Gebeliğe Hazırlık Baş belası beta hcg :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günün geçti mi ? benim adet olmama 2 gün kala 40larda çıkmıştı önemli olan katlanması zaten bol su iç pekmez ye kendini üşütme artar allahın izni ile
8.3 cıktıgı günlw 10.6 cıktıgı gün arasnda 2 gün süren saçma bi adet oldum ben. üstüne görme olablr diyorlar ama bakalım. doktor ne dicek yarn cok merak ediyorum. siz hamilemisiniz şuan

8.3 cıktıgı günlw 10.6 cıktıgı gün arasnda 2 gün süren saçma bi adet oldum ben. üstüne görme olablr diyorlar ama bakalım. doktor ne dicek yarn cok merak ediyorum. siz hamilemisiniz şuan
malesef kaybettim . bende de kanama oldu pıhtı bile düştü ama değer katlanmaya devam etti . dualarım sizinle güzel haberlerinizi alırım :dua:

malesef kaybettim . bende de kanama oldu pıhtı bile düştü ama değer katlanmaya devam etti . dualarım sizinle güzel haberlerinizi alırım :dua:
hadi ya cok geçmiş olsun üzülme inşallah yine olur Allah hepimize gönüllerimizden geçeni nasip etsin inlallah :) düştükten snramı değer arttmaya devm etti ne kdr süre daha arttı en çok kaça çıkmıştıki

hadi ya cok geçmiş olsun üzülme inşallah yine olur Allah hepimize gönüllerimizden geçeni nasip etsin inlallah :) düştükten snramı değer arttmaya devm etti ne kdr süre daha arttı en çok kaça çıkmıştıki
adet olursun ya kırmızı gelir pıhtıda gelir ikinci kanı verdiğim gün öyle oldu 8 binlere kadar yükseldi değerim ama kesede bozukluk vardı kürtaj oldum . aminnn

iş yerindeym şuan öğlenden snra için izin aldm 1 gibi çıkcam :) akşam idrar testi yaptm negatifti :KK43: ama yinede emin olmak için gidcem doktora. bazen cıkmadıgıda oluyomuş idrarda bakim 44 olan değer artmışmı
Kan ver yinede hakkında hayırlısı olsun bende hastaneden geldim de b sorayım dedim merak ettim

Back