En sonunda eşimde sinirlendi balkondan bütün pisliklerini toplayıp kadının kapısının önüne koyduk şuan tepemizde zangir zangir zıplıyor sinirden. birazda çok kilolu tavan cokucek diye korkuyom inanın:) şimdi bu kadın sabah kesin kapıya gelicek ve eşim evde olmuycak birde üst katta ful aile binası kaynanası eltisi vs. Daha çok üstüme gelicekler. Şimdi diyceksinizki sizin elinizde ağzınız armut toplamıyor ama kadın laftan anlayan birisi değil inanın daha beterini de yapicak bana. Yarın kapıya gelirse ben şimdi bu kadına ne diyim. Böyle devam ederseniz zabıtaya haber vercez desek. ? Korkmaz ama napsam :KK43:
Kapıyı açmayın ve şikayet edin zabıtaya.

Kapıyı açmayın ve şikayet edin zabıtaya.
Bugun tepemde yine zipladi sabahin 9 da birseyler sirkeledi. Bende sinirlendim balkona ciktim kendi kendime yeter ya artik boyle giderse polise sikayet edicem dedim. Hemen bana seslendi ben yaz temizligine baslicam falan filan kediye dòndù resmen bende ddm bir daha devam edersen zabitaya vericem. Surda komsuyuz diye idare ediyorum sesimi cikarmiyorum ama artik esimide zabdedemiyorum dikkat et dedim. Ama baktim kadin polis lafini duyunca yumusadi bende kibar kibar konustum

Back
X