- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
Kızlar 1 senedir üst katındaki komşudan çekiyorum. Hergun tepeden birşeyler silkeler gürültü yapar. En son 2 aylık evliyken camları sildim baktım leş gibi olmuş haber vermemiş üstelik. halinin suyunu suzmeden sermiş. Neyse ben, ya sabır dedim komşuyuz dedim güzel bir dille uyarayim dedim resmen saldircakti bana . Sen şikayet etmeye gel yeterki biz dinlemekten bikmayiz dedi boyle cirkef kadin. sonra kaynanası eltisi geldi dua et tependen aşağı bebek bezleri atmıyoruz dedi. Baktım cirkeflesiyorlar yine alttan alttan teyze surda komşuyuz senin yaptığın ayıp degilmi ddm. Burdan sana komşu çıkmaz dedi ben evime indim. Yine hergun birşeyler silkelemeye başladı zaman sonra alıştım . Bakalım huzursuzluk çıkmasın yeterki hergun balkon cam siliyim dedim. Bu arada kadin bildiğiniz psikopat binadan kimse sevmez ve korkarlar açıkçası bende korkmuştum:) dönelim konuya bu cirkef komşu son 1 aydır balkona topak topak saç kilimi dersiniz pecetemi et kemiklerimi dersiniz migdem kalktı artık balkonu temizlemek bile gelmiyordu içimden. En sonunda eşimde sinirlendi balkondan bütün pisliklerini toplayıp kadının kapısının önüne koyduk şuan tepemizde zangir zangir zıplıyor sinirden. birazda çok kilolu tavan cokucek diye korkuyom inanın:) şimdi bu kadın sabah kesin kapıya gelicek ve eşim evde olmuycak birde üst katta ful aile binası kaynanası eltisi vs. Daha çok üstüme gelicekler. Şimdi diyceksinizki sizin elinizde ağzınız armut toplamıyor ama kadın laftan anlayan birisi değil inanın daha beterini de yapicak bana. Yarın kapıya gelirse ben şimdi bu kadına ne diyim. Böyle devam ederseniz zabıtaya haber vercez desek. ? Korkmaz ama napsam