Gebeliğe Hazırlık Baş belası beta hcg :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bende ilişki sonrası yanma ve idrarda yanma vardı çok canım yanıyordu doktora gittim Inceptium adında ilaç verdi . Enfeksiyon tedavisinden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı ? Unutmadan fitil ve 7 kapsüllü mantar ilacınıda verdi . Bunları kullanacağım insallah.

merhaba kızlar bende ilişki sonrası yanma ve idrarda yanma vardı çok canım yanıyordu doktora gittim Inceptium adında ilaç verdi . Enfeksiyon tedavisinden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı ? Unutmadan fitil ve 7 kapsüllü mantar ilacınıda verdi . Bunları kullanacağım insallah.
Merhaba canım hoşgeldin o konuda bnn bilgim yok ama olanlar yazar inşallah

Siz adet oldunuz mu dğer forumlarsa görmüştüm sizi? Adet olmadıysanız kullanmayın tabiiki, ben 3 sene önce fakan kullanmştım hem fitil hem hap o ay kesinlkle gebelik düşünme demişti dr bana

Arkadaslar yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista 1000 ve alttan ultrason da kese gorundu ama bana deger dusuk gibi geldi oylemi sizce
Canm bilen olur belki ama doktora gittiğimde doktor bana 48 saatte bir iki katı fln kişiden kişiye değişir internette her okudugunuza bakmayın dedi inşallah senin artışın normaldir. hayırlısı

Arkadaslar yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista 1000 ve alttan ultrason da kese gorundu ama bana deger dusuk gibi geldi oylemi sizce

Değer çok düşük geldi banada, 2 günde 2 katına çıktığını hesaplarsak 3000 üstü olması gerekti. İnşallah kötü bir durum kimyasal falan değildir. Boş gebelik de olabilir her ihtimali düşünün, hayırlısı olsun inşallah

Back