- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Merhaba canım hoşgeldin o konuda bnn bilgim yok ama olanlar yazar inşallahmerhaba kızlar bende ilişki sonrası yanma ve idrarda yanma vardı çok canım yanıyordu doktora gittim Inceptium adında ilaç verdi . Enfeksiyon tedavisinden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı ? Unutmadan fitil ve 7 kapsüllü mantar ilacınıda verdi . Bunları kullanacağım insallah.
İnşallah canım üzülmedim daha yeni evliyiz giderken dua ettim allahım hayrlısı ne ise o olsun die demekki şuan zamanı değil/:)Sağlıksızmış demek ki canım üzülme vardır bunda da bi hayır bende çok negatifler gördüm ama geldi bak seninde gelecek korkma
Kızlar 44 olan değer 0,38 e düşmüşumutlanmıştım
Saol canım bu ayki çalışmaları beklicez artk :)Hiç üzülme canım hayırlısı buymuş demekki.
Saol canım bu ayki çalışmaları beklicez artk :)
merhaba kızlar bende ilişki sonrası yanma ve idrarda yanma vardı çok canım yanıyordu doktora gittim Inceptium adında ilaç verdi . Enfeksiyon tedavisinden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı ? Unutmadan fitil ve 7 kapsüllü mantar ilacınıda verdi . Bunları kullanacağım insallah.
Üzülme tabiki bu ay olmaz diğer ay olur herşeyin hayırlısıİnşallah canım üzülmedim daha yeni evliyiz giderken dua ettim allahım hayrlısı ne ise o olsun die demekki şuan zamanı değil/:)
Canım hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakacaz artıkSaol canım bu ayki çalışmaları beklicez artk :)
Oldum canım oldumSiz adet oldunuz mu dğer forumlarsa görmüştüm sizi? Adet olmadıysanız kullanmayın tabiiki, ben 3 sene önce fakan kullanmştım hem fitil hem hap o ay kesinlkle gebelik düşünme demişti dr bana
Aynen inşallah canım Allah şu mübarek günlerde hayırlısını nasip etsin hepimizeKimyasalmış demekki, şimdi daha kolay kalırsın kimyasaldan hemen sonra kalan çok var, geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun inşallah..
Aynen öyle Allahtan ihtimal var deyip bu ayı boş geçmedim bir iki çalşma oldu tutarsa eğerCanım hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakacaz artık
Canm bilen olur belki ama doktora gittiğimde doktor bana 48 saatte bir iki katı fln kişiden kişiye değişir internette her okudugunuza bakmayın dedi inşallah senin artışın normaldir. hayırlısıArkadaslar yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista 1000 ve alttan ultrason da kese gorundu ama bana deger dusuk gibi geldi oylemi sizce
Amin insallah tesekkur ederimCanm bilen olur belki ama doktora gittiğimde doktor bana 48 saatte bir iki katı fln kişiden kişiye değişir internette her okudugunuza bakmayın dedi inşallah senin artışın normaldir. hayırlısı
Oldum canım oldumzaten ümidim de yoktu bu aydan
Arkadaslar yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista 1000 ve alttan ultrason da kese gorundu ama bana deger dusuk gibi geldi oylemi sizce
Bencede oyle kesem gorundu umudumu kaybetmiyorum 29 mayista tekrar godecegim doktorum sorun yokk iyisiniz dedi insallah oyledir
Bencede oyle kesem gorundu umudumu kaybetmiyorum 29 mayista tekrar godecegim doktorum sorun yokk iyisiniz dedi insallah oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?